Boşanıyorum kocam beni hiç sevmedi mi

Hepsini okudum ruhum daraldı
Babanız size kiyamayan sizi çok seven biriymiş. O zaman sizin geçmişten gelen bu sevilmeme kabul görmeme korkusu kimden geliyor annenizle ilişkiniz nasıl ?
Yani yadirgamak istemiyorum hani belli ki siz de farkındasınız tüm hatalarınızın ama nasıl desem hani her şeyin bir eşiği vardır bir yere kadar sabredersiniz sonra artık canınıza tak etmesi lazım. Benim üzüldüğüm sizin canınıza tak etme diye bir şey yok karşı taraf boşanma davası açmasa daha sürdüreceksiniz evliliği. Hatta şu an derdiniz neden pişman olup size dönmek istemediği.
Bu noktada destek almanızı öneririm. Ve çalışmayı bırakmayı kabul etmeyin hiç kimse için ne olursa olsun. O statüye bir başkası keyfi olarak çalışmanizi istemeyince bırakmak için gelmediniz.

Bu kadar anlattığın şeyin içinde sevilip sevilmediğini düşünüyosun hâlâ. Adam seni resmen psikolojik şiddet ile ezip değersizleştirmiş, kendileri için de senin için de..
Bunlardan kurtul ve psikolojik destek al. Zamanla herşey düzelir.
Ama mutlu olmak, sevmek ve sevilmek istiyorsan bu aileden kurtulman şart.

Eee kendin belanı aramışsın abla, adamda küfür kavga seno orda burda atıp gitme her türlü şey varmış ne demeye evlendin ki
Arada bir de olsa beni sevdiğini hissettirdiği için kandım sanırım. İlk zamanlar tanışma aşamasındayken onu istemeyeceğimi düşünüp o kadar üzülüyordu kedi yavrusu gibi oluyodu ki resmen ona haksızlık ettiğimi düşünüyordum. Bu evlilikte nişanlılıkta hep kendimi suçlamaktan başka bi şey yapmadım, bile bile lades dedim farkındayım..

Arkadaşlarım iyi ki bitiyo diye beni eğlendirmek ve desteklemek için pasta sürprizi yaptılar ama ağlamaya başladım bir anda, tamamen benim aptallığım

Tamamını okuyamadım ama senelerin bu şekilde heba da olabilirdi.bir an önce kurtul dünyanın sonu değil ileride gençlik hatası olarak göreceksin sıkma canını

Öffffffff bacim kendine gel. Hic sevilmemekten korkuyorsun, ama sanki bu herif seni sevmis sanki. Ailen seni seviyor yetmiyor mu bu durumda? Asıl onlara karsi mahcubiyetin olmalo onlari böyle hödüklerle muhatap ettigin icin. Ne mi yapacaksin? Maddi manevi tazminat ile karsiya dava acacaksin. Yeterli kadar sahidin var zaten. Dava bittikten sonra hem kurban kesip garibanlara dagatacaksin, hem güzel bir cocktailparty si yapip ailenle kurtulusunu kutlayacaksin. Iyi hos senden firsat olsa geri dönme ihtimalini görüyorum. O yüzden acilde psikolojik destek al

Bu özet hali mi? bence ne kadar kötülerseniz kötüleyin tüm negatif özelliği sizi daha çekmiş yoksa silah zoruyla evlenilir bu adamla aksi halde
Sevse ve farkli davransa boşanmazdınız çevreye olan hal hareketi umrunuz da olmazdı.
Psikolojik sorununuz olmalı bu kişiyi sevmeniz için.

Babam da annem de hep arkamda ikisi de aileye karşı çıktılar. Bizim kızımız hiç bir zaman sahipsiz değil sonuna kadar da arkasındayız dediler. Mutlu olmadığımı onlar da farkettiler. Zaten onlar beni çok etkilediler bu evliliğe artık devam etmemem için yoksa salak gibi şartlarını kabul edip gidecektim babam gidersen artık senin bir baban yok bil dedi ve gitmedim. O kadar insanla konuşuyorum ki hepsi kesinlikle devam etmemi istemiyo. Zaten emin olun ben de asla gitmek istemiyorum belki çiçeksiniz ki sen bu kafayla kesin gidersin falan ama. Asla öyle değil gittiğimi hayal edince bile nefesim daralıyor. Sadece bu kadar değersiz olmayı hakediyo muydum gerçekten sevilmemesi falan. Kendisi de ablaları da defalarca kes haketmiyorsun dediler

Anlaşmalı dava açmış bileziklerimi istiyorum sadece dedim oldu başka daha neler istersin dediler. Ama sanırım yıpranmak istemediğim için direkt protokolü kabul edicem

Bana da hep ahlaksız mutlu olduğunda dahi sadece küfürler savuran maço biri zaten, kendimi suçlama sebebim de tüm bunları göre göre onunla evlenmeyi nasıl kabul ederim ve nasıl hala o beni bırakmasa ilk davayı açan kişi ben olamam her şeye katlanmaya devam ediyor olabilirim? Kendimi şok suçluyorum aptalım farkındayım ve psikolojik destek almaya başladım bile

Anlaşmalı dava açmış bileziklerimi istiyorum sadece dedim oldu başka daha neler istersin dediler. Ama sanırım yıpranmak istemediğim için direkt protokolü kabul edicem

Senin derdin yipranmak degil. Uysal davraniyim de belki hata yaptigini anlar da benden özür dileyip beni kabul eder diye umuyorsun. Birbirimizi burda kandirmayalim. Tek tarafli anlasmali dava nasil oluyor orasi muamma. Bari haklarini al da bosan.

Herşey bir yana Aile apartmanı bile yeterdi evliliğinizin bittmesi için.
Daha genceciksiniz lütfen mantıklı düşünün değer mi size değer vermeyen biri için bu kadar eziyete.

Kurtulucam kurtulmak için de çabalıyorum zaten sevilmediğimin sevilsem bile bu kadar hakaret mobing ve saygısızlığın içinde o sevginin zerre öneminin olmaması gerektiğinin farkındayım, tüm kızgınlığım bu kadar aptalca davranmış olmak ve geçmişi düzeltemiyor olmak

Bu kadar sevgi açlığınızın altında ne var onu merak ediyorum. Siz kendinizi sevin değer verin öncelikle asıl sorun bu. Lütfen destek alın. Eş kişisi için cizdiginiz profildeki adamın neyini sevdiniz berbat kişilikte biri .Kalan ömrünuz boyunca bu adamın sizi mutlu edecek bir potansiyeli yok. Sizin aşkinizdan ölse bile dönmeyin o ortama. Aileniz ve eğitiminiz en büyük şansiniz. Bunu iyi değerlendirin.

Konunuzdan tartışılacak tek kişi sizsiniz. Biray olma bilincine sahip değilsiniz. Halen beni aramıyor, gitmiş boşanma davası açmış demeniz insana saç baş yolduruyor. Ortada kocamı var sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…