Boşandım lütfen destek olur musunuz 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Toparl
Evet reddedilmenin acısı da var tabi ki. O kadar büyük sorunlar yokken neden bir yuva bu hale geldi yıkıldı demekten kendini alıkoyamıyor insan. Bunun da cevabı istenmemiş olmak ve bunu hazmetmek ve kabullenmek inanın ki kolay değil. Birilerine anlatma konusunda haklısınız o konuda katılıyorum her ne olursa olsun konu birine birşeyi üzgün ve öfkelenerek anlatmak yaşanan şeyin dozunu artırıyor ve kişi kendi kendini dolduruyor. En başlarda destek aldım hiç faydası olmadı. Şu an kabullenme aşamasını geçemedim henüz. Kabullendiğim zaman tamamen biliyorum ki her şey daha güzel olacak
desteş

Bakın profesyonel destekler size sihirli değnek gibi dokunup 2 seansta mutluluk vermez ya da sorunu çözmez , insanlar yıllar süren destekler alıyor . Belki uzun süre mutlu olamayacaksınız belki çok kısa sürede mutlu olacaksınız . Sizin reddedilme duygunuzun kökenine inmeniz gerekiyor . Ne kendinizi ne eşinizi suçlamadan . Umarım toparlanırsınız .

Bakın profesyonel destekler size sihirli değnek gibi dokunup 2 seansta mutluluk vermez ya da sorunu çözmez , insanlar yıllar süren destekler alıyor . Belki uzun süre mutlu olamayacaksınız belki çok kısa sürede mutlu olacaksınız . Sizin reddedilme duygunuzun kökenine inmeniz gerekiyor . Ne kendinizi ne eşinizi suçlamadan . Umarım toparlanırsınız .
umarım duygularımın kökenine inip anlayıp en kısa sürede hayatımın sorumluluğunu alıp toplarlanırım yargılarımdan uzaklaşarak, teşekkür ederim 😊

Tamam hatalarınız olmuş ama bunu düzeltmek için de uğraşmışsınız, aynı hataları erkekler yapınca burunlarından kıl aldırmıyorlar.
Eski eşinizin senin yüzünden baba olmayacağım demesi çok çok ağır bence,onun yüzünden de olabilirdi bu durum, siz aynısını yapsaydınız nasıl olurdu.
Kendinizi suçlamayı, dibe çekmeyi bırakın olan olmuş, bunların yaşanması gerekiyormuş. Bundan sonra ki hayatınızda ön yargılarınızdan sıyrılın. Terapi alın bu süreçte.
Yaşınız çok genç, neden evlenmeyesiniz, ayrıldım boşandım bir şeye layık değilim diye düşünmeyi de bırakın, neden olmasanız, evlilik de hak boşanmak da.
Üstünüzden bu psikolojiyi atmadan da sakın evlenmeyin.
Mutluluklar diliyorum.

Eski eşiniz açmış davayi ve size bir şans daha vermemiş.Neden kendinizi bu kadar suçluyorsunuz ki?Senin yüzünden baba olamayacagim lafi da cok agir bu arada,kesi atan o olmus.Ardindan üzulecek bi adam olmadigini göstermis.Türk toplumu ,bosanmis kadin kötü hissetsin diye ugrasir zaten maddi manevi.Siz uymayin bu kafa yapisina.Çizin yeni yolunuzu.Yasiniz genc daha.Seven adam birakmaz bunu unutmayin.Bu adamin üstünu cizin.Gecmise bakmayin.
İnanın ilk zamanlar güzel giyindiğimde insanların çirkin bakışlarına maruz kalıyordum şu an tabi ki pek umrumda değil. Yeniden kendime bakmaya başladım kendimi sevmeye başladım. Dua ediyorum ve yeniden hayata tutunmak istiyorum.

Tamam hatalarınız olmuş ama bunu düzeltmek için de uğraşmışsınız, aynı hataları erkekler yapınca burunlarından kıl aldırmıyorlar.
Eski eşinizin senin yüzünden baba olmayacağım demesi çok çok ağır bence,onun yüzünden de olabilirdi bu durum, siz aynısını yapsaydınız nasıl olurdu.
Kendinizi suçlamayı, dibe çekmeyi bırakın olan olmuş, bunların yaşanması gerekiyormuş. Bundan sonra ki hayatınızda ön yargılarınızdan sıyrılın. Terapi alın bu süreçte.
Yaşınız çok genç, neden evlenmeyesiniz, ayrıldım boşandım bir şeye layık değilim diye düşünmeyi de bırakın, neden olmasanız, evlilik de hak boşanmak da.
Üstünüzden bu psikolojiyi atmadan da sakın evlenmeyin.
Mutluluklar diliyorum.
Teşekkür ederim 💐 ilk zamanlardaki gibi değilim çok şükür. Rabbim kimseye yaşatmasın bir daha gelemeyeceğimi düşünüyordum. Rabbim güzel insanları iyi insanları dahil etsin hayatlarımıza inşallah..

