boşanirsam pisman olurmuyum.

Daha geçen gün malı mülkü babasının üzerine geçirme planları yapan adam değil miydi bu?

Meğer kanatlı melekmiş.

çelişkili konustuğu için konu açtim zaten ikinciye. seviyosan yılda 20 gün gorceksin katlanamazsın deyip içime kurt düşürdüğü için yazdım buraya. tayin yazayım 1 saat değil 5 saat uzak olalım diyor. ama babası telefonla yönetiyor zaten herşeyi gene çözüm değil. o da rahatsız. ama buraya gelip aylarca kalabilirler diyor. peki benim suçum ne annem ler sadeve 1 kez geldi ve esimin sevdigi sucuk. et. 4 5 çeşit sebze herseyi getirdiler babam beni burda markete yollamadı gitti aldı geldi. ama onun ailesi hem bizden para alıyor hende geldiklerinde dolaplarındaki kokumuş peynir birinin bahçesinden topladığı çürük kurtlu armut getiriyor. bunlarda benim ağrıma giden.

Biz ona iyi kötü demiyoruz.

Gelgit akıllı, ana-baba kuzusu, çift karakterli diyoruz.

İyi insan her zaman iyidir. Durumlara ya da kişilere göre değişmez.

Daha geçen gün malı mülkü babasının üzerine geçirme planları yapan adam değil miydi bu?

Meğer kanatlı melekmiş.

bende biliyorum melek olmadığını. o konuda üzerine gittim kasa senin üzerine ben onu arkadasım için araştrdım dedi. diğer ev meseleside o sekilde dedi. boyle şeyleri kendim için baksam silerim geçmişi dedi. senin üzerine olan kasayı nasıl birakıyim babama dedi. tabi gönlümu alamadı orası ayrı. ben çocuk istemiştim bunlar olmadan önce şuan günlerdir birlikte olmuyorum ki çocuk istesem olurum bahane bulurum.

Öyle canım. Ben de böyle edepsiz insanla karsilassam bir afallarim. Allah iyilerle karşılaştırsın. Böylesini ancak teneşir paklar.

Biz ona iyi kötü demiyoruz.

Gelgit akıllı, ana-baba kuzusu, çift karakterli diyoruz.

İyi insan her zaman iyidir. Durumlara ya da kişilere göre değişmez.

doğru söylüyorsun. ikili oynuyor ailesinin yanında. babasinın yanında beni kucakladığı da oluyor adam iyice kıskanıyor. herseye susan annesi bizden utan diyo hemen. oda bu şekilde onların yanında değişiyor

Öyle canım. Ben de böyle edepsiz insanla karsilassam bir afallarim. Allah iyilerle karşılaştırsın. Böylesini ancak teneşir paklar.

zaten bende dedim bu kadar ev bark mal mülk sevdası anca mezar paklar cehenneme götürür zaten yanında bu paraları diyorum eşime o da bana bırakmak için yapiyo bu evleri diyo. bu dunyada fakir gibi yasayıp yardim topluyo öbür tarafta zengin gibi hesap verecek

Eşiniz size laf söyletmiyor ama babası denen psikopattan anasını korumak yerine annesine yumurta falan fırlatan babacı biri.

Nesi iyi bu adamın?
Merhametsiz, düşüncesiz sadece.

Adam olsa, zavallı annesini o baba denen müsveddeden kurtarır.

doğru bir adam, yani adam gibi adam karısına laf ettirmez , kendi anne babasına bile tepki gösterir. Siz kendi ailenizin el bebek gül bebek yetiştirdiği biriyken onlar kim oluyor da size laf söylüyor hayatınızı zehir ediyor. Eşiniz bir karar versin, evliliğini herkesten koruyup sağlamlaştırmak mı istiyor yoksa sürekli aile müdahalesi , türlü türlü çingeneliklere göz yumarak sizi üzmek mi istiyor.

Kiz Allah askina hic onlarda esini yanliz biracak goz var mi senin kayinpeder bir bogaz eksildi paralar bize kalacak diye sevinir daha.Bosanma ama ailenin yaninda uzun sure kal esinle evlendin ailesi ile degil.

Boşan diyemem ama Allah yardımcın olsun okuduklarımı yaşadıysan gerçekten zor. Ki esinle konuşurken sana gülüp ciddiye almaması ayrı bi sinir bozucu.

annene bile acımamıs yıllarca kadın nine gibi olmuş yaninda dedim. kaynanama dedim ki niye çektin seni annene göstermeyen birini niye çektin seni döven cimrilikten yemek yedirmeyen birini niye bırakmadin dedim.. 1 kez bırakcam dedim 15 gün dısarda yemek yedi benide kitledi eve hiç bissy getirmedi ölumlerden dondüm dedi. şimdi de senin kocana baskı yapıyor anne ne seni yollamasın istiyor dedi.

Yaşadıkların hiç kolay şeyler değil. Ama güzellikle anlatmak sana uzun vadede kazandıracak gibi geliyor. Sabır diliyorum.

Kiz Allah askina hic onlarda esini yanliz biracak goz var mi senin kayinpeder bir bogaz eksildi paralar bize kalacak diye sevinir daha.Bosanma ama ailenin yaninda uzun sure kal esinle evlendin ailesi ile degil.

inan şuan ben varım diye kıskançlığına geliyor buraya ben yokken 1 yıl gelmedi şu kadarlık yola.. körkütük yattı işe gidemedi sen buraya gel burda bakalım dedi. ben varım diye evde iş yapan yemek yapan var diye geliyo şuan

Öncelikle kimin ne zaman öleceği belli olmaz.
Allah korusun, siz evliliği sürdürdünüz ve çocuk sahibi oldunuz diyelim.
Eşiniz kp den önce vefat ederse borçlar size, evler kp e kalacak.

Bu mu yani size sunduğu çözüm?

Ayrıca 6 yıllık alışkanlık mı, sevgi mi, bunu ayırd edin.

Annenizin lafına da çok takılmayın.
Gelinlikle gir, kefenle çık kafasında hala.
Siz 30 yaşına kadar karakteri oturmuş birini değiştiremezsiniz.
Sadece alışırsınız.
Olan size olur.
Yazık edersiniz gençliğinize.

Boşan diyemem ama Allah yardımcın olsun okuduklarımı yaşadıysan gerçekten zor. Ki esinle konuşurken sana gülüp ciddiye almaması ayrı bi sinir bozucu.
ondan sinir krizi geçirdim ya zaten. gülüp huyu o alış deyip bilgisayar oynamaya gittiğinde koptu beynimdeki sinir nöbeti

Aman sorunu halledeyim demiyor da yemek yedirmeye çalışıyor. Ay ne kadar düşünceli erkek... Bu yaptığı içinde verilen bir değer yok. Ne eşinden olsun ne babasına laf söyletsin. Demiyim diyorum ama farkında mısınız adamın sıralaması 1-babam 2-eşim şeklinde gidiyor... Bu mu değer?

annem ilk basta öyle dedi sonra buraya gelirsen yollamam geri dedi. herkes biliyo seni dedi kaç kişi haber yolladı konuştuğu var dedik baklavadan dikise herseyi öğrendin annesinden görmediğini senden görüyo kıymet bilmiyo dedi. bende sizin gibi düsunüyorum yazık ediyorum kendime

yanlıs dedin. 1. babası 2.annesi 3.eşi. ben bunu anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…