boşanirsam pisman olurmuyum.

annene bile acımamıs yıllarca kadın nine gibi olmuş yaninda dedim. kaynanama dedim ki niye çektin seni annene göstermeyen birini niye çektin seni döven cimrilikten yemek yedirmeyen birini niye bırakmadin dedim.. 1 kez bırakcam dedim 15 gün dısarda yemek yedi benide kitledi eve hiç bissy getirmedi ölumlerden dondüm dedi. şimdi de senin kocana baskı yapıyor anne ne seni yollamasın istiyor dedi.
Eşiniz emin olun daha kötü hallerine şahit olmuştur zavallı anneciğinin.
Ama babasından yana davranması ne kadar merhametsiz olduğunu gösteriyor.
Babam anamı aç bıraksa, ilk işim para kazanmaya başladığımda anamı o adamın elinden kurtarmak olur, babama 5. evini almak değil.

Eşiniz gitmeyin diye rol yapıyor.
Çocuğunuz olsun, babasına dönüşmezse ben de Grill değilim.

Kocanız iyi falan değil konu sahibi
Tek kelimeyle pısırık
Keşke 6 yılda biraz daha tanısaymışsınız.

6 yil sadece sinir kıskançlık çektim hatta şuan şaşıyorum kıskançlik yok ben bunları derken sinirlenmiyor çok sakin. babam karışamaz dedi. bizim ev musait değil kalmak ićin oraya gitcez kalmaya size gecccez hep dedi meğer babası dövmekten beter etmiş biz erkek tarafiyız müsait değilsek değiliz burda da kalıncak diye. evlenince babacı oldu

Babam anamı aç bıraksa, ilk işim para kazanmaya başladığımda anamı o adamın elinden kurtarmak olur, babama 5. evini almak değil.

Bir de şu var, annesine merhamet etmeyen biri dünyanın geri kalanına zaten etmez. Konu sahibi kendini kandırıyor bence. Ve evet babasına dönüşme potansiyeli çok yüksek.

Bir de şu var, annesine merhamet etmeyen biri dünyanın geri kalanına zaten etmez. Konu sahibi kendini kandırıyor bence. Ve evet babasına dönüşme potansiyeli çok yüksek.
Bırakın evlat olmayı ben klavye başında kv ye acıdım aç yaşıyor diye.
Konu sahibi benim kadar acımıyor.
Varsa yoksa kocişim.

teşekkür ederim kendime gelmemi sağliyorsunuz. o da anneme çok çektirdi dövdü etti diyor. ama babası annesi kardesleri dahil herkes le küsmüş tek eşi ve oğlu varmıs hayatında onada kıyamıyormuş. bide ben iyi davranirsam ben olcakmışim 3 kisi olcakmıs babasının hayatı. istemiyorum ben babanın hayatında beynin de olmak silsin beni. daha ne kadar iyi olabilirim acaba dedim

Ailen haklı, eşin babasına laf ettirmiyor. Eşinin yaptığı hem karnım doysun hem de pastam dursun. Ama ikisi birden olmaz. Eğer eşin böyle devam ederse sen er ya da geç boşanacaksın zaten. Bari çocuk yapma, o zaman kendi yoluna bakman daha kolay olur.

Eşini alıp fizana da gitsen çözüm olmaz. Çünkü sorun kayınpederinde değil onu durduramayan eşinde.

Ben 2 sene kadar önce kayınpeder ile bir tatsızlık yaşadım mesela. Eşime şaka yapayım dedim, yanlış anlaşıldı (burada hata bendeydi, sen kimsin ki şaka yapmaya kalkıyorsun yani). Neyse. Aldı yürüdü, sen kimsin de bilmem ne de. Demediği laf kalmadı. Ha bir de üzerime yürüdü hadsiz. Görüşmüyorum, o zamanlar eşimin hatrına (!) üç beş kez görüştüm ama kayınvalide ile de sorun yaşayınca (oğluma 3 hafta baktı, ama oğlumu kendisinin doğurduğunu sanıyordu resmen) iletişimi tamamen kestim. Eşime de birinde baban üzerime yürüdü diyince ya işte o tartışmanın şiddetiyle olur o kadar falan etti. Nesi olabilirmişse!!! Ama o lafı da ona iade edeceğim bir güzel, fırsatını kolluyorum. Kısacası, ben kendimi ezdirmemeye uğraşıyorum. Sen de uğraş. O seni ezmeye çalışıyor da eşin seni savunmuyorsa sen de onu ez. Ama sen bu eşle sorun yaşarsın, babasına toz kondurmuyor çünkü. Herhangi bir durumda tercihi de babası olur muhtemelen.

Bilmiyorum ne desem, bu eşle çok zor. Eşinin de babasının da değişeceğini pek düşünmüyorum ben.

