Boşandım lütfen destek olur musunuz 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman seninki çok isabetli bir karar olmuş asla üzülme kim olsa senin yerinde aynısını yapardı yaptıklarının. Ama emin ol yanına kalmayacak bunların hiçbiri. Allah ın adaleti bizimki gibi değil er ya da geç buluyor. Ben bunların hiçbirini yaşamadım ev huzurlu bir evdi namazımızı kılardık sakin dingin bir hayatımız vardı. O bana birkaç defa bağırmıştır ben hiç sesimi yükseltmedim. Yazık etti. Zannediyor ki tekrar evlendiği kadınlar benden çok daha iyi olacak
Onların şuan egolarına ve kendilerine özgüvenlerine kimse yetişemez ohhh iyi yaptım modundalar ama inşallah en yakın zamanda allah sopasını vurur ben çok üzüldüm evliliğimin bu şekilde bitmesine 6 ay lık evliydim daha yapma etme dava acma dedim gitti actı ama allah yanına koymasın pişman olup yalvardığı günleri allah görmeyi nasip etsin

Onların şuan egolarına ve kendilerine özgüvenlerine kimse yetişemez ohhh iyi yaptım modundalar ama inşallah en yakın zamanda allah sopasını vurur ben çok üzüldüm evliliğimin bu şekilde bitmesine 6 ay lık evliydim daha yapma etme dava acma dedim gitti actı ama allah yanına koymasın pişman olup yalvardığı günleri allah görmeyi nasip etsin
amin insallah benimki de pisman olup yalvarir.Allah a havale ettim.vekilim Allah.

Pişmanlık duyacak tekbir sebep göremiyorum yazdıklarınıza. Yazmadığınız bir pişmanlık varmı bilmiyorum ama hiçkimse hemde hiç uğrunda intihar edecek kadar değmez.. Size boşanma davası açan biri ve suçlayan biri için inadına toparlanıp mutlu olmayı neden seçiyorsunuz.?? Düşünsenize herşeyi geride bırakıp toparlanmış, kendinden emin, güçlü, güzel ve azimli bir kadın olduğunuzu herkes görse:KK76::KK54: bence kendinizden asla ödün vermeden kendinize nefret duymayın asla 🙅
Nasıl mutlu olacağımı ne yapacağımı bilmiyorum resmen 5 ayda 5 yaş yaşlandım çöktüm üzüntüden yoksa ben istemez miyim dimdik güçlü ayakta durmayı

Allah gösterse de göstermese de kimsenin yaptığını kimsenin yanına bırakmaz.. Karısının aldatıp evliliğini toparlamaya çalışan erkek gördüm ben .

Nasıl mutlu olacağımı ne yapacağımı bilmiyorum resmen 5 ayda 5 yaş yaşlandım çöktüm üzüntüden yoksa ben istemez miyim dimdik güçlü ayakta durmayı
olaylari su anki psikolojinle degil yasadigin andaki psikolojinle degerlendirdiginde neler dusunuyorsun?

Allah gösterse de göstermese de kimsenin yaptığını kimsenin yanına bırakmaz.. Karısının aldatıp evliliğini toparlamaya çalışan erkek gördüm ben .
hah iste demek.istedigim buydu.evet karisi aldatiyor ama erkek toparliyor benim cevremde de vardi boyle.biz ise bosanalim dwdik diye boaandik.davayi da o acti bizde.

Canım kocasını aldatıp affeden erkek var erkekler severse hiçbişeyi gözü görmez bahanede bulmazlar kısurda bulmazlar biziim şansımıza böyle insanlara denk geldik 😞

Ben doğu kökenliyim çevrem ailem doğuda. Çok afedersiniz ama defoludur evlenip boşanan kadın kelimesini bile duydum. Arkadaşlarım bile uzaklaştı benden. Hele evli olanlar kaçtı resmen
Bende doğu kökenliyim canım şuan istanbulda yaşıyorum sana tavsiyem sakın memleketine gitme batıda daha kolay atlatırsın ve o toplum baskısına girmezsin .Sen eski eşinle aynı şehirde mi yasıyOsun canım?

