Boşanıyoruz... Bebeğe rağmen olmadı, yapamadık.....

yani herks bu sitedeki bbasıylamı büyüdü..çok mu zengindi çok mu iyiydi herkesin babası
ya da bu soruların cevabı olumsuzda olsa bır cana kıymak ıcın yeterlı sebepmıydı
kim verdiki o yaşama hakkını ona..kim aldı elinden
nerden bildik hepimiz çocugun babasız kalacağını zor şartlarda büyüyeceğini..ya da nerden bilebilirdik herşey iyi güzel giderken
babmızın aniden ölebileceği ihtimalini..bu soruların cevabında biri beni netleştirsin sonra iyi ki bu çocuk alındı dıyeyım bendee
ne güzel yaa..hepimiz geleceği görebiliyoruz..pes doğrusu...

Teşekkürler Dıptısım aydınlattığın için.

Geçmiş olsun arkadaşa.

Yinede kendi hayatı ve kendi kararı ne diyebiliriz ki , umarız en doğrusunu yapmıştır.:gitme:

Ben kaç gündür göz yaşı döküyorum neden mi? bu bebek dualarla yalvarışlarla olmuş bir bebek arkadaşın geçmişi okuyabildiğim kadar okudum ve geceleri kendisi bebek için kalkmış ve dua etmiş kuran okumuş.kimi arkadaşlar böyle kocadan bebek doğurulmaz aldır gitsin demiş yazık çok yazık bu koca dediğinz arkadaşın kocası kendisini daha tanımıyoruz bile hemen kılıf bulmuşlar tanımadığımız bir adam için kişiliksiz diyenler bile olmuş adam tamam hata etmiş ailesini tercih etmiş ama bu olaylar sanmıyorumki 1-2 aylık mesele değil bence arkadaşımız da eşi de deprosyana girmiş hata üstüne hatalar yapmışlar ama yazık geceleri kalkıp ALLAH'a dua edip bebek istemiş rabbimde vermiş ama yazık olan bebeğe olmuş artık bu geçti gitti inşallah bundan sonra mutlu bir yuva kurup tekrar anne olursunuz bol bol dua edip tövbe edin bir daha bu hatalara düşmeyin ben de geceleri kalkıp yalvara ağlaya ağlaya yana yana bebek için dua ediyorum ama yok halbuki siz ne kadar şanslıymışsınız burda kimseyi asıp kesemeyiz haşa rabbim her türlü hataları affediyor asıp kesmek bize düşmez ama neolur arkadaşlar yapmayınnnnnnnnnnn kimse bebek aldırmak konusunda destekçi olmasın çok günahhhhhh

canım nilüferim,gönlü güzel arkadaşım..bir bebeğin canına kıymanın ne kadar günah olduğunu bilmiyor sanırım aldır diyen arkadaşlar..diyecek hiç bişey kalmadı zaten, küçük artık melek oldu..umarım Allah'ım annesini aratmaz birdaha...bende tam 2 yaşımda doğum günümde babamı kaybetmişim..hiç hatırlamıyorum kendisini Allah rahmet eylesin...demekki alın yazımda onsuz büyüyeceğim yazılıymış..ama yine de çok mutluyum..herşeyim var çok şükür...şu yaşıma kadar keşke babam olsaydı dediğim birtek zaman olmadı..annem çaycılık yapıp büyüttü bizi,hakkını ödeyemeyiz....bengüsu arkadaşımız için de hayırlısını dileyelim Allahtan..Allah yardımcısı olsun...

yüklenmeyin kıza napsın yasadıkları ortada
o bilmez mi günah olduğunu ne kadar acı çekiyor
eğer o bebek yasayacak olsaydı ne ilaç ne fitil vız gelirdi kısmeti yokmuş
bizim tuzumu kuru zorda olan yuvası dağılan çaresiz kalan biz değiliz
ekran basından bengüyü yargılamak yadırgamak kolay
aynı şey bizim basımıza gelse bakalım biz naparız
tek suçlu o kaynanası olacak canavar erkek müsvettesi kocası
bu günlere bu yuvayı dağıtanlar sebep
inşallah son nefeslerine kadar acı çeksinler
bengü inşallah Allah karsına daha iyisini çıkarsın acılarını unutup
mutluluklara yelken aç doğru zamanda seni hiç bırakmayacak bir bebeğin olması dileğiyle
seni anlıyorum

