• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosaniyorum sanki ölüyorum yardım edin

Yok zaten ilgilenmiyorum kesinlikle
Annemi de aramış Özür dilemis
Ben hala bitti dedim konusmadim
çok kırıldınız tabi, tamiri zor
ama çok uğraşır birşeyleri değiştirirse diye zaman verin hiç muhatap olmayın ,
uğraşsın
ikna olursunuz, olmazsınız kararınızı uygularsınız.

İlk mesajınızı okudum ve son mesajı.
geri dönmek istiyormuş eşiniz.
bence bunca sorundan sonra bir araya gelseniz de bu ilişkide umit yok.
üzgünüm...

Tahmin ettiğim gibi yaptığı hiçbişeyde ciddi değilmiş. Hayır eline ne geçti anlamıyorum.şimdi kozlar sizde sürtün burnunu bidaha tekrarlamamak üzere pişman olsun.

Tahmin ettiğim gibi yaptığı hiçbişeyde ciddi değilmiş. Hayır eline ne geçti anlamıyorum.şimdi kozlar sizde sürtün burnunu bidaha tekrarlamamak üzere pişman olsun.
Zaten yüz vermiyorum hiç
Konuşmuyorum
Kendi kendine bana yalakalik yapmaya çalışıyor
Hiç söylemedigu güzel kelimeleri kullanıyor filan
Hiç orali olmuyorum

hazır kocan olacak bitti demişken kesinlikle bitir. kim ne derse desin umursama! yarın bi gün cocugun oldugunda onun da sorumlulugu sende olacak hep. iyice ezileceksin, bunalacaksın.eşin de (bana göre) davranışlarını daha da kötüleştirecek. hiç düşünme çocuk olmayışı daha iyi. hemen boşanırım ben olsam!

hmm son mesajı okumamıştım. olumlu gelişmeler varmış. ama şu lafı asla unutmayın insan 7 sinde neyse 70 inde de aynıdır....yani kimse tam anlamıyla değişmez...hakkınızda hayırlısı olsun

Zaten yüz vermiyorum hiç
Konuşmuyorum
Kendi kendine bana yalakalik yapmaya çalışıyor
Hiç söylemedigu güzel kelimeleri kullanıyor filan
Hiç orali olmuyorum
Hıh deyip geçmeyin sakın.gerçekten burnunu sürtün.ailenize karşı tavırlarınıda değiştirmesi gerekiyor ayrıca.

Al karşına konuş bence bi yuwa kolay kurulmuyor ona son bi şans verdigini söyle ciddi oldugunu belirt rahatsz oldugun huylarını söyle kendini düzeltmeye çalışsın bu süreçtede korun çocuk olmasın inş herşey yoluna girer :KK25:

arkadaslarin demis ya, her kelimenden sonra gozun onda.. nasil bi korku vermis sana, diken ustundesin, zamaninda ben de yasadim benzerini; anliyorum ve uzuldum.. kangrenli uzuv olmus bu evlilik.. yillarini daha fazla heba ettirirsen, pismanligin daha buyuk olur.. cunku gercek yuzunu gormussun ve degismeyecegi asikar.. bu evlilik yurur mu dersen, ite kaka mutsuz sekilde yiprana surune yuruyebilir.. ama sen soyle; evlilikten bekledigin bu mu? cocuk sahibi olmacak kadar guvenmedigin bi adamdan sana EŞ olmaz.. ne yazik ki..

