- 27 Ağustos 2018
- 2.610
- 4.645
- 30
gitmeyecekin .
eğer yine gidersen kıymetin kalmaz . arada gitme , hastayım karnım ağrıyor de. ne bileyim bi bahane uydur . gitmek istemiyorum dersen götürür illa kocan . ama hastalık bahane ederen bi şey diyemez . gerçekçi olman lazım tabi.
bi kaç hafta gitmemen lazım . kıymete binesin .
siz bunu dediniz. ben hiç ses cıkarmadım. cuma günüydü sabah erkenden kalktım. eşim işe gitti. abdest aldım oturdum yasin okudum bir çok duaları okudum. tesbihler çektim. dua ettim Allahım bu adamı bizden uzak tut hayırlısı neyse o olsun. hayirlı değilse evliliğim bitsin. devamı hayırlı olacak ise yardım et Allahım diye. sonra tv bakarken tespih çekiyordum cuma günü duası karnıma belime ağrı girdi ve sonra regli oldum daha 3 gün vardı olmama. eşim aradı bu sirada dedim çok agrım var bu şekilde oldu. ve esim bilir 2 gün yataklara çıkar benim regl ve çok agrili olur ve cok gelir. kendisi aradı gitmeyelim bu hafta dedi sen agrın gecse bile rahat olamıcaksın dedi. sen git dedim bırakmam seni 3 gün çok hasta oluyorsun dedi. ve gitmedik ailesi eminim sinir oldu pikniğe gitcektik biyerlere gitcektik oģlumuzu 1 ay dır göremedik diye. siz demistiniz hastayım de gitmeyin filan diye. Allahı ma dua ettim ve zaten olcak bişey önce oldu gitmedik cuma saatine kadarda tüm dualarımı okudum içim rahatladı. ileriki günler ne gostercek bilmiyorum.