Boşanma aşamasında eşi şehit olan kadın suçlamalara cevap verdi

Hanımlar bu kaynana şehit oğlunun acısını değil de bu paranın acısını yaşayıp geline bu şekilde kanal kanal dolaşarak yükleniyorsa bir düşünün bunlar evliyken geline neler yapmıştır.. Kendinizi bir kızın yerine koyun. Binbir hayal ve ümitle evleniyorsunuz sevdiğiniz adamla ve kaynana zulmünden 2 ayda yuvanız yıkılıyor. Birden dul damgası yiyorsunuz ve sevdiğiniz adamı kaybediyorsunuz. o para her türlü helal kıza. Rabbimin ol dediği olur demek ki böyle istemiş tartışacak çok da bir şey yok bu yüzden. işin iç yüzünü hiçbirimiz bilemeyiz.

Ya şehidin ailesinin zoruna giden paranın gitmiş olması değil belkide boşanmak üzere olan gelinin almış olması.. ya bilemiyorum 2 aylık evlilik çok kısa.. yani boşansalar nafaka alamazdı. Ama gönlüm gelinin yaptığına razı olmuyor yaptığı açıklamalara rağmen. .

Hanımlar bu kaynana şehit oğlunun acısını değil de bu paranın acısını yaşayıp geline bu şekilde kanal kanal dolaşarak yükleniyorsa bir düşünün bunlar evliyken geline neler yapmıştır.. Kendinizi bir kızın yerine koyun. Binbir hayal ve ümitle evleniyorsunuz sevdiğiniz adamla ve kaynana zulmünden 2 ayda yuvanız yıkılıyor. Birden dul damgası yiyorsunuz ve sevdiğiniz adamı kaybediyorsunuz. o para her türlü helal kıza. Rabbimin ol dediği olur demek ki böyle istemiş tartışacak çok da bir şey yok bu yüzden. işin iç yüzünü hiçbirimiz bilemeyiz.

Dul damgasi nasil bi tabirdir oyle,hic hos degil.

Rabbimin ol dedigi oluyosa demek ki o gelin hanimin evliliginin omrunu de 2 ay uygun gormus Allah kaynananin sucu ne burda?(Sizin mantiginiza gore yazdim,kendi fikrim degil ,belirteyim de)

Rahmetli sehit olmadan kagit falan imzalamis sanirim oyle yazdi bi kac uye,ailesi de sehidin dilegini yerine getirmeye calisiyo olamaz mi?

''dul damgası'' denen şey malesef büzüm ülkede olan iğrenç bir şey bunu böyle açıklayayım. dul olmakta bir sorun elbette yok ama boşanmak zorunda kalan insanları rahatsız eden illet bir toplum bakış açısı bu yüzden bu şekilde yazdım öyle düşündüğümden değil. Zordur türkiyede kadın olmak. evlilik adı altında 2 ay boyunca manevi olarak sömürülürsünüz sonra da devletin uygun gördüğü 3 kuruş için rezil edilirsiniz kv tarafından. henüz boşanma gerçekleşmemiş kv otursun acısını yaşasın para peşinde koşacağına. kağıt olsa eğer vasiyet olarak resmi kurumlarda olurdu ve o para başta gelinin hesabına yatmazdı. ha kağıt olsun olmasın bu adamın resmi ailesi eşidir deyip de devlet yatırdıysa onu da bilemem. olaya kayınvalide mantığıyla değil de ''kadın'' olarak bakabilmenizi dilerdim..

Ayrıca rabbim dediğiniz şekilde uygun görseydi bu olanlar boşanma gerçekleştikten sonra olurdu para da kayınvalideye kalırdı ama bakın öyle olmamış.

