babasız çocuk büyütmek çok zor birşey ayrıca eski eşiniz ve ailesiyle anlaşmıyorsanız arada eğer çocuk olursa her zaman muhattab olmak zorunda kalıcaksınız bunları iyi düşünün ...çocuk doğmazsa acı çekeceksinişz ama eğer doğarsa çokçok daha bbüyük zorluklar ömür boyu sizn peşinizi bırakmayacaktırççocuğu sen aldın ben aldın davası bayran seyran benim çocuğum senin çocuğun ömür boyu o çocukta 2 arada bir derede kalıp psikolojik sorunlar yaşayacak tabi çekisi hep size kalacak .yaşanmış böyle pekçok hikaaye var duygusal davranıp doğurursanız bunların üstesinden nasıl geleceğinişzide hesaplayın...ama hayat sizin en doğru kararı siz vereceksiniz.
bende bunları düşündüğüm için en doğru kararın aldırmak olduğunu düşünüyorum....
ahh canımm emeğinin karşılığını alamadın çok iyi anlıyorum seni... ne diyim canım ne diyebilirm ki.... dua ediyorum senn için inan... ama sonuna kadar diren derim ... bebek kolay elde edilebilir bişey değil...ama snein çok güçlü olman lazım unutma bunu hiç zaman senin yaralarını sarar ama asla yıkılma ... sana bu yapılan elbet karşılığını bulur ,kayınvalideni Allah ıslah etsin... Allah hesabını sorsun... Allahım sen yardım et yarabbim ne zor şu hayat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?