İNSANLAR BU DÜNYAYA BİR SINAVA GELİYORLAR YAŞAMLARINDA İYİ GİDEN ŞEYLERE KÖTÜ GİDEN OLAYLARA VERDİKLERİ TEPKİLER GÖSTERDİKLERİ SABIR HEP BU SINAVIN İÇİNDE.BİZ BENGÜSU ARKADAŞIMIZIN NE YAŞADIĞINI BİLEMEYİZ TABİKİ ZATEN ŞUAN ŞURAYA YAZIP ÜZÜLÜP BUNDAN 1 AY SONRA HATIRLAYACAKMIYIZ? AMA O HEP BU ÜZÜNTÜYÜ YAŞIYACAK.YANİ BU KARARI VERMESİ GEREKEN TABİKİ OYDU YANLIŞ YA DA DOĞRU BU ONUN SINAVI.AYNI OLAYLARI ÇOK YAKIN BİR ARKADAŞIM YAŞADI TAM BOŞANMA AŞAMASINDA HAMİLE KALDIĞINI ÖĞRENDİ VE BEBEĞİNİ ALDIRDI AİLESİ YA ALDIR YA DA EŞİNE GERİ DÖN DEDİ.EŞİYLE SORUNLARINI BİLİYORUM DÖNMEMESİ GEREKİYORDU ASLINDA O BEBEĞİNİ BÜYÜTMEK ÇOK İSTEDİ AMA İMKANLARIDA SINIRLIYDI VE EŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞINI DÜŞÜNDÜ.YANİ O DA BÖYLE BİR KARAR ALDI.AMA HİÇ UNUTMADI HEP PİŞMAN OLDU NE ZAMAN KONUSU AÇILSA GÖZÜ DOLDU.KIYAMADIM ONA.ŞİMDİ 2.KEZ EVLİ ÇOK MUTLU MAŞALLAH.VE BİR BEBEĞİ OLDU GEÇTİĞİMİZ AY.AMA EMİNİM ONUN ÜZÜNTÜSÜNÜ HİÇ UNUTMUYACAK.BENGÜSU UMARIM MUTLU OLURSUN CNM.UMARIM TEKRAR BİR BEBEĞİN OLUR.SEN BU KARARI VERMİŞSİN BU SENİN ALLAHLA ARANDA HİÇBİRİMİZİ ÖNEMSEME O YÜZDEN.ALLAHIM SANA HAYIRLISINI VERSİN HERŞEYİN.:teselli:

canım haklısın bengusu nun üzerine gitmek yargılamak bize düşmez sadece ona yol göstermemiz lazımdı yaşatan ALLAH evet yaşatır ama bazı şeyleride bize bırakır biz kendimizi balkondan aşağı atsak birileride dese yaşasaydı allah yaşatırdı ozaman hayattı paldır küldür yaşıyalım zaten yaşarsak yaşarız diye böyle birşey yok arkadaşım...

arkadasım bak mantıklı bi örnek vermişsin doğruda
bende hamileyim insan yavrusundan ayrılmayı asla istemez
ama içinde bulunduğu olumsuz sartlar ruh hali cektiği acılar zorluklar
ne yazık ki insanı olumsuz düşünmye caresizliğe itiyor
kadın buraya bize dert yanmış ama bazı olumsuz sacma yorumlar
kadını günahkar yapmış nerdeyse
yahu bu insan günahtan anlamıyor mu hele can tasıyan kendisi
bize uygun bir dille uyarmak düşer
günahı sevabı onu yargılayacak olan sadece Allahtır biz onu günahkar ilan edemeyiz
kürtaja kalkışmasından dolayı ona günah işledi bebek ondan öldü
diyemeyiz orasını Allah bilir
yasamayan cekmeyen basına gelmeyen zor durumdakinin halinden anlamaz
sakın yanlış anlamayasın arkadasım lafım sana değil

bengüsu arkadaşımız ne der bilmiyorum ama bence bu topik kapansın artık arkadaşlar..bu tartışmalar sürerde sürer..olan oldu artık..bengüsu arkadaşımıza hayırlı ve sağlıklı bir hayat dileyelim Allah tan... morali düzgün bir şekilde tekrar aramıza dönmesi dileğiyle..

anladım zaten dedikleriniz bana değil ama yaşasaydı yaşardı fitil vız gelirdi dediniz bu yanlış sizi tanıyorum hatta hastaneye düşük tehlikesi için gitmiştiniz yanlış hatırlıyorsam uyarın neden gittiniz hastaaneye yaşatan allah yaşatırdı o zaman öyle düşünseydiniz ve arkadaşı ve eşini tanımıyoruz bile biz yargılayamayız burda olayları tek taraflı biliyoruz eşi için de köyü birşey söylemek yanlış olur ama eşi de çok kötü birşey yapmış eşini hamile terk etmiş

katılıyorum kimseyi bizler yargılayamayız..

Bengisu geçmiş olsun arkadaşlar evet bundan sonrası tartışma kavga ancak konuyu kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…