Boşanıyoruz... Bebeğe rağmen olmadı, yapamadık.....

offff offf ne yazayim bilemedim bengusu cugum canim yaaaaa senin icinde kimbilir ne firtinalar var bunu kimse bilemez en yakinindaki annen bile seni anlayamaz
tabi oda seni dusunuyodur simdi cunku sende onun evladisin
en iyisi soyle yap canim en coook istedigin seyi yani icinden en cok ne yapmak geliyo anladigim kadariyla bebegi cok istiyosun aldirmaktan cok onun ihtiyaclarini falan nasil karsilarim diye dusunuyosun ozaman aldirma kiz derim ben
yine en son karar senin tabi ikiniz icinde hayirli olan neyse o olsun canim

Evliliğin kötü sonuçlanmış ve belki önünde zorlu günler seni bekliyor.Ama anne olmak dünyanın en güzel duygusu.Bebiş bir şekilde doğmak için mücadele veriyor.Sende ona yardım et.Bebekte senin o bedende senin ve kararı verecek olan sensin.Kimsenin seni zorlamasına izin vermelmaz:

sonuna kadar katılıyorum
inanın aniden başıma ağrı girdi kaşlarımı çatarak okumaktan..çok üzüldüm hem de çook..
çok zor bir durum, çok zor karar..çok da hassas bir konu
hem yaşayan hemde tüm insanlar için..bu kadar hassas konuda yorum yapmak
kendi düşüncelerini belirtmek de çok zor,zor da zor..
ama krdinin dediği gibi burası bir paylaşım yeri acıları mutlulukları herşeyi paylaşabiliriz
kararsızlığı paylaşım fikirlerimizle ama böyle bir konuda kararı insanın kendisine
saklaması gerekir..ne yazıkki..güç olsada bazı kararlarımızın sonu yalnızlıktır..
ki bakin ilk msjınızda aldırmaya karar vermiştiniz,şimdi ise aldırmamaya..
hayatınızın heranını etkileyecek bir kararı ancak siz verirsiniz..
Hayırlısı neyse o olsun canım,çok ama çok iyi düşün,başka bir tavsiyem yada
yönlendirmem yok canım

bengü konunu ağlaya ağlaya okudum ne kadar üzüldüm anlatamam
lanet olsun böyle insanlara yüzlerce kez hemde mafoldumben
bebeğin kaç aylık canım
aldırma diyecektim ama babasız bir bebek çocuk ileride çok mutsuz oluyor canımda buna yandı ya
ne heveslerle beklemişsiniz müjdeli baberi beraber almışsınız ve adamın yaptığına bak ya
bu erkekler neden böyle ya maden analarınızdan vazgeçemiyeceksiniz evlenmeyin ya
ananında yaptıgına bak ya oğlun yuva kurmuş mutlulugunu isteyecegine yuvasını yıkıyor ya
ne biçim bir anne bu ya senağlama
umarım inşallah eşiniz gittiği yolun yalnışına varıp döner be ya mafoldumben
of of of ki of benim eşimin sözleri aklıma geldi şimdik
anama babama bakmayan kadını boşarım diye senağlama
bende eşime ya öylemi bende beni anama babama yollamayan adamı boşarım dedim :1shok: aha böyle kaldı neyse canım allah neyi iyi kılıyorsa o olsun
hakkında ne hayırlıysa sana mutluluklar dilerim
tek duam var inşallah eşin hatasını anlarda kavuşursunuz

a.s a.s a.s vereliniortak

hakkınızda hayırlısı olsun canım.rabbiminde bildiği birşey vardır elbetki bebeğin bırakmıyor seni.herşey gönlünce olsun inşallah.öpüyorum a.s.

Bengücüğüm forumu okuyup duruyorum bir- iki gündür. Birincisi eşin bu bebeği doğuracağını sanıyor demişsin, aldırmayı düşündüğünü onunla paylaş, o da sorumluluk alsın bakalım. Oh sen doğur, ben arada severim ne güzel olay, eşin kesinlikle olmaması gereken bir konumda bu kabul. ıkincisi herkes babasız çocuk büyütmek zor demişler falan. Tabii ki zor her çocuk anasının, babasının yanında büyümeli bu en güzeli. Ancak mesela hamilesin eşin öldü veya çocuk doğdu ayrıldınız. Napıcak insanlar çocuklarını mı katlecekler, babasız büyümez bu diye. Bu Allah tarafından sana verilmiş bir hediye, bakarsın da büyütürsün de. Çocuğunu senden alamaz, ancak belirli zamanlarda görecek tabii, manevi olarak babası olmasa da , hukuken babası. Şu anda boşanmanın eşiğinde ağır psikolojik travma yaşıyorsun, hamilesin hormonal etkiler falan durumun zor ama akıllıca davranmak zorundasın. Ayrıca ilk bebeğin kürtaj olmasını önermiyor doktorlar, yapışıklık oluyormuş rahimde. Ya bir daha hiç cocuğun olmazsa, zaten zor zahmet olmuş. Ben ayakta kal, sakın çocuğunu aldırma derim, eşin ve ailesiyle de gerektiği kadar muhattab ol, kesinlikle yüz verme.Öpüyorum seni.

