Boşanıyorum kocam beni hiç sevmedi mi

6ayda karar verip evlendim diye zaten tüm suç benim büyük bi hata yaptım benim göremediğimi sevdiklerim görse dahi dinlemedim

Hiç güleceğim yoktu ama tam olarak bu tipleme
Bak sen sağlıklı düşünemiyorsun şu an, belli ki baban akıllı bir adam, izin ver süreci baban yönetsin, sen sadece babanın dediklerini yap. Bir avukat tut, bu şahısları da her yerden engelle ki sadece avukatla muhattap olsunlar. Baban ve avukat yönetsin süreci. Çok naifsin ve kafan karışık belli aklı başında kararlar alacak insanlara ihtiyacın var. Kurtulayım diye değil ağızlarına edip öyle kurtulayım diye bak. Böylece yqrın arkana baktığında için daha rahat olur

Evet, kocanız sizi hiç sevmemiş. Muhtemelen sizinle ailesi istediği için evlendi. Ama artık sizin için bunların bir önemi olmamalı. Kurtulmuşsunuz. Yeni hayatınızın tadını çıkarın. Yalnız aklıma takılan bir şey var: Maaşınızdan biriktirip aldığınız çeyrekler ne oldu?

Yazık sana kız. Bu adama ve seni malı zanneden bir kpye mi layıksın sen. Verdikleri sözleri tutmamalanın bedelini çatır çatır ödet onlara. Resmen dolandırılmışsın
Bir de kayınpederime dedim ki söz verdiniz nişan atarken engel oldunuz her şey çok güzel olacak oğlum şuan stresli bu yüzden böyle ben her zaman senin arkandayım senin teminatınım dediniz. Dedim ki hani benim teminatımdınız evlenmeden önce verdiğiniz hiç bir sözde durmadınız hayatımı tepetaklak ettiniz benim bu hayatı yapamayacağımı bile bile beni kandırdınız. Diyo ki o zaman söz vermiştim şimdi sözümü tutmuyorum napacaksın ??

Onların kasasında bir tek kendi birikimimi vereceklermiş onu gasp etmiyorlar en azından

Ben adamı sahtekar olarak görmedim bu konuda, adam hanzo, hayvan, görgüsz, ailesine hizmetci aradıgını zaten belli etmis
Sizin kendinize saygınız olmamasından siz evlenmissiniz.
Bizim kadınlarımız neden böyle? Su forumu 10 senedir takip ediyorum burada kimin evliliği kötü gitse hemen hamile kalır, bunları göre göre evlenir sonra hüsran olunca neden der,
Ve isin daha kötüsü adam hala barısalım dese barışacaksınız
Sizin anneniz babanız olsam sizi sacınuzdan tuttugum gibi eve geri götürürdüm
Hayatınızı mahvetmek bu kadar kolay mı?
Kendi isiniz cevreniz kendi dostlarınız yok mu?
Bosanın lütfen
Bundan sonra en azından kendi saygınlığınız olsun

Çok fazla iftiralarda bulunuyorlar demediğine şeye dedi yapmadığım şeye yaptı diyorlar o kadar susmama rağmen her yerde Bu kız da beter kocasını alttan almıyo ne olmuş geceleri geç gelmişse olabilir o sussaydı kocası da gitmezdi kabullenebilirdi başıboş gibi çantamı koluma takıp işe gidiyormuşum meğer onlar istemiyormuş da çalışmamı zorla çalışıyormuşum halbuki her gün yalvarıyorlardı çalışayım akşamları onlarla vakit geçireyim diye. Eve bi şeyler almamı alışveriş yapmamı istiyorlardı ama benim altın yapıp biriktirdiğimi de bildikleri halde onlardan bir kurul da istemiyordum. Anlayacağınız a yı z yapıyorlar eviriyolar çeviriyorlar yıpratıyorlar sürecin uzayıp kendi hayatıma bakamamak beni tedirgin ediyo zaten

Hala ciddi ciddi bu sözlerde duracağını mı sandınız?
Hanımefendi siz ne yaşıyorsunuz cıldırıcam ya! Kendimi tokatlıcam simdi.
Siz kayınpederinzile mi evlendiniz? Aklıma baska baska seyler gelmeye basladı artık…

Herif sürekli dışarda hovardalıkta kaç kızla beraber olmuştur hala sevmedi mi ne demek ya git barış rahatla

Ne bu Allah aşkına küçük adamın destanı mı? Şu eğitimlerinizi boşa almış olmayın bir gün de.. Paragraf açsanız, boşluk bıraksanız incileriniz mi dökülür?

Şimdi MEB, ortaokullar için Türkçe dersinden 70 altı alanları sınıfta bırakacak. Bu konuyu görünce direkt o aklıma geldi.

Çok kibarsınız

Hep hikaye bunlar.
Yeri geliyor kendi anne babamızla kavga ediyoruz.
Mümkün mü başkasının anne babasına katlanmak. Hemde ne için kimin için !!!!
Farklı illerde yaşadığımız halde tahammül edemedim ben kaynanama kayınpederime.
Şükür hiç görüşmüyorum artık.

Bu adamla 6 ay degil 10 sene flort etseniz yine evlenirdiniz siz. Bi de bu evlilikte cok mu mutluydunuz ki bir daha mutlu olamam diye korkuyorsunuz cidden inanilmaz.
Karsi taraf boşanma açmasa siz bir ömür boşanmazdiniz hala adam cagirsa gideceksiniz. Bu derece koca aşki nereden geliyor hayret bir sey

Babama bir kez olsun sıkıntılarımdan bahsetmemiştim. Bir kere beni gördüğünde yine mutluymuş gibi davransam da hissetmiş ve kaç gün boyunca beni arayıp senin bir derdin bi sıkıntın var bana söylemiyorsun demişti. Ben de onu ikna etmiştim mutlu olduğuma bir sorunum olmadığına. Tabi bir hafta sonra böyle çağırılınca her şeyi öğrendi ağladı bana sarılıp, ben senin arkandayım eğer gidersen benim gibi bir baban yok say dedi. Arabasını bana verdi senin olsun işe git gel yeter ki bu eziyete katlanma dedi

Aslında uğraşırsam iyi uğraşırım hak hukuk evet var sonuna kadar haklı çıkarım uğraşırsam ama 2-3 sene hayatımda bu şekilde bile olmalarına katlanamıyorum

Gerçekten hala üzülmesini, peşinizi bırakmamasını falan mı istiyorsunuz? Pardon, siz şaka mısınız? Hayır evlenmeden yüzünü gizler anlarım ama ne b.k olduğunu gizlememişte, görmüşsünüz evlenmeden. Kendinize yazık etmeyin, bu ömür size bir daha verilmeyecek. Sadakalar dağıtın, yatıp kalkıp şükredin 'kurtuldum' diye.

Çatır çatır boşayacağım diyebilseydin keşke. Yüzsüz herif, kızım bu çağ dışı adamlarla ne işin var senin bir de üzülüyorsun. Yqptıklarının bedelini ödete ödete boşan. Varsın çekişmeli olsun, kaybedecek neyin var ki. Onlar oğullarını hızlıca yeniden evlendirmenin derdine düşecekleri için çabuk boşanmak isteyecekler zaten. Belkide kocan olacak şerefsizin orada metresi bile var. Neden bir gece vakti durduk yere sepetlemeye çalıştılar seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…