6 yil sadece sinir kıskançlık çektim hatta şuan şaşıyorum kıskançlik yok ben bunları derken sinirlenmiyor çok sakin. babam karışamaz dedi. bizim ev musait değil kalmak ićin oraya gitcez kalmaya size gecccez hep dedi meğer babası dövmekten beter etmiş biz erkek tarafiyız müsait değilsek değiliz burda da kalıncak diye. evlenince babacı oldu
Pısırık olduğu kadar yalancıymışda
Daha annesine sahip çıkamamış size mi sahip çıkacak!?
Boşanırmısınız bilmem ama çocuk yapmayın.

birakın laf etmeyi ses bile cıkarmadığim da esimi dolduruyor. gecende burda demistim bir arkadaşa. baklava yaptim o gün normalde masada yaparım mutfaklari hep daginik olduğundan yer sofrası yaptı kaynanam. ses cikarmadım baklava yaptim tek başıma dizlerim tutuldu. ter icinde kaldım ve 1 saat ayaklarım dizlerim uylastı ağrıdı. ardindan girdim 3 gunluk bulasik yıkadım. aksam oldu tatlı yedik 3 4 tane tatlı tabağı yıkıyo kaynanam nasil olduysa 3 gün toplamadan yikamaz çünkü. kayinpederim günduz yaptiklarımı görmeyip bana laf attı ben bi gidip bulaşıkları yıkıyım dedi sırf eşimle o an muhabbet ediyorduk araya girmek için. ben oralı olmadım. odadan çiktım sonra gene fısır biseyler dedi. ertesi sabah pijama degistrcem eşim git anneme yardım et bırak şimdi pijamayı dedi azarladı. ve o güne kadar hiç yardim et vs vs demez di kendim yaparım çünku hep. yardim ettim giyincem bitti mi işin de giyinmeye geliyorsun dedi tekrar. akşam söylendi çünkü babası

Aralarında normal olan yok ki. Yani ne diyim size bilemedim. Başkasına bosan demek cok kolay, ama bu böyle devam ederse bir kac ay veya sene içinde kafayı yersiniz..

Bırakın evlat olmayı ben klavye başında kv ye acıdım aç yaşıyor diye.
Konu sahibi benim kadar acımıyor.
Varsa yoksa kocişim.

afedersiniz de kendi yapmış. o da ona benzemiş adam firından ekmek alayım diyor yok yok markette daha ucuz markete git diyor kaynanam. kaynanam yüz vermis o diyor evde bayat ekmekler var onlar bitsin. evde eski süt var borek yaparım. kendini ezdirmiş aç kalmayı kendi istiyo ki.

afedersiniz de kendi yapmış. o da ona benzemiş adam firından ekmek alayım diyor yok yok markette daha ucuz markete git diyor kaynanam. kaynanam yüz vermis o diyor evde bayat ekmekler var onlar bitsin. evde eski süt var borek yaparım. kendini ezdirmiş aç kalmayı kendi istiyo ki.
Maalesef öyle değil.
Kocası evden atmasın diye, sokakta kalmamak için kocası ne derse onu yapıyor.
Kendi istediğini yapsa kocası sokağa atar, sizin kocanız dönüp bakmaz bile babasını üzdü diye.

Kadının gidecek yeri, tutunacak dalı yok.
Sizi o eve, evliliğe mecbur tutan ne?

Pısırık olduğu kadar yalancıymışda
Daha annesine sahip çıkamamış size mi sahip çıkacak!?
Boşanırmısınız bilmem ama çocuk yapmayın.

bebeklere tapan bi insan olarak evlenirken 3 çocuk olsun diye konuşan bi insan olarak şuan çocuk iğne ucu kadar aklımda değil

siz babasına cevap verin
birde bu şekilde deneyin ama arada ki saygıyı bitirmeden basit şekilde, çünkü cahil cahilliğini anlamaz bilmez ve olay yaratır
ne bileyim, baba herkese laf ediyorsun da kim kusursuz deseniz?

birde babasına sürekli veriyor ise parayı siz harcayın taksite girin araba alın ödesin eşiniz
sıkılmadan anlamaz veriyorum, verebiliyorum nasıl olsa diye düşünür zorda bırakın eşinizi

Eşiniz babasını yatırım uzmanı olarak görüyor sanırım

Son yazdıklarınızdan sonra bende sizden çok kv’nin durumuna üzüldüm ve bir erkek annesine merhamet etmiyorsa eşine de aynı şeyleri yaşatma potansiyeline sahiptir bence

Maalesef öyle değil.
Kocası evden atmasın diye, sokakta kalmamakziçin kocası ne derse onu yapıyor.
Kendi istediğini yapsa kocası sokağa atar, sizin kocanız dönüp bakmaz bile babasını üzdü diye.

