Boşanıyorum kocam beni hiç sevmedi mi

Yo hayır asla öyle bir düşüncem yok. Ben istesem çevremdeki 100 kişi gidersen hepimizi sil diyo. Bir de dedem dahi 85 yaşında ve benim için çok çok değerli asla onun yaşındaki ve bu Doğu kültürüyle yetişen birinden duyamayacağım bir nasihati verdi ve dedi ki boşan bunlar sana ne değer veriyorlar ne de seviyorlar biz senin arkandayım gitmeni de kendini de ezdirmedi asla istemiyoruz dedi. Ve ciddiyim adım dahi atsa asla kabul etmem etmicem. Evet dediğiniz bundan 2 hafta önce kısaydı kabul edecek aptallığa sahiptim fakat artık o kadar çok insan da gözümü açtı ki o şahsı ne sevdiğimi ne de özlediğimi hissedemiyorum. Sadece yaşadıklarıma ve bu kadar aptal yerine kendimi kendi ellerimle koymamı hazmedemiyorum üzülüyorum

Olabilir ya boşluğa düşebilir insan. Hayatınız çürür vallahi bunla hayat çok güzel beyefendi insanlar da var. Sevgi insanısınız belli.
Ne hatalar yapıyor insanlar hiç sorgulamayın kendinizi boşanmaya giderken süslenin falan bizim bir akrabamız şık gitti keyfi yerinde gibi dursun enazından diye. Düşman çatlatın. O kim ya maço kim çeker onu bee..
Aileniz de destekçi ohh yeni bir hayat sizi bekliyor kurslara gidin hobi edinin destek alın gerekirse bu başarısızlık ve özgüven problemleri çözün.

Herşey bir yana Aile apartmanı bile yeterdi evliliğinizin bittmesi için.
Daha genceciksiniz lütfen mantıklı düşünün değer mi size değer vermeyen biri için bu kadar eziyete.
Aile apartmanına giderken bana şu şekilde kabul ettirdi; biz zaten burda olmayacağız hep şehir dışında ben nereye gidersem gideyim seni de yanımda götüreceğim. Hatta ben de diyordum ki burda ev yapmamıza gerek yok nasıl olsa burda olmayacağız. Tabi olur mu öyle şey yapalım edelim dediler ama niyetleri baştan beri farklıymış. Aile apartmanına girdim benden başka eltim görümcelerim kaynanam hepsinde benim anahtarımın birer kopyası …

Üniversite mezunu,statü sahibi bir kadın herşeyini baştan itibaren gösteren bu kişiden sonra sevilmemekten neden korkuyor?
Adam sanki mecnun,sanki Ferhat
Lütfen yaa şu ailelerin peşini bırakın.
Boşanıcam ama ailem arkamda degil,ailesi manipüle etti sözlerini.
Bu adamda saygı,sevgi,aitlik yok diyip ayrılmaya karar vereceğinize hâla birilerini etiketliyorsunuz.
Bundan sonra kendinizi sevin başkalarına sıra sonra gelir

Toplamda 6 ay süren bir ilişkide kimse kendini suçlama pisikolojisine girmez. Her şeyi bilerek evlenmişsiniz. Çocuğu maddi durumunun iyi olması da ayrıca etkilemiş sizi.

Zaten sevilmiyorsun ki ablacım. Nasıl bu hale geldin. Köle gibi yaşadığının farkında mısın? Boşan kurtul. Şaka gibi yaaaa... işi bırakıp kocanın yanına gitseydin ne değişecekti. Adam gidip sabahlara kadar içecek sen evde oturacaktın. Aklını başına topla babanı dinle. İnşallah birikimini kurtarmayı başarmışsındır.

Uff şu milletin ağzına ne kadar bakıyorsunuz ya aşırı manipüleye açık birisiniz şu sil diyenleri gidin siz evlenin derim milletin ne yaşadığını bilmeyenler konuşuyor yani ağzı olan konuşuyor.
Kimse umrumda olmaz bana ben lazım iyi ruh halim lazım.

