Boşanıyorum kocam beni hiç sevmedi mi

Bile bile lades demişsiniz. Yine de geçmiş olsun. Boşanın bitsin bu ne biçim aile bu ne biçim koca? Hala beni sevmedi mi diye sormanız da psikolojik yardım almanız gerektiğini gösteriyor bence.

Kendini gömmek yerine onlari göm. Karsi dava ac ve maddi manevi tazminat iste. Madem bir insana böyle davranabileceklerini düsünüyorlar o zaman padisah da düsmeli, hödük imperatprluklari da. Sessiz sedasiz gitme

Bi de hâlâ onların istediği protokolü kabul edeceğim diyorsun.
Aşağılık kompleksli, basit, iğrenç insanlar. Tükürsene ağızlarına. Bi de haklarını onlara bırakacaksın, pes.

Hele bu kısım beni bitirdi. Kayın peder denen hadsiz de kim oluyor, nasıl böyle cümleler kurmaya cesaret ediyor?
Beni aç bırakmıyormuş. oğlunun çalıştığı yer hep içkiciler doluymuş beni öyle bir ortama göndermezmiş. Onların yanında yaşayacakmışım o beni gezdirilirmiş bir ihtiyacım olsa karşılarmış babamın bile bana baktığımdan bana daha iyi bakarmış kocamı napacakmışım

Yapıp edip kolayca sıyrılmalarına izin verirsen sonradan onu da hazmedemeyeceksin.

Yakinda da size "oglum erkek mi beni al" diye asilirdi. Sapik midir nedir

Bu kadar sevilmemeyi ne yazık ki hak etmişsiniz çünkü gerekli tepkileri ne eşinize ne ailesine gösteremişsiniz. Hani ses etmedikçe tepenize çıkmışlar doğal olarak bu böyledir her zaman. Ve siz bu esnada suçu kendinizde bulmuşsunuz hep nasıl bir manipüleye maruz kaldınız da bu denli tepki veremez oldunuz ona şaşırıyorum ben. Görümcelerin ne düşündüğünü neden umursuyorsunuz onların da hayatı ortada sizi eleştirecek konumda değiller yani.

Demek seni gezdirecekmis, kaldı mı şöyle düşünceli insanlar

Ne münasebet. Sen öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorsun. Git güçlü bir boşanma avukatı bul. Gerekirse onlardan kopardığının yarısını avukata ver ama onlardan al. Abi iyi avukatsa onlardan daha iyisi vardır. Şu yaşadıklarınla senin manevi tazminata bile hakkın var. Sakın karşılarına tek başına çıkma, güçlü bir avukat bul, aptallık etme. Bak acın geçip mantıklı düşünebildiğin günler geldiğinde çok pişman olursun. Baban sonuna kadar haklı.

Aman! Sen eksik olsaydın keşke deseydiniz. Sanki onda önce açlıktan ölüyordunuz.

Al o xaman canlarını, onlar senin canını yakmış sen de onlarınkini yak.

Anlattıklarından yola çıkarak kocan;

Konuyu yarıya kadar okuyabildim,sinirlerim daha fazla dayanamadı o adama

Herkes altınları al,sakın bırakma demiş ama çekişmeli boşanma davası en az 2-3 yıl sürüyor.Bu süreçte devamlı bu olayların içinde olacaksınız,alacağınız miktar buna değer mi onu iyi düşünün.Eğer ihtiyacınız yoksa bence arkanıza bakmadan bitirin bir önce çünkü dava aşaması da çok yıpratıcı,karşı taraf zaten pislik ve kimbilir neler söyleyecekler davada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…