olaylari su anki psikolojinle degil yasadigin andaki psikolojinle degerlendirdiginde neler dusunuyorsun?
O zaman olaylara tabi böyle bakmıyordum boşanmak sanki beni çok etkilemezmiş gibi hissediyordum. İnsanları çevreyi göz ardı ediyordum, onun dava açmayacağını düşündüğüm için belki de rahattım. Tekrar evlilik fikri olmuyordu aklımda özleyeceğimi düşünmüyordum öfkeyle. Ailesi beni çok kaygılandırıyordu o kaygıyla da sağlıklı düşünemiyordum. Bu soruyu ailem de çok sordu bana ama sanki bazı şeyler kaybedilince silkeleniyor insan. Dediğim gibi bende gerçekten toparlanmayacak bir sorun yoktu.

size bir şey söylemek istiyorumİ kendinizi suçlayıp durmayın .. Ben hırçındım şöyleydim böyleydim diye.. Birbirini seven iki insan gerçekten yolunu buluyor.. Bazen siz ne kadar severseniz sevin , karşınızdaki insan ufak şeyleri bile bahane edebiliyor.. İlk sene herkes için zordur ve alışma sürecidir..eşinizin boşanmaya niyeti varmış. İçinizdeki yangını çok iyi anlıyorum ama sebebi siz değilsiniz .

degil mi canim...severlerse bosanalim dedik diye bosanma davasi acip bosamazlar degil mi?
Yok ya seven erkek kadın boşanma lafını ağzına aldığında kaygılanır onun bırakmaması için elinden gelen cabayı sarfeder bu erkekler bana göre ya daha önceki hayatlarındaki birini unutamıyorlar boşanıyolr Yada evlilik hayatına adepte olamıyorlar seğişik bir ruh haline sahipler ruh halleri batsın ya

Bende doğu kökenliyim canım şuan istanbulda yaşıyorum sana tavsiyem sakın memleketine gitme batıda daha kolay atlatırsın ve o toplum baskısına girmezsin .Sen eski eşinle aynı şehirde mi yasıyOsun canım?
Evet hala aynı şehirdeyim 😔 memleketime eninde sonunda gitmem gerekmeyecek mi 😔 ne yapacağımı nereye gideceğimi hiç bilmiyorum

İyi günler arkadaşlar, 5 ay önce boşandım ama çok kötüyüm hiç toparlanamadım. Resmen çok saçma nedenlerden boşandım. Şu an düşününce kendime çok kızıyorum kendimi hiç affedemiyorum sürekli aklımda intihar ölüm düşüncesi var sanki ölürsem bitecekmiş gibi bu acım. Varsa boşanan arkadaşlar nasıl atlattınız?

5 ay uzun bir zaman gibi görünsede henüz çok taze, evlilik çok köklü bir kurum tabi içinden çıkınca bir müddet bocalamak ve boşlukta hissetmek çok doğal ki insan sevgilisinden bile ayrıldığında ciddi anlamda çöküşler yaşıyor. Zaman verin kendinize, emin olun ki bu günlerin hepsi geçecek. Şuan mümkün olduğunca sosyalleşin. Hobi kurslarına gidip yeni arkadaşlar edinin. Duygusal şarkı/sinema/arkadaş gibi şeylerden uzak durun mümkün olduğunca. Biraz daha sabır, güzel olsun her şey inşaALLAH.

size bir şey söylemek istiyorumİ kendinizi suçlayıp durmayın .. Ben hırçındım şöyleydim böyleydim diye.. Birbirini seven iki insan gerçekten yolunu buluyor.. Bazen siz ne kadar severseniz sevin , karşınızdaki insan ufak şeyleri bile bahane edebiliyor.. İlk sene herkes için zordur ve alışma sürecidir..eşinizin boşanmaya niyeti varmış. İçinizdeki yangını çok iyi anlıyorum ama sebebi siz değilsiniz .
Hep durmadan psikolojimin bozuk olduğunu söyledi kendi de ailesi de. İnsan olan düşünür başka bir memleket başka insanlar yeni bir hayat uyum süreci diye. Ben 6 aydan sonra hızla toparlamaya çalıştım ama olmadı. Zaten beni seviyor musun sorusuna pek cevap alamıyordum

