Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam asla gitmezdim. Anneniz size akıl vereceğine karşı tarafa versin biraz. Belki biraz adap usul öğrenirler.Merhaba daha önce abimle kopuk olduğumuzdan bahsetmiştim. Evlendikten sonra bizimle pek görüşmemeye başladı kendisi. 1 senedir beni hiç aramamıştır. Annemin evinde 2 kez denk geldik. Bir araya gelince çok sevgi gösterileri yapıyor kendi de eşi de. Tatlım bebeğim falan diyor kız bana sürekli. Ama ben kendi evime taşındım 10 ay oluyor. Taşındıktan sonra defalarca davet ettim evime ama hep bir bahaneleri vardı. Abim evimi daha görmedi yani. Hayırlı olsun hediye almışlar ikili bardak takımı onu da anneme bırakmışlar bir de arayıp kendileri de demiyor bunu annem söylüyor gel al abinler senin ev hediyeni bıraktı diye. Ben sanki muhtacım onların bardağına ev hediyesi ev görmeye gelince getirilmez mi? Neyse iftarda ailemi iftara alacaktım haftasonu onlar da gelsin istedim. Aradım abimin eşini davet ettim. Uygun değiliz bebeğim ya dedi. Haftaya da ayarlayabilirim size uygun olan bir güne ayarlarım ben isterseniz dedim. Haftaya da uygun değiliz abinin mesaisi olabilir falan dedi. Tamam dedim bir daha davet etmeyeceğim demiştim ama dayanamadım işte ramazan diye. Dün akşam hepimize mesaj atmışlar ayın 22sinde iftara bekliyoruz diye. Daha yazmadım ama gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Annem de aranıza şeytan sokma o gelmiyor diye sen de aynısını yaparsan ne farkın kalır ailemiz dağılmasın diyip duruyor bana. Aslında bir bahaneyle mi gitmesem yoksa açık açık abimle mi konuşsam sana kırgınım diye bilmiyorum. Daha önce defalarca konuştum bir sorun varsa söyle istemeden bir şey mi yaptım diye ama olur mu ne sorun olacak sana öyle gelmiş ben çok yoğun çalışıyorum falan dedi. Eşi beni pek sevmiyor bunu biliyorum sevmek zorunda da değil zaten. Olabilir uyuşmamışızdır beni tek kıran kişi abim. Siz olsanız ne yapardınız? Evime adım atmayan insanların her davetine enayi gibi atlamam çok saçma değil mi?
Haklısn ne demek istediğini biliyorum aynı süreçten geçiyorum abimle aramda kilometreler var ama bi telefonun ucu kadar yakınım. İstiyen arar istemeyen bin bahane bulur. İyi olsunlar sağlıklı olsunlar olduğu yerde kalsınlar kimse kimseden bişey istemiyo zaten. Bir aileyi yapan şey masanın etrafında oturan bireyler , aile ferdleridir. Ama içinde 1 tame çürük elma varsa ne yapsan ne etsen aileyi bir tutamazsın. Hepsi isteyecek ozaman.. bunu annene bu şekilde anlatabilirsin tartışmadan bide şöyle bişey varBuna çok katılamıyorum. Çünkü abimin aklı yok mu? Eşi mecbur değil ben onun bir şeyi değilim. Ama abimle bizim çok başka bir bağımız vardı. Ben şimdi eşimi ablasına karşı istediğim kadar doldurayım yine de görüşmeye devam eder. Çok seviyor çünkü ablasını.
Merhaba rica etsem son yorumumu okurmusunuz bende böyle süreçten geçiyorum burası fikir alışverişi yapılan bir platform ,bazı fikirlerde ikiye bölünmemiz çok normal herkes aynı düşünemez isterseniz yazdıklarıma bakın hatta yorum yapın ben çok sevinirimGidenler nasi gidin diyor anlamadım.yorumlarinizda okudukça abinlerin kendini bı halt sandigini ve sizi hiç onemsemedigini goruyorum.siz gitseniz emin olun bak nasi geldi diye boburlenecek tipler.gitmeyin kesinlikle onlar ısrarla görüşmek istemiyorsa sizde görüşmeyin.belki akillanirlar.
