Boşanıyorum kocam beni hiç sevmedi mi

Ay vallahi ondan hiç okumadım başı sonuna baktım yorumlara verdiği yanıtlardan yola çıktım hep böyleyim... Acaba diyorum sorun mu var bende ne bu üşengeçlik diye göz tansiyonu yaratıyor bu konular noktalama işaretsiz , paragrafsız, boşluksuz ve manas destanı gibi uzun...

Geçmişi kimse düzeltemez ama yaşadıklarınızdan ders alırsanız Allah'ın izniyle geleceğinizi düzeltebilirsiniz. "Bu başıma gelenlerden alacağım dersler nelerdir? Neyi farklı yapsam şimdi böyle olmazdı?" Bir daha böyle şeyler yaşamamak için daha baştan hangi tedbirleri almalı, nasıl düşünüp hissetmeliyim? Beni bu aptallıkları yapmaya, kendimi böyle ezdirmeye iten şeyler nelerdi? Bu sorulara ciddi zaman harcayıp cevaplayabilirseniz inşaAllah hem bu yaşadıklarınızdan güçlü, hem de çok akıllı bir şekilde çıkabilirsiniz. Milyon ders çıkarılabilir bu yaşananlardan.

Koca aşkı değil de inanın psikolojik ve duygusal manipülasyon insanı ne hallere getiriyorlar bir bilseniz, kavga da ettim hakkımı da savundum ama bi şekilde sizi suçlu çıkarır bu insanlar. Evet boşanmazdım boşanma davası açmasaydı, inkar etmiyorum çünkü o kadar bu hayatı hakettiğime inandırdılar ki sevilmeyi değer görmeyi haketmediğime inanıp çekmek zorundayım bu evliliği ben yaptım bu saçmalığı kendime kendim ettim kendim buldum moduna bu salaklığa o kadar inandım ki hiç bir serzenişte bulunmadım artık

Ya okurken yarısına bile gelemeden bunaldım kasvet çöktü içime, bu ne rezil Bi adam ne rezil Bi aile ne berbat Bi evlilik..buraya bu kadar uzun uzun yazacağınıza boşanın çocuk olmadan yolunuza bakın.insan içinde yaşarken perişanlığının farkında olmayabilir. Adam adam değil b.ktan birisi affedersiniz çk sinirlendim.kndinize bu saygızıslığı neden yapıyorsunuz üstelik kndi maaşınız gücünüz var, sizi manipüle etmişler siz güçlüsünüz karşınıza yeni insanlar elbet çıkacak.Allahtan hayırlısını dileyin ve yeni hayatınıza adım atın geç olmadan.

Şuanki ruh halimle bir anda uzunca yazmışım. Kendim de farkında değilim dediğim gibi. Ama burada noktalama işaretleri, yazım kurallarına dikkat edecek kadar düzgün bir motivasyona sahip olsaydım inanın buraya yazmaz, bu sürecimi kitap yazarak anlatmayı tercih ederdim.

Bu kadar korkak olursan kendini asla affedemezsin. Acilen bir avukat bul ve süreci devret. Ailenin senin çalışmamanı isteme hakkı yok, sürekli onlarla vakit geçirmeni isteme hakkı yok. Bunlar ancak onları suçlu çıkaracak ve psikolojik şiddeti ispatlayacak şeyler.

Çok teşekkür ederim. Zaten kesin ve kesin olarak boşanıyorum. Evin oradan geçerken bile nefesim daralıyor kalbim sıkışıyor gibi oluyor. Gözlerimi kapatıyorum arabada oradan geçerken. Desteğiniz için teşekkür ederim, gözüm açıldı artık o eski Polyana değilim. Yorumlarda ne kadar hala aynı aptallıkta olduğum vurgulanmış olsa da tamamen boşandığında buraya bir zaferi kazanmış gibi yazacağım

Hiçbir albenisi olmayan bu tesbihli,küfürlü sevgiyi hiyarlik yapmak sanan zat-ı şahaneyi bulup birde üstüne evlendiniz mi?akıl tutulmasi yaşadığınız net.Mutlu olun,yeni hayatiniza merhaba deyin..

Evet belki de çok şey yaptılar çok haksızlıklar ama sanırım bu evlilikteki tek kazancım insanları tanımak oldu. Dediklerinizi aynen aldığım psikolojik destekle birlikte çözmeye çalışıyorum. Psikoloğum çok iyi ve bana iyi geliyor. Umarım bu saatten sonra böyle insanlarla karşılaşmam

Hiçbir albenisi olmayan bu tesbihli,küfürlü sevgiyi hiyarlik yapmak sanan zat-ı şahaneyi bulup birde üstüne evlendiniz mi?akıl tutulmasi yaşadığınız net.Mutlu olun,yeni hayatiniza merhaba deyin..
Tüm problemin bende olduğu açık ve net, bu şekildeki insanlar her yerde var. Önemli olan benim nasıl insanları ne şekilde hayatıma şahit ettiğim. Yeni hayatıma merhaba diyorum, ama bundan sonra asla kimseyi hayatıma almayacağıma söz vererek. Kendime yapacağım en iyi iyilik bu, ayaklarımın üstünde durmaya devam edip işimde ilerlemek olacak artık en büyük hedefim.

Burda yazılanlardan sonra bir gaza gelmedim değil. En azımdan çabalamış olmayı tercih edeceğim sanırım. Bana bunları yapmaya hakları olduğu sanan insanlara..

Hic sevilmemekten mi korkuyorsunuz? Hanimefendi zaten suanda da sevilmiyorsunuz.
Aileniz arkanızda, işiniz iyi, delirdiniz mi böyle bir aileye yaranmaya çalışıyorsunuz?

Burda yazılanlardan sonra bir gaza gelmedim değil. En azımdan çabalamış olmayı tercih edeceğim sanırım. Bana bunları yapmaya hakları olduğu sanan insanlara
Herif sürekli dışarda hovardalıkta kaç kızla beraber olmuştur hala sevmedi mi ne demek ya git barış rahatla
barışmayacağım, verdiğim emeklere üzüldüm boşunaymış kendimi bu kadar yıprattığım buna üzüldüm boşanacağım ve buraya yazacağım

Allahtan akıllarına uyup işten ayrılmamışsın, hayatın daha zor olurdu

Hic sevilmemekten mi korkuyorsunuz? Hanimefendi zaten suanda da sevilmiyorsunuz.
Aileniz arkanızda, işiniz iyi, delirdiniz mi böyle bir aileye yaranmaya çalışıyorsunuz?
Evet yaranmaya çalışıyodum ama artık yaranmıyorum. Boşa kürek çektiğimi farkettim. İyi de olsan kötü diyorlar kendi mutluluklarıyla benim de mutlu olmamı bekliyorlar. Bu evliliğe verdiğim emeğe üzülürken yıllardır mesleğime verdiğim emeğe ihanet ettiğimi farkettim ve değmeyen insanların hayatında durmaktan vazgeçtim

Benim ilk erkek arkadaşım da aynen böyleydi, tam doğulu aile ilişkileri çok kompleks saçma sapan bir şeydi, o da senin ailen benim artık sadece bana güveneceksin, istersem işten çıkacaksın vs diyordu ruh hastası bak onu hatırlattı bu konu bana, evlenseydim halim seninki gibi olacakmış demek ki, bence bir an evvel kurtulun bu manyaklardan, hayata bir kere geliyoruz, kimsenin kahrını çekmek için de gelmiyoruz, daha güzel kapılır açılır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…