Evet hala aynı şehirdeyim 😔 memleketime eninde sonunda gitmem gerekmeyecek mi 😔 ne yapacağımı nereye gideceğimi hiç bilmiyorum
Neden eninde sonunda gidesin ki memursun işte kal orada kendine ait mis gibi düzenin var çevre şehirlerde arkadasların varsa onları ziyarete git belki senin ki bir gün pişman olup gelir ki erkeklerin 3-4 ay sonra kafaları zonk ediyormuş.Ama bence memursun düzenli gelirin var ev de yemekler yap haftasonları bişeyler bul başka şehirdeki arkadaslarını gezmeye türbankı değilsen sacını boyat kaşlarını yaptır ne bileyim böyle şeyler insanın özgüvenini yerine getiriyor😊benim özgüvenimi cok kırmıştı sürekli beni eleştieiyordu ki etrafımdaki inaanlar benı çok beğenir bunu bilmesine rağmen sürekli beni eleştiriyordu kırılan özgüvenimi toparlıyorum

5 ay uzun bir zaman gibi görünsede henüz çok taze, evlilik çok köklü bir kurum tabi içinden çıkınca bir müddet bocalamak ve boşlukta hissetmek çok doğal ki insan sevgilisinden bile ayrıldığında ciddi anlamda çöküşler yaşıyor. Zaman verin kendinize, emin olun ki bu günlerin hepsi geçecek. Şuan mümkün olduğunca sosyalleşin. Hobi kurslarına gidip yeni arkadaşlar edinin. Duygusal şarkı/sinema/arkadaş gibi şeylerden uzak durun mümkün olduğunca. Biraz daha sabır, güzel olsun her şey inşaALLAH.
İnşallah benim ümidim de o yönde teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🙏🏻 Çevremde insan kalmadı. Herkes nasıl birden uzaklaştı inanamadım.. umarım bir yıl sonra geriye dönüp baktığımda büyük oranda bitmiş olur hepsi

Ben mesela arkadaslarıma sürekli ondan bahsedip kafayı yiyiroum sen o şekilde yapma ne kdar çok konuşursa insan o kadar kopamıyor cevremdeki hherles ondan kurtulduğun için şükretmen gerekiyor diyo ama ben şuan yapamıyorum kabullenemiyorum sen kendini farklı bişeylere sürükle

Neden eninde sonunda gidesin ki memursun işte kal orada kendine ait mis gibi düzenin var çevre şehirlerde arkadasların varsa onları ziyarete git belki senin ki bir gün pişman olup gelir ki erkeklerin 3-4 ay sonra kafaları zonk ediyormuş.Ama bence memursun düzenli gelirin var ev de yemekler yap haftasonları bişeyler bul başka şehirdeki arkadaslarını gezmeye türbankı değilsen sacını boyat kaşlarını yaptır ne bileyim böyle şeyler insanın özgüvenini yerine getiriyor😊benim özgüvenimi cok kırmıştı sürekli beni eleştieiyordu ki etrafımdaki inaanlar benı çok beğenir bunu bilmesine rağmen sürekli beni eleştiriyordu kırılan özgüvenimi toparlıyorum
Asla dönmez, aile çevre arkadaş lafıyla hareket eder. Ailesi yine bir yere kadar da arkadaş çevresine asla hakkımı helal etmiyorum onlar boşanma noktasına geldiğinde o kadar destek verdim ben o kadınlara o insanlara hep toparlamaya çalıştım. Ama bir tanesi aramadı bile beni. O şehirde kalamam artık zor dayanıyorum. Türbanlıyım ama o söylediklerini yaptım yine de :) inan hiç fayda etmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X