Erkekler böyle işte kadın sevdi mi ömürlük seviyor. Hadi bir sebepten mecbur ayrilsada yıllarca unutamıyor acı çekiyor kadınlar. Ama erkekler hem kadınlar kadar sevmiyor hem de üç günde unutuyorlar. Böyle erkeklerin malum yerini bahçıvan makasıyla kesip köpeklere atasım geliyor. Ondan sonra isteselerde bir b.k yiyemezler, turşu gibi uslu uslu otururlar

Erkekler böyle işte kadın sevdi mi ömürlük seviyor. Hadi bir sebepten mecbur ayrilsada yıllarca unutamıyor acı çekiyor kadınlar. Ama erkekler hem kadınlar kadar sevmiyor hem de üç günde unutuyorlar. Böyle erkeklerin malum yerini bahçıvan makasıyla kesip köpeklere atasım geliyor. Ondan sonra isteselerde bir b.k yiyemezler, turşu gibi uslu uslu otururlar
Karşılıklı hatalar yapılıyor işte herkesin her hatayı affetme ve tolere etme düzeyi aynı olmuyor.. ne ona ne de ailesine karşı öfke hiseleriyle nefretle dolmak istemiyorum hiç beddua etmedim ve kötü dilekler geçmedi içimden onlara dair, galiba çok kötü bir ayrılık olmadığı için. Tabi ki şu an bile yeniden bir araya gelmek isteği var içimde ama kendime yeni bir sayfa açmam gerektiğini biliyorum. Öfke ve benzeri duygular farkettim ki en çok bana zarar veriyor. Dua ediyorum olumlu şeyler istiyorum Allah tan:)

Anlattiginiza göre o adamdan es olmazmis, birakin gitsin ya. Bu arada bu pismanlik duygulariniz cok normal bosanmanin ilk evresi kendinde suc arama zaten. Eski esim bana asiri derecede siddet uygulamasina ragmen, bosandiktan sonra acaba suclu benmiyim diye düsündüm. Simdi üstünden bir kac yil gecti yüzünü bile unuttum nerdeyse. Kendinin degerini bil, silkelen kendine gel, calis spor yap kendine bak, cevreni degistir, sana sirt cevirene sen de sirtini cevir. Insanlar gencecik evlatlarini topraga veriyor, bosanma ne ki..

Anlattiginiza göre o adamdan es olmazmis, birakin gitsin ya. Bu arada bu pismanlik duygulariniz cok normal bosanmanin ilk evresi kendinde suc arama zaten. Eski esim bana asiri derecede siddet uygulamasina ragmen, bosandiktan sonra acaba suclu benmiyim diye düsündüm. Simdi üstünden bir kac yil gecti yüzünü bile unuttum nerdeyse. Kendinin degerini bil, silkelen kendine gel, calis spor yap kendine bak, cevreni degistir, sana sirt cevirene sen de sirtini cevir. Insanlar gencecik evlatlarini topraga veriyor, bosanma ne ki..
Evet acıları kıyaslarsak en büyük acı evlat acısı öyle derler.. çok şükür çalışıyorum işim var. Bence benim yaşadığım kaybın yasını tutmam normal i, anormal olan onun kendini ortalığa atması boşandığımız gibi. Tabi ki ben de ilk zamanlardaki kadar berbat durumda değilim ama resmen çöktüm. Spor yapamıyorum aşırı zayıfladım ama hafif egzersiz ve yürüyüşlere başladım. Teşekkür ederim 💐 hem sizin için hem de kendim için merhametli dürüst gönlümüze göre insanların hayatlarımıza dahil olmasını diliyorum 🌷

Ben de Mevla ne eylerse güzel eyler diyorum ama işte insanız duygularımız var insan çok yıpranıyor. Herkes bana bakıp vah vah ne güzelsin işin gücün var hanımefendisin yazık sana başına gelene bak dedikçe daha kötü oluyorum. Ben de bundan sonrası için hayırlı huzurlu sağlıklı bir hayat diliyorum
Bir gun sacma sapan konusan insanlarin cumlelerine kulak astigin icin kendine kizacaksin sana tavsiyem imkanin varsa sil bastan yasa her seyi belki farkli bir sehirde bile olabilir bu

Ailem doğuda er ya da geç oraya gideceğim. Orda evlenip boşanmış kadına o kadar kötü gözle bakıyorlar ki
Siz çok karamsar bakıyorsunuz.
teyzemde evlenip boşandı.
doğudaydı ailesi yıllarca dedemlerle yaşadı.
kim nasıl bakmış bilemem ama edebiyle boşandı,edebiyle oturdu.
35 yaşlarında tekrar evlendi ve çok mutlu.

eşiniz sizi sevmemiş ki,
Bu dediğiniz şeylerin daha fazlasını da yaşabiliyor insanlar. Ama öyle kolay vazgeçmiyorlar.
Neymiş te siz hata yapmışsınız.
bırakın allah aşkına bu ne saçmalık.
bu adam için üzülmeyin bence artık.

