- 23 Ekim 2017
- 924
- 843
-
- Konu Sahibi Gokyuzummm
İş yerim ve iş arkadaşlarım çok iyi atlatmamda en büyük desteği ailemle aynı şehirde olmadığım için onlardan aldım. Kalırsam eğer onun evleneceğini falan göreceğim ki olacak mutlaka acaba rahatsız eder mi beni etkiler mi diye düşünüyorumHayır gitme tabiki
Konforunu bozma
Koskoca şehir
Herkes sığar
Onu yok say
Hiç olmamış gibi
Merhametten yoksundu biraz. Cebine de üç beş kuruş fazladan para girince özgüveni ciddi ölçüde arttı. Allah a bıraktım ben yavaş yavaş normal hayata dönmeye başlıyorum
İnşallah ben de farklı bir şehire gitmeyi düşünüyorum şu anda hala aynı şehirdeyiz. Tayin dönemini bekliyorum. Sizce aynı şehirde kalmam yanlış olur mu? Şu an yaşadığım yerdeki yerim ve arkadaşlarım noktasında özellikle mutluyum
Çok teşekkür ederimGecmis olsun canim benim
Okumuş tahsilli bir bayansiniz hemşiresiniz calisir kendi kendinizi idame ettirirsiniz ...
Sizin yasadiginiz psikoloji cok normal saglikcisiniz ustelik ; ne demisler kör ölür badem gözlü olur . Yeni bir duzen vs yalniz kalmak aliskanliklarinizdan vazgecmek elbette sizi uzecek ama kacirdiginiz bir nokta var ki cocugunuz olmayacagini bilen bir es ; senin yuzunden evlat sahibi olamayacakmiyim demez daha yolun basindayken size destek olmasi gerekirdi manen . O evlilik bu kafa yapisinda zaten yurumezdi gibi geldi bana daha cok yipranirdiniz . Bosanmalara iyi olmus denmez tabii ama sizinki umitsiz vaka gibi geldi o yuzden karariniz isabetkar olmuş .
Bu bir surec yalniz kalmamaya ya da hobiler edinmeye bakin bu zamanda . Su anda normal ve dogruyu dusunebildiginizi sanmiyorum evet eski esiniz iyi bir adam saygi duyulan bir insan olabilir ama narsist birisi imis bence .
Dunyada tek iyi de o degil sonucta nice iyi insanlar var . Bir iliskiden cikip hemen evlenme vs derdine duserseniz cok hatalar yapar ve daha buyuk pismanliklar yasarsiniz bence . Biraz zaman verin her seye . Kitap okuyun sinemaya gidin calisin spor yapin ne bileyim dunyada tek ayrilan siz degilsiniz sonucta vakti zamani gelince bu kadar cabuk sizi gozden cikaran eski esiniz dahi gun gelecek pismanliklar yasayacaktir .
Zamanla daha iyi hissedersiniz kendinizi sukredin ki bir isiniz var ve hayatinizi idame ettirebilirsiniz ...
Arkadaslarin yasadigin yer seni gecmise goturmuyor ve o konu ustunde konusulup durmuyor yerinde saymiyorsan gitme o sehirde kal tabiİnşallah ben de farklı bir şehire gitmeyi düşünüyorum şu anda hala aynı şehirdeyiz. Tayin dönemini bekliyorum. Sizce aynı şehirde kalmam yanlış olur mu? Şu an yaşadığım yerdeki yerim ve arkadaşlarım noktasında özellikle mutluyum
bence siz kendinizi suclamaya yer ariyorsunuz hatalariniz olabilir benimde hatalarim var evliligimde ama hic bir hatam tedavi surecindeyken esimin ailesinin zirt pirt arayip baskasinin cocugunu seviyoruz demelerini bastirmazAldatma şiddet yoktu iyi kötü güzel geçiniyorduk. Benim evhamlarım sabırsızlığım evliliğime mal oldu o kadar üzgünüm ki. Çok ağladım çok geri dönmek istedim kendimi düzelteceğime söz verdim ama seni kesinlikle istemiyorum cevabıyla karşılaştım
Teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için şu an daha iyiyim ama ilk zamanlar maalesef çok kötüydüm. Herkes her olaydan aynı ölçüde etkilenmiyor ben çok derinden etkilendim. Evet çocuğumuzun olmayınca kendini inandırmıştı hiç tedavi görmememize rağmenbence siz kendinizi suclamaya yer ariyorsunuz hatalariniz olabilir benimde hatalarim var evliligimde ama hic bir hatam tedavi surecindeyken esimin ailesinin zirt pirt arayip baskasinin cocugunu seviyoruz demelerini bastirmaz
siz hatali olabilirsiniz ama esinizde masum degil cocugunun olmayacagini dusunup eskileri bahane ederek koşarak uzaklaşmayi tercih etmis ve bunun suclusu sizmissiniz gibi sizi sindirmiş amacinada ulaşmış yani masumu oynamış tek hatalı sizsiniz kendi sanki bosanmayi tercih etmemiste siz onu buna itmissiniz gibi davranmis bence olaya birazda bu acidan bakin bu adam icin kendinizi öldürmeye değer mi?
