Boşanıyoruz... Bebeğe rağmen olmadı, yapamadık.....

canım yyaaaaaaaaaaa neler olmuş haberim yok çok üzüldüm ama hayırlısı inşş bundada bir hayır vardır gelecek güzel olsun senin için

beni tanıyanlar bilir,içim dışım birdir herkez ne kadar saf ve temiz olduğumu söyler hiç bi zaman hiçbi kötü amaç için uğraşmadım..pembe yalan bile söylemem ben günah diye..kürtaj olsam oldum pişman oldum sakın yapma derim.. anne olduğum ve anneliğin ne kadar muhteşem bir duygu bildiğim için.. bu bebeği aldırırsan çok günaha gireceğin acı çekmeni istemediğim için..(tabi Allah bilir ama kul hakkı)hayatta en ama en çok kızdığım ve üzüldüğüm şeylerden biri kürtaj olduğu için..eşinden ayrılsan bile bebek aldırmanın vicdan sorumluluğuyla yaşamaman için..o bebeğin sana büyük bir güç ve destek olacağını düşündüğüm içinn..

bende diğer insanlar gibi canımm kıyma yapma yazabılırdım,gerçi yazdımda ama biraz daha ağır yazdım çünkü yazdıklarını okumuyor dinlemiyor gibiydin,insanların yazdıkları etki etmemişti,telaşa düştüm gözümün önüne getirdim kürtajla ilgili izlediğim videoları,doğum sonrası lohusalık depresyonuna girdiğimde dünyanın ne kadar boş olduğunu anladım,gittim kendime eşarplar aldım kapanmak için,namazımı daha düzenli kılmaya başladım,günahtan çok çok korkar oldum ve hatta geçen gün 2li testte anormallık saptanan bebeğin dahi aldırılmasının günah olduğunu okudum ve bir daha hamile kalırsam bu testleri yaptırmamaya karar verdim..işte bu yüzden hassastım..gece uayndığımda hep seni düşündüm o bebeği düşündüm..sabah kalktım ne yaptı aldırdımı acaba diye baktım
ama sen naptın,kürtaja gittin,fitiller verildi..aklım çıktı o kadar şey yapıldı ya bebeğe bişey olursa ne biliyim ya sakat olursa diye..ellerimi açtım dua ettim..
sonrada gözlerim dolarak çok büyük bi üzüntüyle bebeğini kaybettiğini okudum,bak dedim bunu istiyodum işte en başında dedim.AMA BEN SUÇLU OLDUM
hayattada böyledir zaten içi dışı bir dobra insanlar hep kaybederler
asıl siz beni kırdınız öyle bir yazmışsısnızki sanki katilsin sen öldürdün merhametsiz sen anne olamassın filan yazmışım
ne haddime..mutluluklar
ömrümde ilk kez böyle bir tepki alıyorum..yazık..

Son düzenleme:
günahını ödeyemezsin,onun ne suçu var...
öbür tarafta çekeceğin azap,bu dünyada çekeceğin sıkıntıdan çok daha fazladır emin ol...
rüyalarına girmeyecekmi?anne beni neden öldürdün!!!neden yaşama hakkımı elimden aldın demeyecekmi?!!
Pişman olursun ama iş işten geçmiş olur
içinde bir insan var,unutma...

çok sinirliyim sana çook,biraz ağır olacak ama oku!!!

sen sağlıklı rabbimin ol demesiyle olan ol bebeği aldıracak kadarmı vicdansızsın??

bir daha istediğinde Allah verecekmi acaba??

hiçmi uykularına girmesinden korkmuyorsun?

hiçmi azaptan korkmuyorsun??herşeyin affı var kul hakkının yok

bunun cinayetten ne farkı var?içindeki bir canlı!!!!

o bebeğin engelli bile ona kıymaya hakkın yok!!!!

bebeğime bakıyorum şimdi,şu an bana kahkahalar atan,oyunlar oynayan yavrumda içimde senin karnındaki bebek kadardı..

çok günah çookk,Allah ıslah etsin,üçüz olsa yine aldırmam

babası tarafıdan istenmeyen bi çocuk demişsin,onu aldırmaya karar verdiğine göre sende istemiyorsun

bebek hesap sorarken sana soracak,o zaman dersin yavrum baban istemedide ondan aldırdım diye

ohoo babası istemiyo sen aldırıyosun,istemeyin bakalım öbür tarafta oda sizi isteyecekmi!!!

gittin yani ciddi ciddi,bildiğini yap,hayırlısı olsun hakkında

tamam cetvelinde yazıyormuş zaten..bu kadar insan yapma etme diyorsa bildikleri vardır.bi abdest al,dua et,hayırlısını iste Allahtan..hepimiz senin için dua ederiz

