kızlar arkadaşımızı ilk karşılaşanlardan daha iyi tanıyoruz..
kendisi de bu kararı almayı istemezdi eminim..
bebek için uğraşları vardı kolay bulmadı..
ona mucize olarak geldi..
bir de şu açıdan bakın olaya..
eşi olacak adam sorumsuzun teki..
bebeği ve eşini ailesine tercih etmiş biri..
ve sorumluluğunu da üstlenmiyor..
hadi bunları da geçin..
o çocuk babasız büyüyecek babası olduğu halde..
ve sorumsuz bir baba da asla ilgilenmiyecek şimdiden boşveriyor alınmasını istiyorsa ilerde zaten ilgilenmez..
o çocuğun da yaşayacağı hayal kırıklıklarını..
hayatında babasızlıktan çektiği acıyı..
daha sayamadığım bir sürü sıkıntısı olacak..
anne de çok önemli ama baba insanın arkasında bir dağ gibidir..
yokluğu çok büyük boşluktur eminim..
bengü yeterince canından bezmiş durumda..
burda hiçbirimiz aldırsın diyemeyiz elbet..
çok zor oluyor artık elde edebilmek..
ama onun kararı hayat şartları bu yönde bu yüzden saygı göstermeliyiz diye tekrarlıyorum..
sizlerde içinidekini söylüyorsunuz haklısınız..
ama kendisi de şu anda çok kötü durumdadır..
lütfen biraz daha hoşgörülü olalım..
tılıncıgım,fadıgım sızlere katılıyorummm..
elstırılere yapılırken kendınızle kıyaslayın..acaba ben bu durumda olsaydım napardım dıyeeelmaz:
hepımız bebek ıstıyorz burda ama duygusal acıdan bakıyoruz..
herkes mantıklı dusunsun...
bebeğim hala benimle neden derseniz sabah doktora gittim yine ağladım ama annem başka yolu yok dedi,doktorum bir fitil verdi vajinadan,4 saat sonra beni ara dedi,bu arada kanama ve karın ağrısı olacak dedi,ne kanamam oldu ne karın ağrım bu saate kadar,12 de doktorumu aradım,tekrar fitil koy dedi yedek vermişti bana ama ben yapamadım,anneme yalan söyledim,yaptım dedim,içim yanıyor,o beni bırakmak istemiyor hissediyorum,şimdi de annem beni teyzemin tanıdığı bir doktora götürmek istiyor,kararlılar yani ama ben bunu yapamayacağım,belki reddedecekler ya da bilmiyorum belki zorla olacak ama ben dayanamıyorum,çünkü çok seviyorum bebeğimi,geleceği için elimden geleni yapacağım,eşimle aldığımız 2 evimiz var,yarı yarıya paylaşacağız satıp,en azından bebeğim birkaç yaşına gelene kadar idare ederim o parayla daha sonra çalışırım diyorum bunları şu an yalnızca sizinle paylaşıyorum.....
babası ise aramadı hiç,ona söylemeyi düşünmüyorum aldırmamayı....
bebeğim hala benimle neden derseniz sabah doktora gittim yine ağladım ama annem başka yolu yok dedi,doktorum bir fitil verdi vajinadan,4 saat sonra beni ara dedi,bu arada kanama ve karın ağrısı olacak dedi,ne kanamam oldu ne karın ağrım bu saate kadar,12 de doktorumu aradım,tekrar fitil koy dedi yedek vermişti bana ama ben yapamadım,anneme yalan söyledim,yaptım dedim,içim yanıyor,o beni bırakmak istemiyor hissediyorum,şimdi de annem beni teyzemin tanıdığı bir doktora götürmek istiyor,kararlılar yani ama ben bunu yapamayacağım,belki reddedecekler ya da bilmiyorum belki zorla olacak ama ben dayanamıyorum,çünkü çok seviyorum bebeğimi,geleceği için elimden geleni yapacağım,eşimle aldığımız 2 evimiz var,yarı yarıya paylaşacağız satıp,en azından bebeğim birkaç yaşına gelene kadar idare ederim o parayla daha sonra çalışırım diyorum bunları şu an yalnızca sizinle paylaşıyorum.....
canım bunda da bir hayır vardır....bebeğim hala benimle neden derseniz sabah doktora gittim yine ağladım ama annem başka yolu yok dedi,doktorum bir fitil verdi vajinadan,4 saat sonra beni ara dedi,bu arada kanama ve karın ağrısı olacak dedi,ne kanamam oldu ne karın ağrım bu saate kadar,12 de doktorumu aradım,tekrar fitil koy dedi yedek vermişti bana ama ben yapamadım,anneme yalan söyledim,yaptım dedim,içim yanıyor,o beni bırakmak istemiyor hissediyorum,şimdi de annem beni teyzemin tanıdığı bir doktora götürmek istiyor,kararlılar yani ama ben bunu yapamayacağım,belki reddedecekler ya da bilmiyorum belki zorla olacak ama ben dayanamıyorum,çünkü çok seviyorum bebeğimi,geleceği için elimden geleni yapacağım,eşimle aldığımız 2 evimiz var,yarı yarıya paylaşacağız satıp,en azından bebeğim birkaç yaşına gelene kadar idare ederim o parayla daha sonra çalışırım diyorum bunları şu an yalnızca sizinle paylaşıyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?