• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz... Bebeğe rağmen olmadı, yapamadık.....

akvaryum bana yazıcak bişey bırakmamışsın benim bebişimde 15 günlük daha ama aynen senin dediğin gibi eşimle tartışsam koşup bebeğime sarılıyorum ve iyiki varsın oğlum diyorum inş. bengusu da sağsalim bebeğine kavuşur ve dünyadaki en anlamlı şeyin bebeği olduğunu anlar:emir_bebek:

yanlış anlamadım değil mi bengisu kürtajdan vazgeçti... içime su serpildi...duacınım canım..herdaim...

bebeğim benimle çok şükür,başka bir doktora gittim,kalbi atıyor,sağlığı iyi,ufak bir kanama var o da fitilden ve hemen progestanı yeniden içtim,annemle tartıştık,hiçdesteğim yok,tek başımayım ama istiyorum onu bugün yine ultrasonda gördüm,nasıl kıyarım dedim,doktorum sen istemedikten sonra kimse alamaz dedi....

Yuppii Yuppii nasıl sevindim anlatamam !!! Kendim bebeğim olsun istiyorum ama galiba bu ay da tutmadı kısmet inan kendim gibi sevindim. Onu veren Allahım sizi çok büyük bir sınavan geçirdi En önemlisini hayırlısı ile atlattın çok şükür anneni de şu an hayırsız olan babasını da sana aldır diyen herkesi de büyük vebalden kurtadın Allah senden razı olsun Allah sana öyle hayırlı bir evlat versin ki snin yanında tek yoldaşın o bile olsa sana yetsin ya daha ne diyim en güzel şeyleri söylemek istiyorum ama heyecanladım şimdi
Yaşasın Bebişimiz:emir_bebek:

cok sevindim canm bebegine kiymadigina..
ben de aldirilmaktan son anda vazgecilmis bi kizim..
o yuzden cok sevindim ikiniz adina..

bende senden farklı değilim.iğnelerle düşürülmeye çalışılmışım. ama çok sıkı yapışmışım demek ki,doğdum.:delphin:
ama o doktorun sayesinde...
annem tekrar düşürmek için gittiğinde artık o iğneleri yapmayacağım. ramazan ayı beni günaha sokma artık dediği için doktor, yaşıyorum.
bu bebek doğmak istiyor yapışmış bırakmıyor dendiği için varım.
sebep ise bengisunun gibi de değil. sadece ağabeyimin fazla yaramaz olması... onun gibi yaramaz olurum korkusu. ..
inan bu kararına çok sevindim ..sen ve bebeğin için herşeyin daha güzel olmasını canı gönülden diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy ınan cok sevındım cnm bnm dogru bak sen ıstemez ımzayı vermezsen kımse bısı yapamaz bunu asla unutma tmm mı cnm allah yanında kımsesız degılsın cnm bnm

senin olayın benim eski günlerimi hatırlattı.kızım 2 yaşlarındaydı,görümcem 17.ailesi yakın olduğu halde görümcem bizde kalıyordu,sorduğumda sana mı sorucaz abisinin evi tabii ki kalacak oluyordu.3 görümcem vardı.ben evde( sözde ayrı oturuyoruz ) sığıntı gibiydim,birgün anneme gezmeye gittik istersen kal dedi şaşırdım,kaldım akşam gelicek beni alıcak diye beklerken kardeşimle bana mektup göndermiş.kızkardeşimi istemiyorsan gelme diyordu.baba evim pek rahat değildi babam tutucu bir insandı bir daha o evde kalmayı göze alamazdım evime geri geldim.iyi ki gelmişim.yıllarca ailesi için çırpındı daha sonra ailesi ona bir tekme attı.kendileri etti kendileri buldu 10 yıldır görüşmüyoruz,hiç beddua da etmedim.3 çocuğum var çokta mutluyuz.iyi ki evime dönmüşüm.bnlar aklıma geldi sana ne yapman gerekir bilemiyorum,kıssadan hisse olur diye anlattım.

bebeğim benimle çok şükür,başka bir doktora gittim,kalbi atıyor,sağlığı iyi,ufak bir kanama var o da fitilden ve hemen progestanı yeniden içtim,annemle tartıştık,hiçdesteğim yok,tek başımayım ama istiyorum onu bugün yine ultrasonda gördüm,nasıl kıyarım dedim,doktorum sen istemedikten sonra kimse alamaz dedi....