Ben de böyle düşünüyorum. Eğer anne baba olabilselermiş geline ki 2 ay çok kısa bir süre aralarının bozulması için, beraber olurlardı, ama kız resmen dışlanmış benim anladığım. Bir de önce anne baba açıklama yaptığı için kadını samimi buldum ben yoksa 2 ayda kim boşanmak ister...

ben gelini haklı buldum. ülkemizde biliyorsunuz ki kadın sıkıntıda kalmadıkça kimse yuvasını dağıtmak istemez. kadın boşanmak istemiş vardır bi sebebi. o kadın iki ay değil bir gün bile evli olsa evli evlidir. bdv de okuduk bir günlük gelinin kv sinin yaptıkları yüzünden ertesi gün boşanma hikayesini. gelin tüm haklardan faydalanmalı. kv kv olsaymış da oğlunun evliliğini baltalamaya çalışmak yerine kurtarmaya çalışsaymış. ayrıca oğlu ölmüş nasıl paralar geline gitmesin diye hala hesaplar yapar anlayamıyorum ben nasıl bi insandır bu

2 ayda mı kaynanası çektirmişte evi terketmiş ..oda bahanesi üstelik derdi sadece kayınvalidesi olsa eşi vasiyet edermiydi parayı ailem alsın diye. Umarım devlet bu haksızlığı önler ve parayı gerçek sahiplerine verir. 2 ayda evi terkeden biri ne için olursa olsa o adamla aynı çatı altında yaşayamayan biri değil 96 bin 9 tl yi dahi haketmiyo . Bide pişkin pişkin açıklama yapmış vermeyeceğim diye .. Birde hanımefendi şehit haberi vermeye gelen askerler ile kendine kalan para hakkında da sohbet ediyor çok üzülmüş canım nasıl şoka girmişse askerler ile para muhabbetine dalmış şoktan

Son düzenleme:
Bu arada ailesine oğluna yanmayıp geline laf atıyo tarzı yorum yapanlar ; 3 ay olmuş şehit olalı ve aile oğlunun vasiyetinden dolayı dava açıyor olay böylece açığa çıkıyor annenin cenazede herşey bırakıp geline laf attığı yok. Birde o annenin yerine koyun kendinizi oğlunuza maddiyattan dolayı katlanamayan bir gelin sorun başka da olsa 2 ay katlanamayan bir gelin ve oğlunuzun canı karşılığı verilen para o kadına gidiyor rahatça hakkıdır diyebilirmiydiniz..

''dul damgası'' denen şey malesef büzüm ülkede olan iğrenç bir şey bunu böyle açıklayayım. dul olmakta bir sorun elbette yok ama boşanmak zorunda kalan insanları rahatsız eden illet bir toplum bakış açısı bu yüzden bu şekilde yazdım öyle düşündüğümden değil. Zordur türkiyede kadın olmak. evlilik adı altında 2 ay boyunca manevi olarak sömürülürsünüz sonra da devletin uygun gördüğü 3 kuruş için rezil edilirsiniz kv tarafından. henüz boşanma gerçekleşmemiş kv otursun acısını yaşasın para peşinde koşacağına. kağıt olsa eğer vasiyet olarak resmi kurumlarda olurdu ve o para başta gelinin hesabına yatmazdı. ha kağıt olsun olmasın bu adamın resmi ailesi eşidir deyip de devlet yatırdıysa onu da bilemem. olaya kayınvalide mantığıyla değil de ''kadın'' olarak bakabilmenizi dilerdim..
Kayinvalide dediğiniz şehidin annesi. 3 kuruş için peşine dusuyorlar diyemezsiniz şehit ailesine.
Aynı şey benim başıma gelse o gelini parcalardim ben 2 ayda neyi somurulmus? Az bile yapmışlar
Şehit mirascim değil yazmış ötesi var mı ?
Bakın tekrar söylüyorum şehit demiş ki bu kadın benim mirascim değil . Anlıyor musunuz ? Şehit demiş ki istemiyorum ona bir şey verilmesini ?