Konu içinde konu açmak yasak.kendiniz ayrı konu acarsaniz daha çok yorum alırsınız.Merhaba rica etsem son yorumumu okurmusunuz bende böyle süreçten geçiyorum burası fikir alışverişi yapılan bir platform ,bazı fikirlerde ikiye bölünmemiz çok normal herkes aynı düşünemez isterseniz yazdıklarıma bakın hatta yorum yapın ben çok sevinirim![]()
Çok saçma ama teşekürler :)Konu içinde konu açmak yasak.kendiniz ayrı konu acarsaniz daha çok yorum alırsınız.
Orda bulunmaktan rahatsızlık hissedecekseniz gitmeyin. İnat uğruna gitmek falan bana saçma geliyor. İster açık açık söyleyin isterseniz müsait değilim deyin farketmez. Ama anneniz de olsa sizi içinde bulunmak istemeyeceğiniz ortama sokmasına izin vermeyin. Şahsen ben gitmezdim. Abime bu kadar kırgınsam sebep olarak da sadece canım istemiyor der geçerdim.Merhaba daha önce abimle kopuk olduğumuzdan bahsetmiştim. Evlendikten sonra bizimle pek görüşmemeye başladı kendisi. 1 senedir beni hiç aramamıştır. Annemin evinde 2 kez denk geldik. Bir araya gelince çok sevgi gösterileri yapıyor kendi de eşi de. Tatlım bebeğim falan diyor kız bana sürekli. Ama ben kendi evime taşındım 10 ay oluyor. Taşındıktan sonra defalarca davet ettim evime ama hep bir bahaneleri vardı. Abim evimi daha görmedi yani. Hayırlı olsun hediye almışlar ikili bardak takımı onu da anneme bırakmışlar bir de arayıp kendileri de demiyor bunu annem söylüyor gel al abinler senin ev hediyeni bıraktı diye. Ben sanki muhtacım onların bardağına ev hediyesi ev görmeye gelince getirilmez mi? Neyse iftarda ailemi iftara alacaktım haftasonu onlar da gelsin istedim. Aradım abimin eşini davet ettim. Uygun değiliz bebeğim ya dedi. Haftaya da ayarlayabilirim size uygun olan bir güne ayarlarım ben isterseniz dedim. Haftaya da uygun değiliz abinin mesaisi olabilir falan dedi. Tamam dedim bir daha davet etmeyeceğim demiştim ama dayanamadım işte ramazan diye. Dün akşam hepimize mesaj atmışlar ayın 22sinde iftara bekliyoruz diye. Daha yazmadım ama gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Annem de aranıza şeytan sokma o gelmiyor diye sen de aynısını yaparsan ne farkın kalır ailemiz dağılmasın diyip duruyor bana. Aslında bir bahaneyle mi gitmesem yoksa açık açık abimle mi konuşsam sana kırgınım diye bilmiyorum. Daha önce defalarca konuştum bir sorun varsa söyle istemeden bir şey mi yaptım diye ama olur mu ne sorun olacak sana öyle gelmiş ben çok yoğun çalışıyorum falan dedi. Eşi beni pek sevmiyor bunu biliyorum sevmek zorunda da değil zaten. Olabilir uyuşmamışızdır beni tek kıran kişi abim. Siz olsanız ne yapardınız? Evime adım atmayan insanların her davetine enayi gibi atlamam çok saçma değil mi?
Kız görümce sen de az değilsin heZaten öyle bir sofra kuruyor ki gidince belki 20 çeşit şey yapıyor. Senede bir kez çağırıyor yiyin ve bir daha gelmeyin gibi.