bebek düşmüş canım arkadaş doktorundan düşsün diye fitil almıştı ve sonuç bebek yok artık
öncelikle geçmiş olsun diyorum ama herşey bir yana bu konuda haksız buluyorum sizi:1ninca:
yazık cidden çok yazık
Ben kaç gündür göz yaşı döküyorum neden mi? bu bebek dualarla yalvarışlarla olmuş bir bebek arkadaşın geçmişi okuyabildiğim kadar okudum ve geceleri kendisi bebek için kalkmış ve dua etmiş kuran okumuş.kimi arkadaşlar böyle kocadan bebek doğurulmaz aldır gitsin demiş yazık çok yazık bu koca dediğinz arkadaşın kocası kendisini daha tanımıyoruz bile hemen kılıf bulmuşlar tanımadığımız bir adam için kişiliksiz diyenler bile olmuş adam tamam hata etmiş ailesini tercih etmiş ama bu olaylar sanmıyorumki 1-2 aylık mesele değil bence arkadaşımız da eşi de deprosyana girmiş hata üstüne hatalar yapmışlar ama yazık geceleri kalkıp ALLAH'a dua edip bebek istemiş rabbimde vermiş ama yazık olan bebeğe olmuş artık bu geçti gitti inşallah bundan sonra mutlu bir yuva kurup tekrar anne olursunuz bol bol dua edip tövbe edin bir daha bu hatalara düşmeyin ben de geceleri kalkıp yalvara ağlaya ağlaya yana yana bebek için dua ediyorum ama yok halbuki siz ne kadar şanslıymışsınız burda kimseyi asıp kesemeyiz haşa rabbim her türlü hataları affediyor asıp kesmek bize düşmez ama neolur arkadaşlar yapmayınnnnnnnnnnn kimse bebek aldırmak konusunda destekçi olmasın çok günahhhhhh
yüklenmeyin kıza napsın yasadıkları ortada
o bilmez mi günah olduğunu ne kadar acı çekiyor
eğer o bebek yasayacak olsaydı ne ilaç ne fitil vız gelirdi kısmeti yokmuş
bizim tuzumu kuru zorda olan yuvası dağılan çaresiz kalan biz değiliz
ekran basından bengüyü yargılamak yadırgamak kolay
aynı şey bizim basımıza gelse bakalım biz naparız
tek suçlu o kaynanası olacak canavar erkek müsvettesi kocası
bu günlere bu yuvayı dağıtanlar sebep
inşallah son nefeslerine kadar acı çeksinler
bengü inşallah Allah karsına daha iyisini çıkarsın acılarını unutup
mutluluklara yelken aç doğru zamanda seni hiç bırakmayacak bir bebeğin olması dileğiyle
seni anlıyorum
canım haklısın bengusu nun üzerine gitmek yargılamak bize düşmez sadece ona yol göstermemiz lazımdı yaşatan ALLAH evet yaşatır ama bazı şeyleride bize bırakır biz kendimizi balkondan aşağı atsak birileride dese yaşasaydı allah yaşatırdı ozaman hayattı paldır küldür yaşıyalım zaten yaşarsak yaşarız diye böyle birşey yok arkadaşım...
arkadasım bak mantıklı bi örnek vermişsin doğruda
bende hamileyim insan yavrusundan ayrılmayı asla istemez
ama içinde bulunduğu olumsuz sartlar ruh hali cektiği acılar zorluklar
ne yazık ki insanı olumsuz düşünmye caresizliğe itiyor
kadın buraya bize dert yanmış ama bazı olumsuz sacma yorumlar
kadını günahkar yapmış nerdeyse
yahu bu insan günahtan anlamıyor mu hele can tasıyan kendisi
bize uygun bir dille uyarmak düşer
günahı sevabı onu yargılayacak olan sadece Allahtır biz onu günahkar ilan edemeyiz
kürtaja kalkışmasından dolayı ona günah işledi bebek ondan öldü
diyemeyiz orasını Allah bilir
yasamayan cekmeyen basına gelmeyen zor durumdakinin halinden anlamaz
sakın yanlış anlamayasın arkadasım lafım sana değil
bengüsu arkadaşımız ne der bilmiyorum ama bence bu topik kapansın artık arkadaşlar..bu tartışmalar sürerde sürer..olan oldu artık..bengüsu arkadaşımıza hayırlı ve sağlıklı bir hayat dileyelim Allah tan... morali düzgün bir şekilde tekrar aramıza dönmesi dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?