Esimle birbirimizi çok severek evlendik yada ben öyle sanıyormusum. ailem asla onay vermedi. En baştan beri benim ailemi zorlamamla oldu . Inandim ona. Halbuki kültür ve yapılarımız çok farklı idi. Ben izmir de büyümüş bi insan o doğulu ve ırk farklı. Kültür apayrı. Kadınları 2. Sınıf yerine koymuşlar ailesinde. Hani bi kitap var ya kadının adı yok aynen öyle. Neyse ikimizde memuruz ailelerden uzakta . Eşimi kısaca anlatayim : asla kendi lafindan başka bir lafa tahammülü yok. Kendi ne derse o. Annesu ve kizkardesi bana yapmadiguni birakmadi ama onlara sesi cikmiyor tabi. Disardan öyle efendi öyle sakin görünür ki. Halbuki evde ilk 1 yıl öfke kontrolu asla yoktu . Sinirlenince bana aileme küfürler duvar yumruklamalar vs. Sonra kayboldu hafif bu davranışlar gitti ama bu sefer de çekip çekip evden gider oldu. Bi kere çok bencil ve sadece kendisini dusunen bi insan
Bende çalışıyorum ama o asla bi bardağı alıp bi yere koymaz, o su içtiği bardak ellemesem orada aylarca kalır.. bi iş yapacaksa en az 6 7 defa söylemek zorundayim. Yap yap yap diye.kendisi de zaten bunu söylüyor bana sürekli soyleyeceksin doyor. Ben ev işi yapmam diyor. Ama para ortak diyorum. O zaman yapma bana yemek temizlik ütü ayir herseyi diyor. En sonunda alır ben yaparim. Muslugun contasini degistiririm ampul degistiririm , matkap ile duvarda is yaparim.. e ona 1 ay soylemem lazim yapmasi icin..Benim de ağır bi isim var ama onun umrunda bile degil. Sen kadinsin yapacaksin gözüyle bakıyor hep. Desem ki ben hem ise gider hem herseyi yaparım sen sakin Elleme canına minnet. Neyse asıl olaya geleyim eşim beden eğitimi öğretmenliği mezunu. Ama kamuda memur olmuş. Annem 1 haftaligina ziyaret icin gelmisti evimize.onun yaninda sürekli bana doyor ki sen hain sin sen karşıma cikmasan şimdi ogretmendim vs vs. Annemde dediki oğlum sınava bile girmemissin atanacagini nerden biliyosun fln. Bilgilerim taze idi atanirdim dedi neyse. Sonra ben bu hain lafını kaldiramadim aglayarak yatak odasına gittim . Telefonunu almaya gelmiş evden gidiyordu ben ağlarken doyor ki " yemek yememistim Karnım açtı Sağol bi yemek bile vermedin " yani tek düşündüğü kendisi. Neyse sonra gitti evden. Yemeğe gitmiş . Bende yuruyeyim diye çıktım evin yaninda yuruyus yolu var ev dar geldi. O sıra annem aradı. Konuşuyoruz annem diyor ki ( annem ogretmen) kızım senin bi suçun yok zaten beden eğitimi nde bi sürü bekleyen var . Atama bekleyen bi sürü insan var. Keske olsa filan dedi. Arkadan bunun sesi geldi . Neyse koş koş eve gittim. Anneme demiş ki bu iş bitti. Ben duyacagimi duydum. Siz benim hakkimda nasil beceremez diye konusursunuz. Butti bu evlilik deyop Valizi toplamış çıkıp gitmiş. Neyse gece de hiç aramadi burasi küçük yer mutlaka duydular gördüler aradım ama onu bana donmedi. Annem seni etkilemek istemem ama böyle en ufak lafa ev mi terkedilir diyor. KendisI ne derse o olavak. Ya o derece bencil bir insan ki. Başka sorunlarımız da vardı. Cinsel anlamda . Defalarca söyledim doktora git diye. Erken boşalma sorunu var iliski maksimum 5 saniye suruyor ve ben 2 yıldır zerre bişe anlamadım. Hep onun icin oldu biseyler.Ben hiç umrunda değilim kendisi tatmin olsun yeter. Beni insan yerine dahi koymuyor bu konuda . Defalarca söyledim he he gitcem he he . Ben Insan Degil. Miyim bana söyleyin lütfen sabah akşam çalış. Iste koş koş eve gel. Iste kimse ile konuşma erkek olarak . Onun kurallarına hep riayet et. O kızacak korkusu ile yasa.cinselliğe zaten hakkın yok , o onun hakkı. En ufak bi şeyde hakaretleri sıralıyor gerizekalı terbiyesiz beyinsiz bilmem.ne. ben daha ağzımi açmadan. Yanimizda 3. Bi sahis olsa da beni abisinin yaninda kucuk dusurmekten cekinmiyor asla. Küfür bitti şimdi hakaretler başladı. Ya Allah aşkına söyleyin ne yapayım ben düzelir diye devam mı edeyim bu arada çocuk yok ailem arkamda ..ama hEp konusacaklar biz sana demiştik diyecekler.
Defalarca boşanma noktasına geldik defalarca konuştuk ama artık ya huzur istiyorum ya ayrılmak.
2 yıldır köle hayatı yaşıyorum resmen.... bilmiyorum ben mi abartmışim sizce arkadaşım diyor ki millet karisini dovüyor sen abartiyosin diyor ama psikolojik şiddet var bu evlilikte. Kaldı ki defalarca kıyısından dönüldü fiziksel olaninin. Çenemi sıktı kolumu sıkıp yataga firlatti tartakladi bir iki defa. Illa tekme tokat dövmesi mi lazım.
Kız arkadaslarim ve eşleri ile oturmaya gitmiştim onlar bile fark etmiş diyor ki sürekli ona bakıyorsun her lafindan sonra sanki hep ona odaklisin . Sürekli elim kalbimde. Aman kızacak aman bi laf diyecek aman sinirlenecek o korkuyla yaşıyorum resmen... ama bi yandan da ailemin biz demiştik laflari
bana söyleyın siz olsanız.