Canıımmm,sen bebeğine Allahın izniyle sana verdiği merhametle sahip çıktın ya,asla sahipsiz,asla muhtaç kalmazsın,buna inanmafoldumben.
O bebek içinde şekillenecek,can bulacak,içinde bir damla sıkıntı bırakmayacak Rabbim,göreceksinn.O bebek "ol" dedi,oldu,şimdi yaşlamın a izin veren de O'dur..
Allahımm sana gönül huzuru,eşine,ailen e merhamet versin:Saruboceq:..
Ayetinde buyruyor ki,"Rabbiniz size kafi değil mi?"..
O senin ve bizim herşeyimize kafi,yalnız ve sahipsiz asla değilsin canımm..

canım vardır bunda da bir hayır...
doğrusunu söylemek gerekirse bende sevindim...
bizler hep senin için dua edip hakkında hayırlısını istedik...
demekki hayırlısı buymuş....
canım eğer aldırsaydın bir ömür boyu vicdan azabı çakecektin....
şimdi biraz zorluklar çekeceksin ama zamanla innan düzelicek...
ben hayatta bebeğini düşürmek veya istemediği için kürtaj olmak isteyen çok gördüm...
ama o istemedikleri çocuk dünyaya gelipte büyüdüğünde ah kejke bu çocuğu aldırsaydım şimdi hayatımda olmasaydı diyeni hiç duymadım...

allah yardımcın olsun...
inşalalh ailende zamanla seni anlayacaklardır...

bengusu sevindim kararına bebeğin sana herşeyi unutturacak
bildiğimden diyorum yani
bak bengusu annecik bebeğinin ismi bile kondu biliyonmu
takip ettiğim sayfalarda bebişimisin iki adı belli olmuş nemi
umut uğur
inşallah umutlarla ve uğur'luluğuyla doğar
bebeğini kucağına aldığında benim yerime kokusunu içine çeke çeke öp oldumu
sana gittiğin bu yolda mutluluklar dilerim değerli kardeşim

ıyi yapmışsın Bengusu bebeğini aldırmamakta.Çok şükür ki o da hayata sıkı sıkı bağlanmayı başarmış.Allah büyük,bundan sonra bakarsın eşin insafa gelir yine biraraya gelirsiniz.Genelde çocuklar bağlayıcı oluyorlar anne baba arasında.

Bebekler herşeyi hisseder, biliyorum durumun çok zor bir durum.Ama gene de kendini üzmemeye bak.Aslında en çok ilgiye desteğe ihtiyacın olduğu bir zaman,bu yüzden eşini kınıyorum.Ama ne yapalım hayat işte.Acısıyla tatlısıyla devam ediyor.

ınşallah bebeğin de hayırlısıyla dünyaya gelir,eşinle de barışıp evliliğinize devam edersiniz.

bengücüm nasıl sevindim anlatamam canım benim..
zaten biliyorsun hepimiz sana aynı şeyi söylemiştik..
ama yine son karar senin olduğu için sana bırakmıştık..
hakkında hayırlısı böyleymiş demek ki tatlım..
bak o 1 ev de sana kalır,anlaşmalı boşanıyorsunuz zaten..
2004ten sonra evlendiniz büyük ihtimal??
o zaman herşeyi yarı yarıya paylaşıyorsunuz zaten..
sıkıntıya girmene lüzum yok..
ama bu arada yine de gözünü dört aç..
kötü niyetli olduğunu biliyorum karşı tarafın..kilidi değiştirdiğinizi de..
yeni evine geç..kendine yeni bir sayfa aç..
inan bana öyle huzurlu olacaksın ki..
o bebek senin ümidin olacak..

bebeğinin senle olmasına çok sevindim
böyle bir aşamada boşanma olayınada çok üzüldüm
neler yaşadığını sadece tahmin edebiliyorum....
bende yeni boşandım ama bebeim yok
belkide 1 ay önce tüp bebek tedavim sonuç verseydi olacaktı
yinede aldırmazdım asla ve asla...

