Boşanıyorum kocam beni hiç sevmedi mi

İnşaALLAH özür mözür dilemez de kurtulursunuz.
özür dilese, ayaklarınıza kapansa, ağzıyla kuş tutsa bile sakın kanmayın.
Bu aileden çok ucuk kurtulmuşsunuz biraz kendinize geldiğinizde ben ne yaşamışım da kurtulmuşum diye kurbanlar keseceksiniz inanın.

özür dilese ne olacak aynen, kurtulsun bu adamdan da boyle bır aıleden de.

kendı kul hakkına gırmek
kendı degerını bılmemek
kendını degersızlestırmek

yanı her acıdan yazıyorum ki, kendıne yaptıgının ve yapacagının farkına varır umarım hanımefendi.

“İnsan güzel olanı sever.
Çirkin olan sevilmez, onun adı bağımlılıktır.” - T.Kök
Kendinizi kariyer olarak güçlendirirken duygusal olarak cılız bırakmanın neticesi bu yaşadıklarınız.
Video sizin için, umarım istifadeli olur.

gerçekten çok doğru yorum yapmışsınız, umarım konu sahibi dikkate alır

Sen yapılmaması gereken herşeyi yapmışsın maalesef.. Bu ne böyle her dediğine eyvallah.. Çalışıp aile kasasına altın vermek.. Niye senin paran altının onlarda.. Alabildin mi onları şimdi.. Okurken sinir krizi geçirdim resmen.. Birde utanmadan o açıyor boşanma davasını.. Çocuğun olmadan kurtar kendini zaten bu yaratıktan..

Arkadaşım sen delirdin mi ? Sen neler yasamissin ?Elle tutulur bir yani yok evliliginin.Hala diyorsun milletin kocası arıyor.Ben bunların 10 da birini yaşasam gider bosanirim .En akıllıca davrandigin yer çocuğunun olmamasi.Ne güzel anan baban yanında sen niye böyle yapıyorsun .Bırak şu malları, kurdukları cehennemde kendileri yasasinlarSevdigin sevildigin yerde bulun.

Siz kendi değerinizi onların size biçtiği özenle belirliyorsanız ohoo . Niçin bukadar kendinizi ezdirdiniz insanlar resmen tazmanya canavarı gibi başınıza üşüşmüş . Hiçbir konuda haksız değilsiniz şu üzerinizdeki afedersiniz ama ezilmişliği bi çıkarıp atın . Birdaha yüzüne bile bakmayın oğlu için bile tasmamı takalım diyen bir aile size neler yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…