boşanmadim hiç bilmiyorum ama eminim zorlu bir süreçtir nedenler nasillar niyeler acabalar dolasiyodur sanirim bir cok insanin kafasinda ama sizin uzulmenizi gerektirecek bir sey yok esiniz size senin yuzunden cocugum olmuyor demeseydi birde cozum bulmak icin kilini kipirdatmadan kullanmis bi sozu belki size hatalisiniz derdim ama bu hikayedeki en masum kişi sizsiniz bence umarim çok guzel mutlu bir hayatiniz olurTeşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için şu an daha iyiyim ama ilk zamanlar maalesef çok kötüydüm. Herkes her olaydan aynı ölçüde etkilenmiyor ben çok derinden etkilendim. Evet çocuğumuzun olmayınca kendini inandırmıştı hiç tedavi görmememize rağmen
Birgün evlenir çok güzel bir yuva kurarsınız.çocuğunuz da olur inşallah Allahın izniyle.o zaman beyefendi başını taşlara vurur ben ne yapmışım diyeTeşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için şu an daha iyiyim ama ilk zamanlar maalesef çok kötüydüm. Herkes her olaydan aynı ölçüde etkilenmiyor ben çok derinden etkilendim. Evet çocuğumuzun olmayınca kendini inandırmıştı hiç tedavi görmememize rağmen
İnşallah amin amin aminBirgün evlenir çok güzel bir yuva kurarsınız.çocuğunuz da olur inşallah Allahın izniyle.o zaman beyefendi başını taşlara vurur ben ne yapmışım diye
boşanmadim hiç bilmiyorum ama eminim zorlu bir süreçtir nedenler nasillar niyeler acabalar dolasiyodur sanirim bir cok insanin kafasinda ama sizin uzulmenizi gerektirecek bir sey yok esiniz size senin yuzunden cocugum olmuyor demeseydi birde cozum bulmak icin kilini kipirdatmadan kullanmis bi sozu belki size hatalisiniz derdim ama bu hikayedeki en masum kişi sizsiniz bence umarim çok guzel mutlu bir hayatiniz olur
hiç kimse yaşattigini yaşamadan ölmez merak etmeyinÇok çok teşekkür ederim inşallah en büyük dileğim tekrardan sevgi dolu huzurlu mutlu bir yuvamın olmasısadece bana kullandığı ağır sözlerin pişmanlığını yaşamasını istiyorum ben karşısında gözyaşlarıyla evliliğimin bitmemesi için çırpınırken bir çırpıda imzayı atıp çıkmasının pişmanlığını yaşasın istiyorum
Belki de en iyisi böyleydi . Belki de çocuk sahibi olamayacağınızı öğrenince biseyleri bahane etti. Çaba göstermeyen bi adam için kendinizi yıpratmayınız. Onunla doğmadınız onunla ölesiniz. Seven insan boyle yapmazdiBen çaba sarfettikçe kendini geri çekti hata yapan sensin elbette sen çaba sarfedeceksin dedi.ben de bir süre ayrı kalalım düşünelim dedim çok yoruldum dedim ve o ara boşanma davası açtı
Ben de bekliyorum yaşayıp göreceğim inşallah. Bu kadar acımasızlığının karşılığını mutlaka görecektir diye umuyorumhiç kimse yaşattigini yaşamadan ölmez merak etmeyin
Belki de en iyisi böyleydi . Belki de çocuk sahibi olamayacağınızı öğrenince biseyleri bahane etti. Çaba göstermeyen bi adam için kendinizi yıpratmayınız. Onunla doğmadınız onunla ölesiniz. Seven insan boyle yapmazdi
Bence sizin hircinliginiz vs bahane asil meseke cocuk gibi geldi bana. Hangimiz hatasiziz ki evlilikteAilem doğuda er ya da geç oraya gideceğim. Orda evlenip boşanmış kadına o kadar kötü gözle bakıyorlar ki
Erkek arkadaşlarıyla oturuyorlardı. Sevmemiş demekkiİyide basit sebeplerden ayrılmamışsınız ki
Seni seven adam çocuk olmasada severdi
Ayrıca gece yarılarına kadar ne işi varmış dışarda
en tehlikeli ve ömür gecirilmeyecek insan tipi.. Alah daha iyilerle karsilastirsin sizi. kapanan kapiya uzulmeyin yeni acilana bakin.Merhametten yoksundu biraz. Cebine de üç beş kuruş fazladan para girince özgüveni ciddi ölçüde arttı. Allah a bıraktım ben yavaş yavaş normal hayata dönmeye başlıyorum