Boşanıyoruz... Bebeğe rağmen olmadı, yapamadık.....

kızlar bengüsudan ses çıkmıyor. acaba durumu nasıl. inşallah kullandığı fitiller bebeği öldürmemiştir.

vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar bengüsudan ses çıkmıyor. acaba durumu nasıl. inşallah kullandığı fitiller bebeği öldürmemiştir.

inşallah bebeği annesini bırakmaz bende tedirgin oldum şimdi
rabbim sen bengü ile bebeğini koru:Saruboceq:

çok hassas bir konu,bu yüzden yorum yapmak istemiyorum.Hakkınızda hayırlısı neyse mevlam onu nasip eylesin....

canim insallah bebisin hicbir zarar gormemistir
aldirmaktan vazgecmene cok sevindim
hakkinda hayirlisi olsun insallah:Saruboceq:

ay cnm sakın aldırmaa sakın.eşinden boşan yada boşanma inan işin orasını hiç düşünmüyorum.ama bebeni aldırma.bak en doğrusunu yapmışsın tebrik ederim seni.maddi durumunda iyiymiş.bu bebek sana hayır ve uğur getirir inşallah .Allah yolunu açık etsin.bebişinle uzun mutlu bir yaşam dilerim.

çok üzüldüm canım Rabbim sana çok güzel kapılar açsın yavrunlaa inan sinirim bozuldu ağlıyorum inş meleğin sana uğurlu gelicek canım Allaha emanet olunn duamdasınn

bak bengu senın durumunda ıyı basarabılırsın ınan bana bnm hıcbırseyım yoktu esım benı bıraktıgında eve donebılecek paramda yoktu o kadar dıyorum ama bak sımdı sukur allah yardım edıyor ınsallah bunları yazmakta gec kalmamısımdır.............

hakininizda hayirlisi..

bilmiyorum allahin yarattigi bir insan. Bebege allah can verdi, nekadar hakkimiz var yasamasi yada ölmesi konusunda karar vermeye.?

Biliyorum cok zor bir durum ama allahin bir lutfu masum günahsiz bir bebek allah yardimciniz olsun. Esinize bebegi alidracaginizi söylicekmisiniz?

canımm çok üzüldümm gerçekten hakkında hayırlısı tatlımm...insan diyecek bişey bulamıyorr...

hüngür hüngür ağlıyorum sayfaları okudukça. senağlama
annesi nolur nolur kıyma bebeğine senağlama
kocandan boşanabilirsin onunla yaşamadan yapabilirsin, ama kocanı istemiyorsun diye Allahın bir lutfu olan bebeğini de istemediğin anlamına gelmiyor. zaten okuduk istiyorsun bebeğini. ayağına bağ olacağını mı düşünüyorsun? annesi kıyma bebeğine. yarın ne olacağını kimse bilemez. bebek rızkıyla gelir nasıl büyütürüm diye endişe etme. senağlama
nolur annesi bari öteki dünyanı düşün!

herkes kendi yaşadığını bilir....
koşullarını bilmiyorum...bebeğin doğduktan sonra eşinin ve ailesinin sana ve bebeğe verebileceği zararları bilemiyorum...
şuan ben de bebeğimi kaybediyor olduğum için fazla okuyamadım sayfaları sanırım düşmesi için uğraşıyorsun....en doğru kararı gene sen verebilirsin...ama sana bu durumları yaşatan adamı bebeğini taşırsan ve doğurursun son nefesine kadar görmek zorunda kalacaksın....bebeğin canlanmadıysa ilerde kendine ve ona acı vermemek adına aldırabilirsin...ama canlandı ve sen onu istiyorsan bence mücadele etmelisin...aslında her şey bu bebeği varolan durum için de ne kadar isteyip istemediğine bağlı....sonuçta babasız büyüyen çok çocuk var........allah yardımcın olsun.....

canım yaa çok üzüldüm senin adına, ben senin yerinde olsam asla aldırmam.ve eşimi kazanmaya bakarım.Hatalar karşılıklıdır unutma hiç bir erkek çocuğundan bu kadar kolay vazgeçmez bence.Yaa kendi düşüncemi söylüyorum kimse alınmasın biz türk kadınları eşlerimizi anlayamıyoruz dır dır dır hayatlarını zindana çeviriyoruz .bende yapıyorum bazen adam eve gelmek istemiyor.Erkekler çocuk gibidir kadınlar onlardan daha zeki yönetilebilirler yönetmesini bilirsen.tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.ailesiylede iyi geçinmeye bak he he de geç.hayat böyle .