EDIT :
Mesaj atmış ben kesin kararımi verdim
ben gidiyorum bir daha beni arama sorma yazmış .....
bende cevap olarak tamam en mantıklısı ailem de bende bunu istiyoruz zaten
avukat a gidelim davayı açalım
sonra nereye gidiyorsan git yazdım. ....
kızlar Aksam itibariyle
bana hiçbi haber vermeden hicbisey demeden kızlar otobüse binip memleketine gitmiş. ....
hiç bi haber vermeden ..
hicbisey söylemeden..
beni burada tek başıma bırakıp sorumsuzca çekip gitti..
son dakika EDIT SAAT 10 ITIBARIYLE :
KIZLAR YANLIŞ ITIBARIYLE ALMIŞIM GALIBA AZ ÖNCE BEN EVDE YOKTUM
eve gelmiş beN evde yoktum annem vardı
suratı 5 karışmış
kocaman bi valizi herseyini doldurmuş tüm kiyafetlerini çekip gitmiş
tek kelime dahi etmemiş ..
SAAT 10 ITIBARIYLE DURUM BU.
Mesleğin var çalışıyorsun her türlü ayakların üstünde durursun. Dik dur. Ailen de arkandadır büyük ihtimalle. BBu saatten sonra hiç bir şey olmamış gibi yaşamadı güç olur zaten. Keşke böyle olmasaydı yuva yapmak zor ama bazen oluyor böyle maalesef. Üzülme diyemem üzül, üzüntünü yaşa kabullen içine atma sonradan daha çok izi kalır. İşinr git hobi edin arkaş çevresi edin