Başlıktaki sorunuza istinaden; hayır sizi baştan beri hiç sevmemiş. Ama siz nedense adamın bütün hayvanlıklarını görmezden gelip evlenmişsiniz. Dilerim hızlıca boşanırsınız ve hayatta karşınıza sizi el üstünde tutacak, aşkla sevecek biri çıkar.
Çünkü sevilmek böyle bir şey değil inanın.

Anlaşmalı dava açmış bileziklerimi istiyorum sadece dedim oldu başka daha neler istersin dediler.
Oha bu ne pişkinlik ya!
Hayır hakkınız olan her şeyi alın. Bilezikleriniz sizin hakkınız. Zaten hayvan herifin her eziyetini çekmişsiniz, daha çekmeye devam etmeyin. Biraz sesinizi çıkarın ya bu ne pasiflik!

Umarım parti verecek kadar güçlü bir kadın olmuş olurum, tek mutsuzluğum ve kızgınlığım bu kadar aciz bir duruma düşmüş olmak.
Beni bu evlilikte tutan şey her şeye katlanmak zorunda olduğuma inandırmaları ve her evlilikte olur her şey düzene giriyor diyor olmaları beni onlar tuttu yani ama saçmalık farkındayım

Acilen kendinize gelin. Bütün haklarınızı alın. gidin tazminat davası açın.
Abisi çok iyi bir avukat boşuna çırpınmaktan başka ve yıpramaktan başka elimden bi şey gelmez. Ailem de haklarımı alıp onların bu yaptıkları eziyetlerden sonra ellerinden para çıkarsa hakettikleri mutsuzluğu nasıl sana yaşattılarsa onların da yaşayacak olmaları. Altınlarımı alıp kendin bile kullanmazsın hayır yaparsın yeter ki yaptıkları yanına kalmasın diyorlar ama işte çok güçlüler kazanan her türlü onlar olur

Anlaşmalı dava açmış bileziklerimi istiyorum sadece dedim oldu başka daha neler istersin dediler. Ama sanırım yıpranmak istemediğim için direkt protokolü kabul edicem
Bilezikleri al, sakın pes etme, onlardan koparacağın her kuruş içlerine oturacak, daha güzel bir intikam alamazsın onlardan.

Gerçekten inanamıyorum nasıl bi düşüncedesiniz siz ya güçlü bir avukat olması neyi değiştirir adalet yok mu mahkeme böyle bir durumda sizden yana olur nasıl korkutmuşlar sizi ya

Ya yapmayın lütfen. Onları gözünüzde o kadar büyütmüşsünüz ki hiç bir şeyi görmüyorsunuz. Siz hakkınızı almayı bilirseniz hiç bir şey yapamazlar.

Oha bu ne pişkinlik ya!
Hayır hakkınız olan her şeyi alın. Bilezikleriniz sizin hakkınız. Zaten hayvan herifin her eziyetini çekmişsiniz, daha çekmeye devam etmeyin. Biraz sesinizi çıkarın ya bu ne
altınları evlenir evlenmez benden aldılar bizim altınlarımız dediler istediğimizde de kullanırız dediler bir kısmını da satmışlar zaten duyduğum kadarıyla. ama inanın yaşamayan anlamıyo 20 kişi üstüne geliyo ne zaman sesimi çıkarsam. paraya çok düşkünler para için canlarını bile verirler

Ee ablacım adam sana baştan tavrını belli etmiş. Sen bile bile lades demişsin. Düğünde takılanlar kadının hakkıdır. Alabiliyorsan onları al. Yoluna devam et.
Psikolojini de acil düzelt. Uzman desteği al. O nasıl ki hayatının merkezine kendini koyuyorsa sende öyle yap. En azından bu kötü evlilikten bu dersi çıkarmış ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…