ne yazacağımı nasıl yazacağımı bilmiyorum.............
bebeğim artık benimle değil.............
dayanamadı minicik kalbi ve dün durmuş....
kontrole gitmiştim............
o zaman öğrendim.............
perişanım..........
mahvoldum............
artık yok,yapayalnız kaldım...........
o yoksa ben nasıl yaşarım.......
babası olacak o şerefsizin haberi olmuş,hemen arayıp gelmek istemiş,hem bizi istemedi,hemde şimdi yanımda olmak istiyormuş,ben ne yapacağım,Allahım benimde al canımı.........
koruyamadım yavrumu.........
of.........
of.......
belki o da pisman olmsturkusura bakma ama bebek varken seni istemeyen bebeği aldırmanı isteyen eşin bebek gittikten sonra yanında olmasını istemesi saçma geldi.:uhm::uhm::uhm:
belki o da pisman olmstur
tamam o zaman aldırsın bebeği kıysın canına,ben eşiyle arasında geçenlerle ilgili vs..bi yorum yazmadım benim odaklandığım tek şey bir bir canlıya bir insana kendi evladına kıymaması yönünde.tabiki bu şartlarda bebeğin olmaması arkadaş için daha iyi fakat BEN YAZIMDANDA ANLAŞILACAĞI GİBİ OLAYA DİNİ VE VİCDANİ YÖNDEN BAKIYORUM.Allaha sığınması ve bol bol dua etmesi kanaatindeyim,ama sebep ne olursa olsun aldırmamalı bebeğini,gün gelecek ve eminim daha çok üzülecek.
geçen doktora gittim hormon tahlillerim için...
bir çift vardı kız daha 17 yaşında oğlanda ona keza bekliyorlar bir form doldurıyorlar ama kızda en ufak bir suçluluk vs.hiç bişii yok öyle rahatki anlatamam sekretere sordum aldıracakmı diye evet dedi...
kızın saçını başını yolmak istedim hem bu b.ku yiyosun hemde ne bu rahatlık...sesimi çıkarmadım olay çıkmasın şimdi bununla uğraşamam diye ama okadar rahatsız oldumki...
ona sahip olmak isteyen ne insanlar var bu gelmiş bir yarım saat sonra çöpe atacaklar karnındakini...
yarın çoluğumuz çocuğumuz olacak büyük konuşmiim ama allah herkse akıl fikir versin ne diyeyim yaa...
düşünsenize ya bir canlıyı kaldırıp çöpe atacaklar...
zoruma gidiyor...
verilen fitiller..ilaçlar..artık herneyse..dayanamadı bebeğin kalbi..başta istediğinde buydu zaten,bebeğimi istiyorum dediğinde artık çok geçmiş demekki,yapılan müdahalelerle sağlığı bozulmuş bebeğinin..çok çok üzgünüm..keşke en baştan hiç kürtaja niyetlenmeseydin..keşke..bundan sonra umarım güzel günler seni bekler..ama arkadaşında dediği gibi yaşadıkların bir cana mal oldu..
canım yaa çok üzüldüm senin adına, ben senin yerinde olsam asla aldırmam.ve eşimi kazanmaya bakarım.Hatalar karşılıklıdır unutma hiç bir erkek çocuğundan bu kadar kolay vazgeçmez bence.Yaa kendi düşüncemi söylüyorum kimse alınmasın biz türk kadınları eşlerimizi anlayamıyoruz dır dır dır hayatlarını zindana çeviriyoruz .bende yapıyorum bazen adam eve gelmek istemiyor.Erkekler çocuk gibidir kadınlar onlardan daha zeki yönetilebilirler yönetmesini bilirsen.tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.ailesiylede iyi geçinmeye bak he he de geç.hayat böyle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?