boşanirsam pisman olurmuyum.

cahil insanla uğrasmak akıllı insanla uğrasmaktan daha zormuş. duygu somurüsü ile esimide bezdiriyor o da donuyor o tarafa. laftan anlasa hep mücadele veririm. karşımda eşim bana yada annesine bağırdiğında gülen hoşuna giden bir insan var. ben 6 yıl iliski yürüttüysem 4 ay da bitmesi benim suçum değil ki. ben hala seviyorum hala daha mücadele ederim ama cahil adam cahil aklıyla herseye karışip eşimi kor ettiğinde tikanıp kalıyorum

Daha gençsiniz de hayatının baharını kaybetme... Yine elbette düşün... Elbette sabret tamam ama hep böyle giderse olmaz ...

tabiki olmaz bu şekilde zaten terddütüm acaba esim değisirmiydi demiyim ilerde. gercekten cok severek evlendim. onun gibi tombul cocuklarım olsun istedim. ama şuan bırak çocugu 1 gün ilersini goremiyorum. sen kaç yaşindasın. bide hamilesin galiba dimi

Hamileyim, 21 yaşındayım... Ama hamileliğin benim için pek artısı yada eksisi yok ilerde bi ayrılık süreci olursa.. Çünkü çok huzursuz bir ortamda çocuk büyütmekten çok daha iyidir diye düşünüyorum. Eşim de benim takma etme boşver der ama yine de zaman zaman uyduğu oldu. Oluyor da. Hani diyorum ya bir laf daha çekecek halim yok. Ailem de zaten arkamda... Bir daha da evlilik vs düşünmem zaten sütten ağzım yandı bi kere allah büyük konuşturmasında. Zor evlilik. Yaş küçükkken hele daha zor.

şunuda soylemek istiyorum. dün dedimki benim önerim var. birlikte destek alalım dedim. 1 ay ailelerimizim olduğu şehre gitmeyelim telefonda sadece iyimisiniz vs deyip kapatalım. 1 ay ikimiz olalım dedim. bende istemiyorum zor kurduk bu yuvayı niye bozayim bunca düzeni dedim. yok babam çağirdı gene o şehirde bilmem ne köyünde eglence varmıs bizle oraya gitmek istiyormuş. kendin git gel diyorum olmaz diyor. biz 1 ay gitmesek babam 2 kez gelir diyor. bedava yemek icin hic tanımadıgi dügunlere gidip yemek yer. hiç bilmediği köylere gidip yemek yer babası. evde 2 dilim ekmek yer. bize geldi kahvaltıda 2 tane ekmek yedi aksam eve gidince yemek yemem dedi

Eşin babasının kuklası olmuş resmen. Kararlı ol ve öyle de görün. Artık aklını başına alması lazım

bende çocuk çok istiyordum bebeklere tapan birisiyim. ama dediğin gibi benimde ağzım yandı ve herkes diyordu bırak 6 yilı ister 10 yıl sevgili ol evlilik çok ayrı diyorlardı

bende çocuk çok istiyordum bebeklere tapan birisiyim. ama dediğin gibi benimde ağzım yandı ve herkes diyordu bırak 6 yilı ister 10 yıl sevgili ol evlilik çok ayrı diyorlardı
30dan önce evlenmezdim aklım olsaydı. Ama gerçekten toz pembe geliyor. Biraz da eşimin mesleğinin de etkisi vardı.evlenmemizde. Doğu görevleri bilmem ne. Yani aslında dediğin gibi 10 sene bile beklenirmiş... eski insanlar gibi her şeye boyun eğmediğimizden biraz da böyle düşünüyoruz

