- Konu Sahibi kaldi2sene
konuyu acarken yazdıklarınıza istinaden yazdımBakin siz 6 ay diyorsunuz ben 2 sene ağzımu acmadim. Ve hep güzel güzel uyardim ama umrunda degil beni neden anlamamak için ugrasiyosunuz.
Bi çabası olsa beni önemsedigini hissetsem asla sorun etmem . Ama eşim sadece bu konuda degil , genel olarak beni umursamiyor. Sorun bu..
Kaldı ki dogulu olup tanıdığım çok iyi insablar var bunun tekrar tekrar altını çiziyorum. . Kaldı ki şu an dogudayim Doğunun insanlarını severim.. ben ki izmir de bole eli açık misafirperver merhametli insanlar görmedim. .bunu zaten söylerim hep asla gocunmam..
ama eşim de sorun varsa eşim icin geçerli bu konu. benim tanidigim dogulu erkek tipi asla evini karisini gunlerce terkedip gitmez yapayalniz bombalarin sagda solda oldugu bi durumda birakmaz ama esim birakti. Bu durumda ben dogululari degil esimi sucluyorum. Sorumsuz diyorum. Kendinizi bi yerime koyun ya.. Genelleme ben yapmadım sizde yapmayın. . Konuyu başka tarafa çekmeyin. Eğitim almamış olabilirler bende alamayabilirdim sorun bu değil asla.. arada kültür farkı var ben bundan bahsettim.
Ayrıca sürekli eşim benim kadın oluşumu ezıyor mu diye konu aciyosam demekki eşimde var bi problem . Yoksa ben neden böyle şeyler söyleyip durayim ???
Gerçekten kötü durumdayim konumun kapanmasını istemem yardıma ihtiyacım var ..
benı yanlıs anlamanızı veya sızı kırmak ıstemem kırdıysam da ozur dılerım
bence en guzelı aıle terapıstıne gıdıp evlılıgınızı kurtarın
bosanmak sonrakı hayatınız ıcın cozum olmaz
adamın bellıkı uyarılmaya sızınde destege ıhtıyacınız var en azından bu yolu deneyın derım bosanmadan once
buda ıse yaramazsa bosanın