çok sevindim,herşeyde bir hayır vardır..Allah büyük,hakkınızda hayırlısı olsun

verilen fitiller..ilaçlar..artık herneyse..dayanamadı bebeğin kalbi..başta istediğinde buydu zaten,bebeğimi istiyorum dediğinde artık çok geçmiş demekki,yapılan müdahalelerle sağlığı bozulmuş bebeğinin..çok çok üzgünüm..keşke en baştan hiç kürtaja niyetlenmeseydin..keşke..bundan sonra umarım güzel günler seni bekler..ama arkadaşında dediği gibi yaşadıkların bir cana mâl oldu

bu forumda bütün yazdıklarımı kopyaladım,meğer ne kötü niyetli insanmışım..hiç desteğinizi görmedim demişsin..benim mücadelem o minik kalp atmaya devam etsin diyeydi..herşey net ve açık yazılarımda..beni kötü bilmesin insanlar diye kopyaladım

bugüne kadar bütün sıkıntısı olanlarla konuşup,sonunda Allah razı olsun,rahatlattın bizi demişlerdir..meğer ne kötüymüşüm..bi daha tövbe..bebekmi aldırıyolar,kendilerinimi öldürüyorlar..kimseye karışmam..sadece benim samimiyetimi iyiniyetimi bilen beni tanıyan insanlarla olur diyaloğum..

Son düzenleme:
cnmm üzülmeee hayat bu herşey bizim için..sen yaşama sımsıkı tutun umarım bu çektigin acılarrr ileride aklına bile gelmez o derce mutlu olursun inş..yazını okuyunca tüylerim diken diken olduuu.

Arkadaşım yazdıkların güzel,doğru ama biraz Bengusu nun yaşadıklarını gözönüne alırsak biraz ağır,dokundurucu.O da hassas bir döneminde olduğu için yazdıkların biraz ağır geldi anlayacağın .O kararını kendi verecekti böyle de oldu sonucunda.Sen onun ilerde pişmanlık duymaması için yazmışsın bunlar fakat bir de onun cephesinden bakmak lazım.Belki de en hayırlısı bu dur.

arkadaşım ben senin yorumlarında bir tuhaflık göremedim ayrıca buraya açılan bir konuya herkes konu dahilinde istediği yorumu yapabilir bir konu açıldığında herkes olumlu konuşacak veya olumsuz konuşacak diye bir kaide yok

mavili hep bebeğin alınmamasından yanaymış bende böyle düşünüyorum o bir can dı belkide ilerde annesi zor duruma düştüğünde sahip çıkacak bir evlattı yüce rabbim böylesini uygun görmüş demekki minicik kalbi durdu çok üzgünüm yaşadıklarınıza Allah bir daha göstermesin

Allah sabrını versin böylesi hayırlıymış ama ben kesinlikle bu konuda yorum yapmıcam çünkü hayat insana neler getiriyor yaşamadan kimse bilemez...Senin ne hissettiğini senden başkası bilemez...Umarın herşey düzelir ve ilerki hayatında daha mutlu olursun...Sevgiler...

canım çok üzüldüm ya allah tekrar verisin sana canım ...ne yazcagımı şaşrdım inanki baştan beri seni okuyorum senden hep haber bekledim nasıl oldugunu merk ettim herşeyin hayırlısı canım.......ama eşine takrar dönme onu asla affetme derim..

:teselli: :teselli: :teselli: :tesellipuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

[/B]içinde olmadan,yaşamadan bilemez anlayamaz belki insan ama...anladığım kadarıyla siz bu bebeği çokistemişsiniz ve birmucizegibi oluşmuş içinizde bu durumda ne olursaolsun Allah size bunu nasip ettiyse bunda bir hayır vardır deyip bebeğe kıymamanızı dilerdim ama artık iş işten geçmiş ne desek boş gerçekten çok çok zor birdurum...geçmiş olsun demekten başka bişey gelmez artık elimizden...[/B]

canım benim benzer şeyleer yaşadım ben de tam aldıracaktım bebğimi.sonra barıştık kocamla.ve şimdi kızım 1 yaşında.artık kocam olmasa da yaşayabilirim ama kızım olmadan yaşayamam.lütfen aldırma.hayattaki tek gerçek can yoldaşının o olacak.tamamen sana ait tek insan...lütfen beni dinle.sabır diliyorum

okadar üzüldümki bengu okadar agladımki okurken kendine iyi bak dikkat et kendine.kimsenin seni üzmesine izin verme ve dua et bol bol inş.hayatının bundan sonrası çok güzel olur..kimsenin lafına bakma...

bengu merhaba..
topıcın hepsını okumadım ama sadece ılk sayfasına bakdım cok zor durumdasın bellı dılerımkı sıkıntılarını atarsın ve hayatın duzeye cıkar eger esınden kesın olarak boşancaksan
eger ve daha gebelıgın yenı ıse bebegını aldır..evet aldır dedım..belkı sozlerımle tepkı alıcam ama babasız cocuk buyutmek hem cok zor hemde evladın ıcın hep yarımlık olucak onuda dusun..ben sosyla hızmetlerde gonullu annelık yapıyorum ve anne yada babası olmayan cocukların yaşadıklarrını goruyom ınan bana cok kotu bı durum..hıc bısı yerlerını dolduramıyo ..eger kı bebegıne maddı manevı tum destegı verıceksen ve ailen arkanda ıse dogur gercekdende dogur ama ailen ve sen bukadar karısık ıken bebegıne saglıklı yaşam verıcegne ınanmıyorum..ve o cocugu dogurupda heba etme ..ama emınkı ıyı bı anne olursunda..tum herseyı dusun arkadasım dunyaya bı bebek getırceksın babası sımdıden sorunlu bı ınsan sen boyle bı ailenın evladı olmak ıstermıydın?..

burda arkadaş ne anlatıyor diğer arkadaşın yazdıklarını da bak hayret bişeyy yaniii şaşırdım...