evlilikde birşeyler yürümediği ve çözüme ulaşamadığı zaman tek çağre bu
Allah'dan sana ve bebeğine sağlık ve sabır dilemekden başka söyleyebileceğim birşey yok
umarım bundan sonraki hayatında çok çok mutlu olursun bebişinle:ecrin_bebek:

herşeyde bi hayır vardır derler ya bunda vardır bi hayır çok sevindim bebeğinin seninle olmasına

Allah affetsın ama bastan bıtır canım bukadar cıddı bır olayda anasına rest cekemeyen erkek yarın senı cok uzer.bebek bıle aklını basına getırmıyorsa anasının agzına bakıyor mdemektır.bosuna bebegın de gunahına gırmeyın.ılerde daha kotu bır hayat yasatmayın.ondan sana koca erkek baba olmaz tatlım salla gıtsın.

Allah affetsın ama bastan bıtır canım bukadar cıddı bır olayda anasına rest cekemeyen erkek yarın senı cok uzer.bebek bıle aklını basına getırmıyorsa anasının agzına bakıyor mdemektır.bosuna bebegın de gunahına gırmeyın.ılerde daha kotu bır hayat yasatmayın.ondan sana koca erkek baba olmaz tatlım salla gıtsın.

arkadaşım ne demek salla gitsin:kızgın:

bengisucum bebeğine birşey olmadığına çok sevindim bak annesi şimdiden belli ne kadar güçlü bir yavru olacağı...canım benim çok çaresizsin ama belki tek çaren içinde atan minik kalptedir belkide tek mutluluğun odur...babasız büyüyecek diye sakın üzülme babası olupta çok kötü şartlarda büyüyen çocuklarda var...birde Efendimiz s.a.v de babasız ve daha nice insanlar şehit yavruları bunlar kimsesizmi yada kadınlar kimsesizmi hiç gelecek kaygın olmasın kimsesizlerin kimsesi Cenab-ı Allahtır
herkes çocuk doğana kadar başına ekşir ama o tatlıcık bi dünyaya gelip gülücükler saçtığı zaman herkez yumuşar merak etme kralı bile tahtından indirir çocuk...Rabbim yar ve yardımcın olsun...

hayatınız boyunca iyiki diyeceğiniz b karar vermişsiniz..

her çocuğunuza baktığınızda allah kalbinize öyle bir mutluluk öyle br huzur veriyoki...bunları yaşamaya değer herşey...

inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ve herşeyi rabbim gönlünüze uygun verir..yaralarınızı hemen kapatır..

canım zamanla annende destek olur merka etme sen...

Yuppii Yuppii nasıl sevindim anlatamam !!! Kendim bebeğim olsun istiyorum ama galiba bu ay da tutmadı kısmet inan kendim gibi sevindim. Onu veren Allahım sizi çok büyük bir sınavan geçirdi En önemlisini hayırlısı ile atlattın çok şükür anneni de şu an hayırsız olan babasını da sana aldır diyen herkesi de büyük vebalden kurtadın Allah senden razı olsun "Allah sana öyle hayırlı bir evlat versin ki snin yanında tek yoldaşın o bile olsa sana yetsin" ya daha ne diyim en güzel şeyleri söylemek istiyorum ama heyecanladım şimdi
Yaşasın Bebişimiz:emir_bebek:

Evet dilerim Allah sana öyle hayırlı bir evlat verir ki, kocandan gülmeyen yüzün evladından güler inşaallaaahh!! :Saruboceq:

Canıımmm,sen bebeğine Allahın izniyle sana verdiği merhametle sahip çıktın ya,asla sahipsiz,asla muhtaç kalmazsın,buna inanmafoldumben.
O bebek içinde şekillenecek,can bulacak,içinde bir damla sıkıntı bırakmayacak Rabbim,göreceksinn.O bebek "ol" dedi,oldu,şimdi yaşlamın a izin veren de O'dur..
Allahımm sana gönül huzuru,eşine,ailen e merhamet versin:Saruboceq:..
Ayetinde buyruyor ki,"Rabbiniz size kafi değil mi?"..
O senin ve bizim herşeyimize kafi,yalnız ve sahipsiz asla değilsin canımm..

ımtihan dünyası diye boşuna demiyorlar, bu da bir imtihandı işte bence sen kazandın. Göreceksin herşey çok güzel olacak:Saruboceq:

Son düzenleme:
Back