Esimle birbirimizi çok severek evlendik yada ben öyle sanıyormusum. ailem asla onay vermedi. En baştan beri benim ailemi zorlamamla oldu . Inandim ona. Halbuki kültür ve yapılarımız çok farklı idi. Ben izmir de büyümüş bi insan o doğulu ve ırk farklı. Kültür apayrı. Kadınları 2. Sınıf yerine koymuşlar ailesinde. Hani bi kitap var ya kadının adı yok aynen öyle. Neyse ikimizde memuruz ailelerden uzakta . Eşimi kısaca anlatayim : asla kendi lafindan başka bir lafa tahammülü yok. Kendi ne derse o. Annesu ve kizkardesi bana yapmadiguni birakmadi ama onlara sesi cikmiyor tabi. Disardan öyle efendi öyle sakin görünür ki. Halbuki evde ilk 1 yıl öfke kontrolu asla yoktu . Sinirlenince bana aileme küfürler duvar yumruklamalar vs. Sonra kayboldu hafif bu davranışlar gitti ama bu sefer de çekip çekip evden gider oldu. Bi kere çok bencil ve sadece kendisini dusunen bi insan
Bende çalışıyorum ama o asla bi bardağı alıp bi yere koymaz, o su içtiği bardak ellemesem orada aylarca kalır.. bi iş yapacaksa en az 6 7 defa söylemek zorundayim. Yap yap yap diye.kendisi de zaten bunu söylüyor bana sürekli soyleyeceksin doyor. Ben ev işi yapmam diyor. Ama para ortak diyorum. O zaman yapma bana yemek temizlik ütü ayir herseyi diyor. En sonunda alır ben yaparim. Muslugun contasini degistiririm ampul degistiririm , matkap ile duvarda is yaparim.. e ona 1 ay soylemem lazim yapmasi icin..Benim de ağır bi isim var ama onun umrunda bile degil. Sen kadinsin yapacaksin gözüyle bakıyor hep. Desem ki ben hem ise gider hem herseyi yaparım sen sakin Elleme canına minnet. Neyse asıl olaya geleyim eşim beden eğitimi öğretmenliği mezunu. Ama kamuda memur olmuş. Annem 1 haftaligina ziyaret icin gelmisti evimize.onun yaninda sürekli bana doyor ki sen hain sin sen karşıma cikmasan şimdi ogretmendim vs vs. Annemde dediki oğlum sınava bile girmemissin atanacagini nerden biliyosun fln. Bilgilerim taze idi atanirdim dedi neyse. Sonra ben bu hain lafını kaldiramadim aglayarak yatak odasına gittim . Telefonunu almaya gelmiş evden gidiyordu ben ağlarken doyor ki " yemek yememistim Karnım açtı Sağol bi yemek bile vermedin " yani tek düşündüğü kendisi. Neyse sonra gitti evden. Yemeğe gitmiş . Bende yuruyeyim diye çıktım evin yaninda yuruyus yolu var ev dar geldi. O sıra annem aradı. Konuşuyoruz annem diyor ki ( annem ogretmen) kızım senin bi suçun yok zaten beden eğitimi nde bi sürü bekleyen var . Atama bekleyen bi sürü insan var. Keske olsa filan dedi. Arkadan bunun sesi geldi . Neyse koş koş eve gittim. Anneme demiş ki bu iş bitti. Ben duyacagimi duydum. Siz benim hakkimda nasil beceremez diye konusursunuz. Butti bu evlilik deyop Valizi toplamış çıkıp gitmiş. Neyse gece de hiç aramadi burasi küçük yer mutlaka duydular gördüler aradım ama onu bana donmedi. Annem seni etkilemek istemem ama böyle en ufak lafa ev mi terkedilir diyor. KendisI ne derse o olavak. Ya o derece bencil bir insan ki. Başka sorunlarımız da vardı. Cinsel anlamda . Defalarca söyledim doktora git diye. Erken boşalma sorunu var iliski maksimum 5 saniye suruyor ve ben 2 yıldır zerre bişe anlamadım. Hep onun icin oldu biseyler.Ben hiç umrunda değilim kendisi tatmin olsun yeter. Beni insan yerine dahi koymuyor bu konuda . Defalarca söyledim he he gitcem he he . Ben Insan Degil. Miyim bana söyleyin lütfen sabah akşam çalış. Iste koş koş eve gel. Iste kimse ile konuşma erkek olarak . Onun kurallarına hep riayet et. O kızacak korkusu ile yasa.cinselliğe zaten hakkın yok , o onun hakkı. En ufak bi şeyde hakaretleri sıralıyor gerizekalı terbiyesiz beyinsiz bilmem.ne. ben daha ağzımi açmadan. Yanimizda 3. Bi sahis olsa da beni abisinin yaninda kucuk dusurmekten cekinmiyor asla. Küfür bitti şimdi hakaretler başladı. Ya Allah aşkına söyleyin ne yapayım ben düzelir diye devam mı edeyim bu arada çocuk yok ailem arkamda ..ama hEp konusacaklar biz sana demiştik diyecekler.
Defalarca boşanma noktasına geldik defalarca konuştuk ama artık ya huzur istiyorum ya ayrılmak.
2 yıldır köle hayatı yaşıyorum resmen.... bilmiyorum ben mi abartmışim sizce arkadaşım diyor ki millet karisini dovüyor sen abartiyosin diyor ama psikolojik şiddet var bu evlilikte. Kaldı ki defalarca kıyısından dönüldü fiziksel olaninin. Çenemi sıktı kolumu sıkıp yataga firlatti tartakladi bir iki defa. Illa tekme tokat dövmesi mi lazım.
Kız arkadaslarim ve eşleri ile oturmaya gitmiştim onlar bile fark etmiş diyor ki sürekli ona bakıyorsun her lafindan sonra sanki hep ona odaklisin . Sürekli elim kalbimde. Aman kızacak aman bi laf diyecek aman sinirlenecek o korkuyla yaşıyorum resmen... ama bi yandan da ailemin biz demiştik laflari
bana söyleyın siz olsanız.

