Ee sen o zaman neden kendini suçluyoaun bacım. Bir kadın için çok çok ağır çocugunun olamayacağını duyuyorsun. Seninle Bi ilgisi yokki her kadın kocasından destek bekler. Her kadının psikolojisi bozulur. Ben de kürtaj oldum Allahım deliriodum sanki çok aglıodum eş kişisi ve ailesi deli olduğumu psikolojimin bozuk oldugunu söyledi. Ee dedim doğru haklısınız psikolojim bozuldu e peki çzöüm deli bu diyip gecmek mi destek mi olmak. Sonra annemi kaybettim tabiri caizse cozuttum, kendime zarar veriyodum ben, annem yemek yiemio gitiiği yerde diye ben yemek yemiodum. Yine deli oldum pskioljisi bozuk oldum. Ee dedim öle zaten psikolojim bozuk. Karsıma geçip deli bu demek yerine neden destek olmadınız. Hayır anlamıyorum ulan hangi kadına cocugun olmayacak dense psikolojisi bozulur ki. Önemli olan koca ve ailesi bu durumda nasıl Bi destek oldu. Bırak Allah askına ya. Bu durumda destek olacaklardı. Kusura bakmasın o kıca da psikolojisi bozuk diyeceğine tutup elinden psikologa psikiyatriste kendi götürcekti atlatabilesin diye. Aman suclama kendini yaa Allah askına