Kadının gidecek yeri, tutunacak dalı yok.
Sizi o eve, evliliğe mecbur tutan ne?

eşimin anneannesi ve dedesi gel bize demiş bırak demiş defalarca konusmuşlar kocasiyla yapma böyle diye. o kocasini birakıp gitmemiş hemde durumu gayet iyi olan ailesine dönmemiş . aylarca ben çalısmaya başka şehre gitcem deyip esimi ve annesini. dedesine göndermiş kaynanamın anneleri bakmış ve gonderdiği para eşimin bez parasına yetmiyormuş. esimin dedesi bakmış 2 yıl. boyle adama geri donmüş. şimdi yok orda pahalı burdan al yok evde var şimdi alma bunlar kaynanamın lafı. beni tutan yok sadece annemler henüz evinde değil ve eşyam bir bavula sığcak kadar değil. beni tutan tek şey içimde acaba diceğim bişeyin kalmaması

eşimin anneannesi ve dedesi gel bize demiş bırak demiş defalarca konusmuşlar kocasiyla yapma böyle diye. o kocasini birakıp gitmemiş hemde durumu gayet iyi olan ailesine dönmemiş . aylarca ben çalısmaya başka şehre gitcem deyip esimi ve annesini. dedesine göndermiş kaynanamın anneleri bakmış ve gonderdiği para eşimin bez parasına yetmiyormuş. esimin dedesi bakmış 2 yıl. boyle adama geri donmüş. şimdi yok orda pahalı burdan al yok evde var şimdi alma bunlar kaynanamın lafı. beni tutan yok sadece annemler henüz evinde değil ve eşyam bir bavula sığcak kadar değil. beni tutan tek şey içimde acaba diceğim bişeyin kalmaması
Diyelim ki öyle.
Belki de kv de de sizin gibi düşündü.
Sevdiği için değişir, düzelir diye umdu.
Çocuk oldu, babasız kalmasınlar diye boşanamadı.
Sonuç adam değişmedi, kv ona benzedi.

Tam da şu an sizin düşündükleriniz değil mi?
Ya değişirse, babası uzak kalırsa düzelir miyiz, baba olunca belki evine bağlı olur?

Sizce de kv nin ilk zamanlarına benzemiyor mu düşünceleriniz, tereddütleriniz, beklentileriniz?

Önünüzde başlangıç, gelişme ve son var: KV

Ona göre karar verin.

siz babasına cevap verin
birde bu şekilde deneyin ama arada ki saygıyı bitirmeden basit şekilde, çünkü cahil cahilliğini anlamaz bilmez ve olay yaratır
ne bileyim, baba herkese laf ediyorsun da kim kusursuz deseniz?

birde babasına sürekli veriyor ise parayı siz harcayın taksite girin araba alın ödesin eşiniz
sıkılmadan anlamaz veriyorum, verebiliyorum nasıl olsa diye düşünür zorda bırakın eşinizi

şuan bankadaki kasada 35 40 bin civarı takı var. eşimin askerlik durumu var 5 tane üniversite okuyup gitmedi sonrada zor geldi kilosu var almıyorlar ama 2 yıl daha kilo kontrolü var. askere alırlarsa ben onunla kredi öderim diye tutyoruz alinmazsa askere araba alıcaz. babasına demiş bunları onların yeri var demiş ama adam o bileziklere bile göz dikti. bırak benim borç yaptırmamı bişey aldırmamı. babası sanki banka haciz yollucak gibi ayın 15i oldumu koşa koşa goturup veriyor 500 tl kredisine yardım mış. o adam tüm maasını bağlamış o eve. biz bi sekilde idare edermisiz o zaten tüm maaşınla kredi ödüyormuş idare edemezmiş

Diyelim ki öyle.
Belki de kv de de sizin gibi düşündü.
Sevdiği için değişir, düzelir diye umdu.
Çocuk oldu, babasız kalmasınlar diye boşanamadı.
Sonuç adam değişmedi, kv ona benzedi.

Tam da şu an sizin düşündükleriniz değil mi?
Ya değişirse, babası uzak kalırsa düzelir miyiz, baba olunca belki evine bağlı olur?

Sizce de kv nin ilk zamanlarına benzemiyor mu düşünceleriniz, tereddütleriniz, beklentileriniz?

