- 23 Ekim 2017
- 924
- 843
- Konu Sahibi Gokyuzummm
Altınlarımı kendi verdi ben istemeden tazminat istersen vermem dedi, ailem de çekişmeliye izin vermedi çok yıpranırsın diye. Onun bana en som söylediği sözler dışında seni istemiyorum soğudum benden sana koca olmaz vs sözler dışında çok medeni bir şekilde bitti. Ama ailesi gördü halimi boşanmak istemediğim her halimden belliydi. Ağlamaktan kendimi bitirdim. Düşün yani mahkeme salonunun önünde bile hala boşanacağıma inanamıyordum babası geldi hala yer veriyorum otur baba diyorum benim ailem şok oldu.Bence bu şekilde düşünmeyin benım olayda sizinkine benzerdi darklılıklar olaada ben de şuanda boşanma evresindeyim dava acıldı yani 2 ay oldu ,bence eşini aldatıp yine de bırakamayan erkekler var biz naptık ki kendilerinin yasattıkları psikolojı ile bunlrınyasadık seven adam uzlaşma evliliği kurtarma yolunu bulurdu ama sevmeyen insan da vicdanszı merhametsiz gider dava açar bende 27 yaşındayım ,bence bu tür düşünceleride zamanla atlatacağız şu hayatta neler atlatılmıyor ki yerinde olsam tazimant altın vs talep eder ayrılırdım