Aslında soyledıklerıne katılmamak mumkun degıl.Oyle kı bırak aılesı bıle arkasında olsa zaten su ankı ruh halı ıle bebegıne de eksıksız bı annelık yapamıyabılır.

Cocukların dunyaya nese ıle bakmalarını saglayamamak bı ebeveyn ıcın ılerıkı yıllarda ne cok vıcdan rahatsızlıgı yasatacak...

canım bengusu kardeşim ne olur sakin ol tatlım hepimiz şu yalan dünyada imtihandayız
kim ne derse desin aldırma üzme kendini
rabbim böyle yazmış alnına kaderine hayatına canısı
seni ben çok iyi anlıyorum sevgisiz bir yuva yuvalıktan çıkıyor canım
:teselli:ne yaparsan yap rabbim istemedikten sonra hiç birşey olmuyor ne demek istediğimi anlıyorsundur umarım
bir zamanlar benimde evliliğim iyi gitmiyordu ve hamileydim
düşsün diye neler yaptım olmadı tutundu bebeğim
acılarıma dertlerime derman olmaya gelmek istedi ve geldi
ve tüm herşey değişti kimimize göre
herşey rayında gidiyor kimimize göre gitmiyor eğer olaki eşim değişmeseydi ben
gitmek istediğim yolumda iki bebişimle gidecektim yolumu çizmiştim
umarım bundan sonraki yaşamın sana uğur ve umut getirsin canım
inşallah iyi kişilerle karşılaşır ve mutluluğu yakalarsın
sen aldırma kimseye ve morelini bozma canısı her an biz burdayız derdini paylaşmak için kendine iyi bak ve üzülme üzme kendini gülüm
kalsağlıcakla fıstık:1hug:

çooook uzun uzun bir şeyler yazmaya gerek yok olan olmuş giden gitmiş çünki:gitme: çok şükürki bu senin ellerinle olmamış biraz katkın olsada bilemiyorum orasını allah bilir artık...yalnız söylemek istediğim allahın verdiği canı yalnız allah alır ne kendi canımızı ne de bir emanet olarak rabbimizin içimize attığı canı almaya hakkımız yok bu dünya bir imtihan dünyası her kezin imtihanı farklı kimi evladıyla kimi malı mülkü kimi de eşiyle ailesiyle imtihan olunuyor bizim yapmamız gereken böyle durumlarda sabır gösterip rabbimize tevekkül etmek ona sığınmak o bizlerin yardımcısıdır rabbim kimselere kaldıramayacağı yükü vermez o evladıda size verdiyse belkide bu sizin için bir teselli bi umut bir destek olacaktı ama değilmişki verdiği gibi de aldı tek söylemek istediğim rabbime sığının ona dua edin tevekkül ediin en zor anınızda dahi tek yardımcımız odur mevlam neyler neylerse güzel eyler allah yar ve yardımcınız olsun.....

Kar;bende sana aynen katılıyorum....Çünkü benim bizzat kendi ailemde bu durum şuan var ve o çocuk babasız olmanın bütün yükünü taşıdığı gibi annesinede haykırış içinde...Ne kadar kötü bir durum olduğunu yaşamayan bilemez...Kimse isteyerek bebeğini aldırmaz ama hiç bir çocukta bu kadar sorunlu bir ailenin çocuğu olmak istemez bence...Bende bu sözlerimle tepsi alırım belki bilemiyorum ama o çocuğun neler yaşadığını düşündükçe her gün kahrolan bir anneyi izlemekten çok ama çok daha iyi olduğunu biliyorum...

Bengusu'cum cok uzuldum ama ben aldirman taraftariydim bunu da yazmistim.

Simdi gelecegin hakkinda daha tarafsiz bir karar verebilirsin. Belki bebek babasiz buyumesin diye o katli vacip adamla bir omur boyu ayni cati altinda yasamaya mecbur olacaktin.

simdi esine donsen de donmesen de bu kendi ozgur iradenle ve yasadiklarinin terazide nasil tartmasiyla ilgili olacak. Ha zaten bu bebek meselesinde esinin sizi nasil ortada biraktigini da dusunerek doner misin bilmem ama gec degil. kendine insallah yeni bir hayat kurarsin. yeni bir insanla, yeniden cocuklarin olur.

Bu arada cocugunu istemeyen ailen eger bosanirsan seni bir an once yeniden bas goz etme derdine dusecektir. Ben sana bir ise girip calismani ve gerektiginde esine veya ailene hayir diyebilecek duruma gelmeni tavsiye ederim. Ama uc kurusla ne yaparim diye dusunme. Allah buyuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…