YAvrum milletin kocası kimleri kimleri çekiyor. Seninkinin gidesi varmış . Hiç kendini suçlama. O seni sevse sana destek olurdu. Affederdi, yardımcı olurdu sağlık sorunlarına. Hiç takılma. Eğlenmene bak daha gençsin. Hayırlısı olsun gülüm

gercekten sevseydi, yuregi olsaydi iyi gunde kotu gunde her seye gogus germeye evet demis olsaydi ne sorunlar asilirdi. binbir tedavi yontemi var kaldiki baska bir cani evlat edinmek de cok degerli bir hareket. o saglikli olsa bile cocugunun olacaginin garantisi yok ki.. sadece bu konuda sizi boyle karsisina almasi senin yuzunden baba olamayacagim demesi bile basli basina bosanma sebebi olmaya yeter bence. hic ama hic pisman olmayin. ömür gecirilecek insan degilmis. namertmis..

Bir gun sacma sapan konusan insanlarin cumlelerine kulak astigin icin kendine kizacaksin sana tavsiyem imkanin varsa sil bastan yasa her seyi belki farkli bir sehirde bile olabilir bu
İnşallah ben de farklı bir şehire gitmeyi düşünüyorum şu anda hala aynı şehirdeyiz. Tayin dönemini bekliyorum. Sizce aynı şehirde kalmam yanlış olur mu? Şu an yaşadığım yerdeki yerim ve arkadaşlarım noktasında özellikle mutluyum

Siz çok karamsar bakıyorsunuz.
teyzemde evlenip boşandı.
doğudaydı ailesi yıllarca dedemlerle yaşadı.
kim nasıl bakmış bilemem ama edebiyle boşandı,edebiyle oturdu.
35 yaşlarında tekrar evlendi ve çok mutlu.

eşiniz sizi sevmemiş ki,
Bu dediğiniz şeylerin daha fazlasını da yaşabiliyor insanlar. Ama öyle kolay vazgeçmiyorlar.
Neymiş te siz hata yapmışsınız.
bırakın allah aşkına bu ne saçmalık.
bu adam için üzülmeyin bence artık.
Evet bunu ben de çok düşündüm insanlar çok olumsuz şeyler yaşasalar da vazgeçmiyorlar birbirlerinden ve bir şans veriyorlar evlilik söz konusu olunca.

gercekten sevseydi, yuregi olsaydi iyi gunde kotu gunde her seye gogus germeye evet demis olsaydi ne sorunlar asilirdi. binbir tedavi yontemi var kaldiki baska bir cani evlat edinmek de cok degerli bir hareket. o saglikli olsa bile cocugunun olacaginin garantisi yok ki.. sadece bu konuda sizi boyle karsisina almasi senin yuzunden baba olamayacagim demesi bile basli basina bosanma sebebi olmaya yeter bence. hic ama hic pisman olmayin. ömür gecirilecek insan degilmis. namertmis..
Merhametten yoksundu biraz. Cebine de üç beş kuruş fazladan para girince özgüveni ciddi ölçüde arttı. Allah a bıraktım ben yavaş yavaş normal hayata dönmeye başlıyorum

YAvrum milletin kocası kimleri kimleri çekiyor. Seninkinin gidesi varmış . Hiç kendini suçlama. O seni sevse sana destek olurdu. Affederdi, yardımcı olurdu sağlık sorunlarına. Hiç takılma. Eğlenmene bak daha gençsin. Hayırlısı olsun gülüm
Ben de gördüm kocasına küfreden var adam küfretmediği karısına iyi davrandığı halde. Adamlar çekiyorlar iki bahane bulup ta boşamıyorlar hemen. dilerim Çok daha huzurlu mutlu sağlıklı günlerim olur🙏🏻

İnşallah ben de farklı bir şehire gitmeyi düşünüyorum şu anda hala aynı şehirdeyiz. Tayin dönemini bekliyorum. Sizce aynı şehirde kalmam yanlış olur mu? Şu an yaşadığım yerdeki yerim ve arkadaşlarım noktasında özellikle mutluyum
Hayır gitme tabiki
Konforunu bozma
Koskoca şehir
Herkes sığar
Onu yok say
Hiç olmamış gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X