Ben de böyle düşünüyorum. Eğer anne baba olabilselermiş geline ki 2 ay çok kısa bir süre aralarının bozulması için, beraber olurlardı, ama kız resmen dışlanmış benim anladığım. Bir de önce anne baba açıklama yaptığı için kadını samimi buldum ben yoksa 2 ayda kim boşanmak ister...
Şehit ailesinden bahsediyorsunuz nasıl laflar bu laflar bunlar ya ?
Agzinizdan nasıl. Çıkıyor .
Şehit ailesine anne baba olsaydiniz ne demek ?

Şehit olmadan bile istememiş eski eşine kalmasını şehidimiz... Empati yapınca ailenin yerinde olsam bende çıldırırım... Para değil mevzu evlatlarının vasiyeti... İki ayda bırakıp gitmiş ne mücadelesi... Millet neler çekiyor,hiç samimi bulmadım gelini... İnşallah aile davayı Kazanır... Hak vermedim çünkü hala parayı vermem diyor valla ben bile sinir oldum aile napsın...

Kayinvalide dediğiniz şehidin annesi. 3 kuruş için peşine dusuyorlar diyemezsiniz şehit ailesine.
Aynı şey benim başıma gelse o gelini parcalardim ben 2 ayda neyi somurulmus? Az bile yapmışlar
Şehit mirascim değil yazmış ötesi var mı ?
Bakın tekrar söylüyorum şehit demiş ki bu kadın benim mirascim değil . Anlıyor musunuz ? Şehit demiş ki istemiyorum ona bir şey verilmesini ?
aynı şeyleri düşünmüş aynı şeyleri yazmışız... Ama burda kayınvalide söz konusu olunca direk ıyy cadı moduna girenler var malesef... Gelin paragöz ötesi yok...

Şehit ailesinden bahsediyorsunuz nasıl laflar bu laflar bunlar ya ?
Agzinizdan nasıl. Çıkıyor .
Şehit ailesine anne baba olsaydiniz ne demek ?
2 ayda mı çileden çıkardılar kadına güya. Git Allah aşkına .. o kadar seviyordu madem kocasını kapısına eşiniz öldü diye gelen askerle nasıl para muhabbeti yapabiliyor ya!! uzaktan akraban ölüyor aniden duyunca şok oluyorsunuz kaldı ki eşin . Rabbim kısmet etmesin yemeyi ..

Bu arada boşanma aşamasındayım cenazeye katılmıcam cümlesi ordudan arandığında kayıtlara geçmiş bir cümle...

sizede kayınvalide mantığı ile değilde şehit annesi mantığı ile bakmanızı tavsiye ederim ..

aynı şeyleri düşünmüş aynı şeyleri yazmışız... Ama burda kayınvalide söz konusu olunca direk ıyy cadı moduna girenler var malesef... Gelin paragöz ötesi yok...
Bi de televizyona çıkmış hiç mi anne babaları akrabaları yok bunların ya.
Ben böyle bir şey yapsam ailem ağzıma tükürür yüzüme bakmazlardi bunlar eve gazetecileri cagirmislar . Koşa koşa gitmiş yatırıldıgi gün çekmiş parayi yazikkkkk

2 ayda mı çileden çıkardılar kadına güya. Git Allah aşkına .. o kadar seviyordu madem kocasını kapısına eşiniz öldü diye gelen askerle nasıl para muhabbeti yapabiliyor ya!! uzaktan akraban ölüyor aniden duyunca şok oluyorsunuz kaldı ki eşin . Rabbim kısmet etmesin yemeyi ..
Hayır ne çekmiş olabilir ? Taciz , tecavüz , dayak ?
Bana bunlari yapacak adamın parasına dokunmam bile. Herkese de boşanma gerekcemi söylerim paranız da sizin olsun der rezil eder otururum.
Kaldı ki bu şehit.hiç sanmiyorum öyle şeyler olduğunu. Adam yazmış oraya ölümüm durumunda istemiyorum para verilmesini ötesi yok ya anası olsan yine almamalisin. İstersen çocuğu ol o insan seni men ediyor bundan alamazsin. Ay bi de annesi anne olsa evladının yuvası yıkılmaazdi denilmiş.

X