durumuna çok üzüldüm
kötü şeyler yaşamışsın ama en masum olan yavrun bu konuda aldırmaman en doğrusu olur ama karar senin...bakıp büyütebileceksen babasızlığı ona hissettirmeyecek kadar güçlüysen aldırma .....

allah yardımcın olsunn

bebeğim benimle çok şükür,başka bir doktora gittim,kalbi atıyor,sağlığı iyi,ufak bir kanama var o da fitilden ve hemen progestanı yeniden içtim,annemle tartıştık,hiçdesteğim yok,tek başımayım ama istiyorum onu bugün yine ultrasonda gördüm,nasıl kıyarım dedim,doktorum sen istemedikten sonra kimse alamaz dedi....

canim bu bebek umit olsun senin icin. insallah esin hatasini anlar ve yuvaniz kurtulur. inan ben ne direkten donen evlilikler gordum. o bebek yok mu o bebek herseyi degistirebiliyor.

insallah her sey diledigin gibi olur. bizi haberdar edersin esinle ilgili.

bengusu takip halinde sürekli bu sayfaları okuyordum
Allaha dua ediyordum hep senin için
hakkında hayırlı olanmış pıt pıt atan yüreği
annesin sen artık ..annelik rahmine düştüğü anda onu korumakla başlıyor
yazık günah o minicik yüreğiyle hayata sımsıkı tutunmaya çalışıyor
bin bir güçlük çekti içinde bunu unutma
hem senin stresinden hem içtiğin ilaçlardan dolayı..
hayata sımsıkı tutunmasına yardımcı ol
tut onun minicik ellerini hiç bırakma
sev karnını okşa konuş onunla
DEĞERLİ OLDUĞUNU ,GÜVENDE OLDUĞUNU
ARKASINDA ASLAN GİBİ BİR ANNESİNİN OLDUĞUNU
HEM ONA HEM KENDİNE HEMDE ÇEVRENDEKİ İNSANLARA SÖYLE
eminim şimdi herşeyden herkesten çok onun desteğe ihtiyacı var
inan bana kollarına aldığın gün ne kadar büyük aptallık etmişim
senden vazgeçmeyi düşünerek diyeceksin
Allah razı olsun arkadaşım
inan bana bu kadar zorluklara ragmen
aldığın bu karardan ötürü
seni tebrik ediyorum..

cok sevindim canm bebegine kiymadigina..
ben de aldirilmaktan son anda vazgecilmis bi kizim..
o yuzden cok sevindim ikiniz adina..

canııım bebeğinin hala olmasına çok sevindim inan derin bir nefes aldım.lütfen ona bir daha kıymaya kalkışma sakın bitanem.durumunu çok iyi anlıyorum ama o seninde bir parçan.seninde kanını canını taşıyor.inan aldırırsan ömür billah vicdan azabından kurtulamazsın sürekli aklına gelir.bak canım benimde 5 aylık bebeğim var ve sana yemin ederim dünyada bundan daha güzel bişi olamaz.hayata okadar bağlıyorlarki insanı hiçbişinin gücü seni üzmeye yetmiyor.bazen eşimle çok kötü tartışınca bile bebeğime sarıluyorum iyiki sen varsın annecim diyorum.kokusunu içime çekince herbişeyi unutuyorum.bak doğunca göreceksin anlatılacak bişi değil yaşayacağın en ennn güzel şey olucak.güçlü ol ayaklarının üzerinde dur ve bebeğini bırakma doğunca birbirinize sımmsıkı sarılın oda büyüdükçe anneciğine destek olucak çok mutlu olucaksınız inşallah.tüm dualarım sizinle canım.allahım yardımcın olsun yanınızda olsun...

ılk okudum sayfayı cok uzuldum ...
ama aldırmıyomussun...
ınan gozlerım doldu suan..
kocasını sevıyosan,ınsallah bu bebek sıze ugur getrsın...allah yardımcın olsun ınsallah aılende sana destek olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…