EDIT :
Mesaj atmış ben kesin kararımi verdim
ben gidiyorum bir daha beni arama sorma yazmış .....
bende cevap olarak tamam en mantıklısı ailem de bende bunu istiyoruz zaten
avukat a gidelim davayı açalım
sonra nereye gidiyorsan git yazdım. ....
kızlar Aksam itibariyle
bana hiçbi haber vermeden hicbisey demeden kızlar otobüse binip memleketine gitmiş. ....
hiç bi haber vermeden ..
hicbisey söylemeden..
beni burada tek başıma bırakıp sorumsuzca çekip gitti..
son dakika EDIT SAAT 10 ITIBARIYLE :
KIZLAR YANLIŞ ITIBARIYLE ALMIŞIM GALIBA AZ ÖNCE BEN EVDE YOKTUM
eve gelmiş beN evde yoktum annem vardı
suratı 5 karışmış
kocaman bi valizi herseyini doldurmuş tüm kiyafetlerini çekip gitmiş
tek kelime dahi etmemiş ..
SAAT 10 ITIBARIYLE DURUM BU.
O es kisinden boşan ve o arkadaşın la bir daha görüşme... Kafalara bak dehşet resmen

Bu psikolojik şiddeti kimse umursamaz ama ancak bilen bilir fiziksel olandan bile daha dehşet bir şey. Her anın diken üstünde huzursuz yaşıyorsun. Sizi çok iyi anlıyorum hatta okurken bu ben miyim dediğim oldu çoğu zaman. Ama benim iki çocuk var ve ailem sizinki gibi değil yani arkamda değil diyemem ama arkamda da diyemem. Biz terapiste gittik bir senedir hâlâ devam ediyor düzelme oldu mu oldu hem onda hem bende hayata bakış açım değişti bir kere. Artık daha fazla kendimle ilgiliyim. Hayır demeyi biliyorum bilmeye çalışıyorum çünkü bu zamana kadar alismamislar hayır dememize. Cinsellik de çok önemli bence o kısım duzelmeyince de ilişki olumsuz etkileniyor. Valla size kalmış aşıksaniz o da isterse terapiye gidip bir şans daha verin derim ama yardımsız olacak gibi durmuyor çünkü ailesi öyle yetiştirmiş. Ha bir de çocuk konusunda dikkatli olun bir de çocuğu kaldırmazsiniz. Boşanmak kolay ama aslında bu adam da bir yanlış yetiştirilen erkek çocuğu örneği. Gücünüz varsa sonuna kadar deneyin. En azından kendi sınırlarınizi çizin yapamayacağı şeyleri bilsin haddini aşmasın diğerleri de gelir.

Back