• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz... Bebeğe rağmen olmadı, yapamadık.....

bengusu nerelerdesin seni merak ediyoruz neler yaptın sen ve bebeğin nasılsınız

bengüsucum hasta filanmısın canım. lütfen durumunla ilgili bizi bilgilendir. merak ediyorum seni. umarım herşey yolundadır.

nasıl yaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
sen ailesi değilmisin, hemde ona çocuk vermek üzere olan bi anne adayı, ne demek aileme teslim oluyorum.Çok sinir bozucu bi durum gerçekten, dondum kaldım, bebeğin ve senin adına çok çok çok üzüldüm gerçekten, çok şey geçiyo kafamdan ama kelimelere dökemiyorum sinirden:olmaz:

çok üzüldüm çokkk,allah kimseyi seni sınadığı gibi sınamasın.senin için çok zor bi sınav allah hakkında hayırlısı neyse onu versin canım..

aklımdan bazen öyle abuk sabuk şeyler geçiyor ki çocuğu düşürdüm desem ama doğursam haberi olmasa of bu gelgitlerden kurtulmam lazım....

Bence şu an normal olarak, desteğe ihtiyacınız var burda herkes kendi doğrusunu yazıyor kimisine göre kürtaj günah o yüzden aldırma diyor, kimisi aldır kurtul.. Objektif olarak karar vermeniz lazım kimseden etkilenmeden, bu çocuğu aldırmazsam ne olur? Aldırırsam ne olur? Bu çocuk bana ne verebilir ben bu çocuğa ne verebilirim ?

bebeğim benimle çok şükür,başka bir doktora gittim,kalbi atıyor,sağlığı iyi,ufak bir kanama var o da fitilden ve hemen progestanı yeniden içtim,annemle tartıştık,hiçdesteğim yok,tek başımayım ama istiyorum onu bugün yine ultrasonda gördüm,nasıl kıyarım dedim,doktorum sen istemedikten sonra kimse alamaz dedi....

okadar fitile ve anesteziye rağmen bebeğin seninle ve seni bırkamıyor sende onu bırakma artık. bak her doğan gün ne getiri bilemezsin o bebek sana bu karanlık günlerinde ışık olacak sen merak etme :teselli:

evet sakın bırakma aldırma.teyzemde aldırcakmış eşinden ayrılacak die...o çocuk uğur getirdi..ve inanmıcaksın öle hayırlı bi revlat ki..hep annesinin yanında..hep babasına karşı aslan kesildi çocuk..

bu bir sınav...

bengusu arkadaşımız ne yaptı acaba, ses soluk çıkmıyor..inşallah herşey yolundadır..Allahım yardımıcısı olsun...

ne yazacağımı nasıl yazacağımı bilmiyorum.............
bebeğim artık benimle değil.............
dayanamadı minicik kalbi ve dün durmuş....
kontrole gitmiştim............
o zaman öğrendim.............
perişanım..........
mahvoldum............
artık yok,yapayalnız kaldım...........
o yoksa ben nasıl yaşarım.......
babası olacak o şerefsizin haberi olmuş,hemen arayıp gelmek istemiş,hem bizi istemedi,hemde şimdi yanımda olmak istiyormuş,ben ne yapacağım,Allahım benimde al canımı.........
koruyamadım yavrumu.........
of.........
of.......

canım bengusucum herşerde bi hayır vardır üzme kendini Rabbim güsel yuvalar güsel evlatlar nasip eder sana inş.
Allaha emanet ol canım benimm

perişanım..........
mahvoldum............
babası olacak o şerefsizin haberi olmuş,hemen arayıp gelmek istemiş,hem bizi istemedi,hemde şimdi yanımda olmak istiyormuş,ben ne yapacağım,Allahım benimde al canımı.........
of.........
of.......

of! af!
çok üzüldüm canım ya.. Nasipten öte ne var, şunu unutmaki o bebek senin imthanındı bocalamalarınla birlikte o sınavı geçtin allahın izniyle.. bebeğin artık cennette annesini bekliyor.. Allah sabır versin inşaallah..

perişanım..........
mahvoldum............
of.........
of.......

Bengusu herşeyde vardır bir hayır lütfen bu kadar yıpratma ve bırakma kendini:teselli:
Biliyorum şimdi sana söylediklerimizin hepsi boş
Umarım en kısa zamanda herşey senin için daha iyi olur:Saruboceq:

perişanım..........
mahvoldum............
of.........
of.......

yaşadıkların bir cana mal oldu hayatına yeni bir yön vermelisin artık geçmişi şimdiki hayatınla birleştirme erkeklikten yoksun olan o kişiyle yeni bir hayat kurmamalısın artık
geçmiş olsun

senağlama begusu çok üzüldüm mafoldumben
rabbim hayırlısını versin canım
diyecek kelime bulamıyorum ne güzel sevinmiştik ama herşeyde var bir hayır
o adam k.p...k gibi yalvarsada dönme derim offf offf seni teselli etmek için birşeyler yazmak için cabalıyorum ama kelime bulamıyorum yıkılmış durumdayım sanki o can benden gitmiş gibi üzme tatlı canını gülüm
rabbim bahtını acık etsin bundan sonra

perişanım..........
mahvoldum............
of.........
of.......

kusura bakma ama bebek varken seni istemeyen bebeği aldırmanı isteyen eşin bebek gittikten sonra yanında olmasını istemesi saçma geldi.:uhm::uhm::uhm:

cocugun anneden cok babayada ihtiyacı olucak.parcalanmıs bir hayat sunmak yerine aldırmak en mantıklı cözüm..dogsun bakarım zihniyetiyle büyütmeyelim cocouklarımızı.

offfffff offffff.içim yandı...çok üzüldüm....allahından bulsun öyle koca...bu saatten sonra bence asla ama asla öle iğrenç bir adamla beraber olma...

Back