günahını ödeyemezsin,onun ne suçu var...
öbür tarafta çekeceğin azap,bu dünyada çekeceğin sıkıntıdan çok daha fazladır emin ol...
rüyalarına girmeyecekmi?anne beni neden öldürdün!!!neden yaşama hakkımı elimden aldın demeyecekmi?!!
Pişman olursun ama iş işten geçmiş olur
içinde bir insan var,unutma...
hiçmi uykularına girmesinden korkmuyorsun?
hiçmi azaptan korkmuyorsun??herşeyin affı var kul hakkının yok
bunun cinayetten ne farkı var?içindeki bir canlı!!!!
o bebeğin engelli bile ona kıymaya hakkın yok!!!!
bebeğime bakıyorum şimdi,şu an bana kahkahalar atan,oyunlar oynayan yavrumda içimde senin karnındaki bebek kadardı..
çok günah çookk,Allah ıslah etsin,üçüz olsa yine aldırmam
babası tarafıdan istenmeyen bi çocuk demişsin,onu aldırmaya karar verdiğine göre sende istemiyorsun
bebek hesap sorarken sana soracak,o zaman dersin yavrum baban istemedide ondan aldırdım diye
ohoo babası istemiyo sen aldırıyosun,istemeyin bakalım öbür tarafta oda sizi isteyecekmi!!!
gittin yani ciddi ciddi,bildiğini yap,hayırlısı olsun hakkında
tamam cetvelinde yazıyormuş zaten..bu kadar insan yapma etme diyorsa bildikleri vardır.bi abdest al,dua et,hayırlısını iste Allahtan..hepimiz senin için dua ederiz
çok sevindim,herşeyde bir hayır vardır..Allah büyük,hakkınızda hayırlısı olsun
verilen fitiller..ilaçlar..artık herneyse..dayanamadı bebeğin kalbi..başta istediğinde buydu zaten,bebeğimi istiyorum dediğinde artık çok geçmiş demekki,yapılan müdahalelerle sağlığı bozulmuş bebeğinin..çok çok üzgünüm..keşke en baştan hiç kürtaja niyetlenmeseydin..keşke..bundan sonra umarım güzel günler seni bekler..ama arkadaşında dediği gibi yaşadıkların bir cana mâl oldu
bu forumda bütün yazdıklarımı kopyaladım,meğer ne kötü niyetli insanmışım..hiç desteğinizi görmedim demişsin..benim mücadelem o minik kalp atmaya devam etsin diyeydi..herşey net ve açık yazılarımda..beni kötü bilmesin insanlar diye kopyaladım
bugüne kadar bütün sıkıntısı olanlarla konuşup,sonunda Allah razı olsun,rahatlattın bizi demişlerdir..meğer ne kötüymüşüm..bi daha tövbe..bebekmi aldırıyolar,kendilerinimi öldürüyorlar..kimseye karışmam..sadece benim samimiyetimi iyiniyetimi bilen beni tanıyan insanlarla olur diyaloğum..