Önünüzde başlangıç, gelişme ve son var: KV

Ona göre karar verin.

farkım şu 6 yıl sevdi evlendi o adam köyden kız var dediler sevmeden aldı 30 yıl geçti hala annen seni bana zayıflicak diye söz verip verdi sen 30 yıldır zayıflamadın deyip dalga gecmesi.
esim üstüme basıma alır tek sorun geçen aldıği seyin hesabıni babasına vermesi ilk defa yaptı ve bendeki değerini düsurdü. o ise yırtık elbise ile karısını gezdirir utanmaz.
esim dalga gecmez benimle. daha niye yemiyorsun der. gider çay içmiyorum diye bir sürü içecek doldurur eve. evdeki gıda bitmeden gideriz yenisini alırız. çünkü görmemiş 1 kek yapmasinı bilmeyen annede düğme dikmesini bilmeyen annede büyümüs. beni tutan çoçuğum yok. ama vicdanım var bugüne kadar ilk ev yapimı kekini kısırını benim elimden yemiş benim annemin elinden yemiş nisanlıyken benden isterdi canım şunu çekti annem beceremiyor sen yap götüreyim malzemeyi ben alırım diyordu. vicdanım bu yüzden rahatsız yüzüstü bırakcakmışım gibi geliyor

şuan bankadaki kasada 35 40 bin civarı takı var. eşimin askerlik durumu var 5 tane üniversite okuyup gitmedi sonrada zor geldi kilosu var almıyorlar ama 2 yıl daha kilo kontrolü var. askere alırlarsa ben onunla kredi öderim diye tutyoruz alinmazsa askere araba alıcaz. babasına demiş bunları onların yeri var demiş ama adam o bileziklere bile göz dikti. bırak benim borç yaptırmamı bişey aldırmamı. babası sanki banka haciz yollucak gibi ayın 15i oldumu koşa koşa goturup veriyor 500 tl kredisine yardım mış. o adam tüm maasını bağlamış o eve. biz bi sekilde idare edermisiz o zaten tüm maaşınla kredi ödüyormuş idare edemezmiş

arabyı satarsınız krediyi ödeyemezseniz
siz görmeden duymadan babaya verecek belli
birde bu kadar boş boğaz olmasın eşiniz lütfen her b.ku yetiştirmesin var baba diye
bunun önlemini almaya çalışın kocanız hesabında değil ortak hesapta dursun para sizsiz çekemesin parayı altınları

Eşiniz babasını yatırım uzmanı olarak görüyor sanırım

Son yazdıklarınızdan sonra bende sizden çok kv’nin durumuna üzüldüm ve bir erkek annesine merhamet etmiyorsa eşine de aynı şeyleri yaşatma potansiyeline sahiptir bence
aslında yatirımlarını son aldığı hatta kredisini bizden alıp tamamladığı dışında diğer hiç bi evi tastiklemiyor. kıziyor dolandirildın sözleşme okumadan imzalanmaz. boş islere para yatırdın diye. esimin bu derece tutması.
eşime duygu sömürüsü sen büyük hastalık geçirdin ben çöp topladm seni sirtımda taşıyıp özele götürdüm. demesi ki bu hastalık daha 8 aylık bebekken kaynanamın kucağından düşürüp kafasını koltugun tahtasına vurması sonucu gerçeklesiyor.
2. si ara ara islere girer kapıcılık bekçilik vs. ben bu yaşımda senin için çalısıyorum evler ben ölünce sana kalcak demesi.
mecbur bırakıyor para versin sözünden cıkmasın diye.
senin gibi arkadaşınla babası ilgilenmedi öldü ben sana emek verdim diyor. karışmaya hakkım var diyor

farkım şu 6 yıl sevdi evlendi o adam köyden kız var dediler sevmeden aldı 30 yıl geçti hala annen seni bana zayıflicak diye söz verip verdi sen 30 yıldır zayıflamadın deyip dalga gecmesi.
esim üstüme basıma alır tek sorun geçen aldıği seyin hesabıni babasına vermesi ilk defa yaptı ve bendeki değerini düsurdü. o ise yırtık elbise ile karısını gezdirir utanmaz.
esim dalga gecmez benimle. daha niye yemiyorsun der. gider çay içmiyorum diye bir sürü içecek doldurur eve. evdeki gıda bitmeden gideriz yenisini alırız. çünkü görmemiş 1 kek yapmasinı bilmeyen annede düğme dikmesini bilmeyen annede büyümüs. beni tutan çoçuğum yok. ama vicdanım var bugüne kadar ilk ev yapimı kekini kısırını benim elimden yemiş benim annemin elinden yemiş nisanlıyken benden isterdi canım şunu çekti annem beceremiyor sen yap götüreyim malzemeyi ben alırım diyordu. vicdanım bu yüzden rahatsız yüzüstü bırakcakmışım gibi geliyor
Evet.
Haklısınız.
Seven erkek tam da eşiniz gibi davranır.

Ne diyelim.
Kp, kv ve eşinizle mutluluklar.

X