bebeğim benimle çok şükür,başka bir doktora gittim,kalbi atıyor,sağlığı iyi,ufak bir kanama var o da fitilden ve hemen progestanı yeniden içtim,annemle tartıştık,hiçdesteğim yok,tek başımayım ama istiyorum onu bugün yine ultrasonda gördüm,nasıl kıyarım dedim,doktorum sen istemedikten sonra kimse alamaz dedi....
cok sevindim canm bebegine kiymadigina..
ben de aldirilmaktan son anda vazgecilmis bi kizim..
o yuzden cok sevindim ikiniz adina..
bebeğim benimle çok şükür,başka bir doktora gittim,kalbi atıyor,sağlığı iyi,ufak bir kanama var o da fitilden ve hemen progestanı yeniden içtim,annemle tartıştık,hiçdesteğim yok,tek başımayım ama istiyorum onu bugün yine ultrasonda gördüm,nasıl kıyarım dedim,doktorum sen istemedikten sonra kimse alamaz dedi....
Allah affetsın ama bastan bıtır canım bukadar cıddı bır olayda anasına rest cekemeyen erkek yarın senı cok uzer.bebek bıle aklını basına getırmıyorsa anasının agzına bakıyor mdemektır.bosuna bebegın de gunahına gırmeyın.ılerde daha kotu bır hayat yasatmayın.ondan sana koca erkek baba olmaz tatlım salla gıtsın.
Yuppii Yuppii nasıl sevindim anlatamam !!! Kendim bebeğim olsun istiyorum ama galiba bu ay da tutmadı kısmet inan kendim gibi sevindim. Onu veren Allahım sizi çok büyük bir sınavan geçirdi En önemlisini hayırlısı ile atlattın çok şükür anneni de şu an hayırsız olan babasını da sana aldır diyen herkesi de büyük vebalden kurtadın Allah senden razı olsun "Allah sana öyle hayırlı bir evlat versin ki snin yanında tek yoldaşın o bile olsa sana yetsin" ya daha ne diyim en güzel şeyleri söylemek istiyorum ama heyecanladım şimdi
Yaşasın Bebişimiz
Canıımmm,sen bebeğine Allahın izniyle sana verdiği merhametle sahip çıktın ya,asla sahipsiz,asla muhtaç kalmazsın,buna inanmafoldumben.
O bebek içinde şekillenecek,can bulacak,içinde bir damla sıkıntı bırakmayacak Rabbim,göreceksinn.O bebek "ol" dedi,oldu,şimdi yaşlamın a izin veren de O'dur..
Allahımm sana gönül huzuru,eşine,ailen e merhamet versin:Saruboceq:..
Ayetinde buyruyor ki,"Rabbiniz size kafi değil mi?"..
O senin ve bizim herşeyimize kafi,yalnız ve sahipsiz asla değilsin canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?