evde yasanan her seyi gidip ailenize yetistirirseniz, onlari hakem yaparsaniz böyle olur.
annemin kardeslerinden biri de boyleydim her kavgalarindan haberdar olurduk - bizi doldururdu. sonra öpüşür barisirdi, hahara hihiri misafirlige gelirdi. sonra yine tüm defterleri acardi.
haliyle zamanla kimse onlara saygi duymamaya - adamdan da nefret etmeye basladi.
neyse ki sonra bosandi. yeniden evlendi. yeni esiyle de ozelini anlatacak oldu ama bu sefer kimse ilgilenmedi, birakti bu kotu huyunu.
sizin evinize dinleme cihazi koymadiysa babanizin bu olanlardan haberinin olmasinin tek sebebi sizsiniz.
benim ablam da evlendi on sene oldu- evlerinde elbet kavga etmislerdir bunca sene ama bizim asla haberimiz olmadi. kavga da etseler öpüşüp barismislardir kimseye ozelini acmadan. haliyle en ufak bir yorum asla kimse yapamaz evliliklerine.
ben o yüzden babaniza biraz hak verdim. hem evlenirken tonla sorun olmus. israrla seviyorum demis evlenmis. sonra koca hayvan gibi bağırdığı icin 4 aya baba evine sığınmis. baba destek ciktigi halde hayvan gibi bagiran adama tekrar gitmis.
normal yani sizinle daha ugrasmak istememesi.
yine de ramazan zamani , gidin catkapi iftara. surat da assa oturun bebekle oynasin falan. zamanla normale döner elbet