Gelecekle ilgili planınız ne eğer boşanırsanız
Her evlilikte türlü türlü sıkıntı oluyor kimse sıkıntısız yürütmüyor evliliğini
Oyüzden yürütmeye çalışın diyorum ama dayanamam diyorsanız da yol belli

gekecekle ilgili planım öncelikle saglikçiyım üniversite mezunuyum. sozde evlenince sınava 6 ay vardı ve ben düğun stresini atmış kpss çalışıyo olucaktım. bi ozel hastaneye girip çalısmak istiyorum şuan da başvurularım var ve babam ilgileniyor. bu olmazsa okurken bankada çalıştım müsteri temsilciliği yaptım tecrübem var bu mesleğide yapabilirim. yani ilk planım ne olursa hangi is olursa çalısmak icimde kalan araba olsun. pahalıda olsa guzel elbiseler olsun almak gezmek tozmak uzun süre hiç bir iliski düşunmemek. planım bu. ama durum farklı bir baskası ayrilır eşi ailesinin yanında yasar. evlenmeden önce borek bile yapıp oğullarına koymuyorlardı götur ye diye gelip bi temizlik yapmıyorlardı hasta olduğunda 1 saatlik yol deyip gelip ilgilenmiyorlardı. aklım kalır mı üzülürmüyüm onu gene yalnız bıraktım diye. ben yokken kimse gelmiyodu. ben geldim ayda 1 gelir oldular

bu olaylardan ve o cahil adam yüzünden midem o kadar bulaniyor ki. 4 günde 3 kilo vermişim hiç birsey yememekten. eşim gelince zorla yediriyor. gunde 5 kez arıyor yemeğine ye üşürsen kombiyi yak kansizlik var sende. çık bi dolaş hep böyle. ama değer vermek bu kadar basit mi ki

Eşiniz sizi savunamiyorsa cevabı siz vereceksiniz. Belli bu tipler edepli insan gördüler mi üzerine üzerine giderler. Tırnaklarınızı çıkarmanın vakti gelmiş belli ki. Mesela bulaşık yıkama lya gidiyorum mu dedi. Ay ne iyi olur babacığım ben de bütün gün çok yorulmuştum. Baklava yapmak kolay değil tabi. Bak babandan ornek al nasıl da ise merakli diyeceksiniz herkes dumur hehe

Bu kadar kolay mı bırakmak, yavaş yavaş eşine olanları anlat, tatlı tatlı yaşananların hiç normal olmadığını hissettir. Eşin, o ailenin içine doğdu. O pis alışkanlıklar ona tuhaf gelmez. Sen öyle güzel bir ortam yarat ki eşin anlasın onların tuhaf ve pis alışkanlıkları olduğunu. İnan o zaman anlayacak aradaki uçurumu.

zaten anladı ama toz kondurmuyor. bende biliyorum annemin hiç temizlik yapmadıgıni evlerin pis olduğunu ama sen laf edemezsin diyor. bende biliyorum babamin 1 ekmek bile almayip annemi yalvarttiğini cimriligini herkesle dalga gecip sacma şeylere güldüğünü. beni kıskandığını bende biliyorum huyu böyle diyor. bana da eğer beni seviyorsan katlan bunlara diyor. oraya gittigimizde annesine ne bu evlerin hali şöyle böyle diyor ama başka kimse laf edemez

Eşin bana güvenilir göründü. Şimdi atsan atılmaz satsan satılmaz. anne baba nihayetinde. Ama sen onun anne babasını doğrudan eleştirme. Sen hep huzur veren, güven duyduğu taraf ol. Kimse ailesine laf söylensin istemez. Bu hepimiz için geçerli.

edepli insanlara alerjisi var bu adamın. ben saygidan ses etmiyorum. kendi annesine bakmiyor ölsün diyor sırf başına kalcak eve bi boğaz gelcek diye. kaynanası kayınpederiyle dalga geçiyor gene bakmıyor. bana da ikide birde biz size gelip kalalım bize siz bakın yaşlanınca. çocuklar bakmak zorundadır bu şekilde damarıma basıyor ben sustukça. ben sustukça esime beni çekiştiriyor. çok yüz veriyon çok gidiyo annesine diyomuş. bakarmısın terbiyesizliğe. annesine gidiyo bize gelmiyo diyomuş. boylesine lafta soksan anlamaz. cahil çünkü. ve edepsiz. babam annem bana onun gibi dalga gecmeyi laf sokmayı birilerini rahatsız etmeyi değil edepli olmayı öğretti.

Akıllanmadım, bir de çocuk olsa keşke, boşanmayayım diye bahane arıyorsunuz galiba.

Ne diyelim.
İnsan en büyük kötülüğü kendine yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…