bebeğim benimle çok şükür,başka bir doktora gittim,kalbi atıyor,sağlığı iyi,ufak bir kanama var o da fitilden ve hemen progestanı yeniden içtim,annemle tartıştık,hiçdesteğim yok,tek başımayım ama istiyorum onu bugün yine ultrasonda gördüm,nasıl kıyarım dedim,doktorum sen istemedikten sonra kimse alamaz dedi....
bebeğim benimle çok şükür,başka bir doktora gittim,kalbi atıyor,sağlığı iyi,ufak bir kanama var o da fitilden ve hemen progestanı yeniden içtim,annemle tartıştık,hiçdesteğim yok,tek başımayım ama istiyorum onu bugün yine ultrasonda gördüm,nasıl kıyarım dedim,doktorum sen istemedikten sonra kimse alamaz dedi....
yihhhhuuuuuuuuuuuu :teytey: nasil sevindim anlatamam ben cocuklari cok severim bu yuzden 32 yasindayim ve 4 cocgum var esim izin verse daha yaparim bide takimdaki reyhan ablam izin vermiyo tam cocuk delisiyim hergun onlarla danseder ziplar oynarim deliyim yani biraz yasasin kk ya bir bebek daha gelecek sende onunla oyunlar oynuycak gulecek eylenceksin senin gulme sebebin olacak butun dertleri unutturma ilacin olcak bengusucumbebeğim benimle çok şükür,başka bir doktora gittim,kalbi atıyor,sağlığı iyi,ufak bir kanama var o da fitilden ve hemen progestanı yeniden içtim,annemle tartıştık,hiçdesteğim yok,tek başımayım ama istiyorum onu bugün yine ultrasonda gördüm,nasıl kıyarım dedim,doktorum sen istemedikten sonra kimse alamaz dedi....
yihhhhuuuuuuuuuuuu :teytey:
allahim bebek isteyen bekleyen herkeze versin cifter cifter hemde en sagliksindan hayirlisindan insallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?