canım nasıl mutlu oldum anlatamam bu dünyanın sonu var sonuçta iki yediğin lokmayı bir yersin yavrunla yersin allah onu senin rahmine koymuş sonuçta bırakma bebeğini arkadaşındediği gibi sakın o evi satma o evde otur bir daha ev alamazsın kiralarda gezme. herşey yoluna girer sonunda illa kimsenin haberinin olmasına da gerek yok benim yeğenimde aynı durumda ablamda senin yaşadıklarını yaşadı şu anda yeğenim 9 yaşında ve okul birincisi ablam onunla övünür hep çok zor günler geçirdi ablam ama iyiki doğurmuşum kızımı diyor 6 aylık doğdu üstelik stresten sıkıntıdan ama o yaşama tutunup annesini bırakmak istemedi öpüyorum seni canım anneliğe hoş geldin.....

kesinlikle katılıyorumyerimseniben

cok sevindim canim. aldirma zaten bebegini. o senin bebegin.
ALLAH da izin vermedi bak. dogrusu bu. masum bir cana kiyilamaz sebep ne olursa olsun.

Konuyu başından itibaren içim cız ederek okudum ama hiçbir yorum yazmadım ta ki bebeği aldırmaktan vazgeçtiğini söyleyinceye kadar,artık bu saatten sonra rabbim sana güç kuvvet versin bebeğini dilediğin gibi büyüt,inan çok sevindim,çok duygulandım... :a015:

Seni bırakmıyor işte bebeğin sonuçta onun hiçbirgünahı yokki. Kalbinin sesine kulak ver canım bebeğin seninle çok sevindim vazgeçmene..a.s.

aldırmadıgına cok sevındım.rızkıyla gelır derler zaten.Allah da ızın vermemıs bebısının alınmasına.yasayacak guzel gunlerı var demekkı...

Ben hem annesiz hem babasız büyüdüm,eksiğim yok çok şükür..
anneannem büyüttü beni hemde en güzel şekilde,herkez anneannemin beni her yönden mükemmel yetiştirdiğini söyler,Allah razı olsun
annem babam sağ ama ben bebekken boşanmışlar,ikiside yeniden evlenince üvey anne ve baba elinde büyümemem için ben bakarım demiş,kimsede itiraz etmemiş zaten
annemle ayda bir telefonda konuşurduk yılda birde gelirdi,babamda aklına eserse tlf açardı
şimdi annemle hergün görüşüyoruz tlfnda babamlada ayda bir:))
babasızlığın en ufak sıkıntısını çekmedim ben

bengucüğüm şuan ne durumda olduğunu az çok tahmin edebiliyorum canım
çok zor günler geçiriyosun
rabbim sana güç kuvvet versin
hakkında hangi yol hayırlı ise rabbim seni o yola yönlendirsin
tüm güzellikler seninle olsun tatlım

canım bence aldırma bebegını soylemek kolay belkı dıyeceksın ama ben bunu yasamıs bırı olarak yazıyorum sana.
ben esımden ayrıldıgımda oğlusuma 3aylık hamıstım esımde aldır dıye basımı yıyordu ınat ettım aldırmadım annemlere dondum dogumumu yaptım tum hamıslıgım boyunca calıstım dogumdan sonrada tabı ama rabbıme sukur yolladımı bereketıyle nasıbıyle yolluyormus sımdı yenı bır ev tuttum oğlumla yasıyorum :1hug:
sukurler olsun baran su an 18aylık babası bu gune kadar hıc aramamıstı gormemıstı 2hafta once ılk defa gordu o kadar ne maddı yardım ne bırsey hıc bır faydasını gormedım onu gec manevı bırseyınıde gormedım sımdılerde arıyor ama ıs ısten gectı tabı onu affetmıyorum zaten kurulu bır duzenım var bozmak ta ıstemıyorum.
kısacası sana dıycegım korkma sakın ona bakamamaktan onu aldırdıgında cekcegın vıcdan azabından kork sadece gunahını soylemıyorum bıle.... cesaretlı ol o nasıbıyle sana gelmıs vw ıcındekının nasıl bır sey oldugunu gorseydın ondan vazgemezdın....
BAZEN DUSUNUYORUMDA DUNYADA HIC KIMSE SIRF BEN AGLIYORUM DIYE AGLAMIYOR AMA OĞLUM BARAN GECEN GUN BEN AGLARKEN YANIMA GELMIS BANA BENIIIIIIMMMMM DIYE SARILMIS AGLIYOR HEMEN SUSTUM SIRF BEN AGLIYORUM DIYE 1.5YASINDAKI OĞLUM BNMLE AGLIYOR DUSUNEBILIYORMUSUN.
sımdı coooook mutluyum allah sabrınıda verıyor nımetınıde sakın korkma sonra coooook uzulursun...................

eger gercekten bebegını aldırmak ıstemıyorsan ve senı zorluyorlarsa ınan bak yurekten soyluyorum gel ben sana dogumunu yaptırırım bnm yanımda kal buyut bebegını ama sakın aldırma ınan bak cok yurekten yazıyorum bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…