Şimdi eşimizle aramız iyi olabilir, maddi durumumuz iyi olabilir, her şey mükemmel olabilir.
Diyelim ki bu çocuk doğdu ve bütün bu kavgalar ondan sonra oldu?
Diyelim çocuk doğduktan sonra maddi durumumuz bozuldu?
Diyelim çocuk doğduktan sonra anne veya babadan biri rahmetli oldu (Allah geçinden versin), veya boşandılar?
O zaman o doğmuş çocuğu öldürecek miydik? Kalbi atmaya başlamış, canı gelmiş yani. Üstelik bir kürtaj denemesi başarısız. Belki bütün bunlar bir işarettir?
Rabbim hakkınızda hayırlısını verir inşallah..
kızlar bengüsudan ses çıkmıyor. acaba durumu nasıl. inşallah kullandığı fitiller bebeği öldürmemiştir.
bebeğim hala benimle neden derseniz sabah doktora gittim yine ağladım ama annem başka yolu yok dedi,doktorum bir fitil verdi vajinadan,4 saat sonra beni ara dedi,bu arada kanama ve karın ağrısı olacak dedi,ne kanamam oldu ne karın ağrım bu saate kadar,12 de doktorumu aradım,tekrar fitil koy dedi yedek vermişti bana ama ben yapamadım,anneme yalan söyledim,yaptım dedim,içim yanıyor,o beni bırakmak istemiyor hissediyorum,şimdi de annem beni teyzemin tanıdığı bir doktora götürmek istiyor,kararlılar yani ama ben bunu yapamayacağım,belki reddedecekler ya da bilmiyorum belki zorla olacak ama ben dayanamıyorum,çünkü çok seviyorum bebeğimi,geleceği için elimden geleni yapacağım,eşimle aldığımız 2 evimiz var,yarı yarıya paylaşacağız satıp,en azından bebeğim birkaç yaşına gelene kadar idare ederim o parayla daha sonra çalışırım diyorum bunları şu an yalnızca sizinle paylaşıyorum.....
babası ise aramadı hiç,ona söylemeyi düşünmüyorum aldırmamayı....
bebeğim hala benimle neden derseniz sabah doktora gittim yine ağladım ama annem başka yolu yok dedi,doktorum bir fitil verdi vajinadan,4 saat sonra beni ara dedi,bu arada kanama ve karın ağrısı olacak dedi,ne kanamam oldu ne karın ağrım bu saate kadar,12 de doktorumu aradım,tekrar fitil koy dedi yedek vermişti bana ama ben yapamadım,anneme yalan söyledim,yaptım dedim,içim yanıyor,o beni bırakmak istemiyor hissediyorum,şimdi de annem beni teyzemin tanıdığı bir doktora götürmek istiyor,kararlılar yani ama ben bunu yapamayacağım,belki reddedecekler ya da bilmiyorum belki zorla olacak ama ben dayanamıyorum,çünkü çok seviyorum bebeğimi,geleceği için elimden geleni yapacağım,eşimle aldığımız 2 evimiz var,yarı yarıya paylaşacağız satıp,en azından bebeğim birkaç yaşına gelene kadar idare ederim o parayla daha sonra çalışırım diyorum bunları şu an yalnızca sizinle paylaşıyorum.....
babası ise aramadı hiç,ona söylemeyi düşünmüyorum aldırmamayı....
bebeğim benimle çok şükür,başka bir doktora gittim,kalbi atıyor,sağlığı iyi,ufak bir kanama var o da fitilden ve hemen progestanı yeniden içtim,annemle tartıştık,hiçdesteğim yok,tek başımayım ama istiyorum onu bugün yine ultrasonda gördüm,nasıl kıyarım dedim,doktorum sen istemedikten sonra kimse alamaz dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?