Boşandım lütfen destek olur musunuz 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben evlenebileceğim düşünmüyorum ama kendisi muhtemelen ailenin istediği biriyle en kısa zamanda evlenir. Amh değerim 0.02 fsh ta değişiyor bitkileri kullanmadan önce 15-17 arasıydı. Testere dişli aslan pençesi Hayıt tohumu çayı içiyorum. Soğan kürü yaptım. Bu şekilde 7 çıktı fsh ım. Daha bir ay oldu bunlara başlayalı. Zaten zar zor içiyorum güya kendim için iyi birşeyler yapmak için.

Canim onlari simdi yapma bence. Fshini daha dengesiz yapmasin. Benim fsh tup bebek tedavisi soninda 18e cikmisti. Amh da 0.03tu benim de.onlar sadece sayi hic takilma. 0.01 ile normal yoldan hamile kalanlari biliyorum. Eski es kisisini de bosver adam degilmis.

Öyle mi daha mı çok bozar? Ben de hormonlarım düzelirse psikolojime de etki eder belki diye yapıyordum.

Konu sahibi bu arkadas cok guzel mesaj yazmis size. Bence onun yadiklarini uygulayin.

Ben hala inanamıyorum başıma gelene. Önce kabullenmem gerekiyor bu nasıl olacak bilmiyorum Allah yardımcım olsun. Senin yaşadıklarına da baktım hiç kolay değil tabi ki Allah sana da hayırlı kapılar açsın gönlündeki mutlu edecekse o olsun inşallah

Doğuda 100 sene öncesinde kalmadı maalesef dün bir bugün iki 50 yaşında adamı bana tavsiye eden oldu sen neden ayrıldın ilk evliliğinden?

Öyle mi daha mı çok bozar? Ben de hormonlarım düzelirse psikolojime de etki eder belki diye yapıyordum.
Hormonlari kendi haline birak. O bitkileri caylari ben de kullandim. En son hepsini birakip oluruna biraktim. Sadece intermetten C-life balli bitkisel macun alip onu kullandim. Sirf icimde kalmasin denemedim dememek icin. 1. Kutuda hamile kaldim ama bence onfan da degil kafam rahat oldugu icin oldu.
Insallah karsina hayirli insanlar cikar ve boy boy coxuklarin olur. Eskiden amh falan yoktu ciddeb takilma onlar millet 48 yasinda doğuruyor. Daha yasin genc. Benim de amh ile tanismam 33 yasima dayaniyor. Ama bak 36 da anne oldum. Yaş sadece sayilardan ibaret. Hic kendini korkutma. Hobi kurslarina git. Ve eski esinden haber alma. Psikologa devam et. Gel birada icini dök ama gercek hayatta da arkadaslarinla gorus.

Doğuda 100 sene öncesinde kalmadı maalesef dün bir bugün iki 50 yaşında adamı bana tavsiye eden oldu sen neden ayrıldın ilk evliliğinden?
O 50 yasindakileri onerenleri bosver. Cok istiyorlarsa kendileri evlensinler. 50 ne be. Daha hayatinin baharindasin. Hemen eclilik dusunme zaten once bir kendini toparla. Bir iki yil hayatini yasa gez turlara katil. Evlilik ne yangindan mal mi kaciriyorlar.

Sen ne kadar süre kullandın o bitkileri? Ben kullandığımdan beri göğsümde çok ciddi ağrı hassasiyet başladı. Eskiden haber alacak ortak tanıdık yok iyi ki. Gerçek hayatta ne aile yanımda oldu ne de arkadaşlarım maalesef yapayalnız kaldım ortada. Allah razı olsun inşallah Hepimiz güzel kalpli iyi insanlara denk gelelim

Onunla aynı şehirde olmaktan bir kurtulayım ilk yapacağım gezmek ve nefes almak olacak

Hemen hobi kurslarina o zaman. Yeni arkadaslar edin. Bosanma olaylarinda ne hikmetse herkeste bir korku sanki kocalarini elindenxalacakmissin gibi bir tavir oluyor. Bazilari da yazik haline uzulup sana nasil destek olacagini bilemediginden senden uzaklasiyordur.
Bitkileri 1 ay kadar kullandim. Onceligin ruh sagligin olsun. Kendine hic yuklenme. Her evlilikte ilk zamanlar kavgalar oluyoe ve hicbiri tek tarafli olmuyor . Sen ozur de dilemissin ama adam sevmemis ki ozrunu kabul etsin. Su an evlilik ve coxuk olayini rafa kaldir.
Aileler cocuklarinin bosanmalarini onemsemiyor malesef. Cok sukur isin gucun varmis. Ya o da olmasaydi da ailenin evine gitmek zorunda kalsaydin. Olumlu taraflarindan bak. Bu yasadigin uzuntu de bir surec ve zamanla azalip gececek.

Tabi ki çok şükür işim gücüm var. Evliyken yalnızlıktan gidiyordum hobi kurslarına ama o da yetmiyordu artık. Keşke elimden örgü vs işler gelseydi amigurumi gibi şeyler kafa dağıtırdı eminim. Aslında kafam o kadar karışık ki bir taraftan yüksek lisans için mi hazırlansam yaşım geçti mi diyorum acaba? Açıköğretimden ikinci üniversite okuyordum evlenince bırakmıştım tekrar öyle birşey mi yapsam? Bu arada canım ben de hemşireyim Prof bir doktor Hayıt tohumunu en az 6 ay kullanmayı tavsiye etmişti bilgin olsun belki tekrar bebek düşünürsen

Doğu da yaşamayın o zaman. Söylemesi kolay farkindayim ama sizi yıpratacaksa bunu yapmak zorundasiniz. Sanayi şehirlerinde iş bulun. 1+1 oda ve iş bulun.

Siz boşandıysaniz zaten boşanma sonrasindaki zorluklari göze almissiniz demektir. Gelecek tepkilerden bu kadar korkuyor olsaydiniz boşanmazdiniz .

Geçmiş bir tozdur, üfleyin gitsin. Eski esiniz öldü varsayin.

Mesleki kariyer anlaminda kendinizi gelistirin. Belediyelerin meslek edindirme kurslari var. Cevrenizi degistirin.

Ilerleyen süreclerde duygusal bosluktan ötürü ilk gördügünüz yanlis kisiye elimdeki tek secenek diye sakin ama sakin atlamayin.

50 nedir yahu ? Kendi yaş grubunuzdaki biriyle takilin. Erkeksiz kalin bir sure .

Tabi ki yalnizlik Allah a mahsus. Sevme sevilme ihtiyacimiz var. Uzun yillar yalniz yasayan insanlarin da psikolojileri saglam degil. Ama simdi degip, kendinizi dinleyin bir sure, kendinize sarilin.

2-3 sene kariyer odakli yasayin. Kultur sanat etkinliklerinden, derneklerden, calisma ortaminizdan size anlayisla yaklasabilecek bir beyfendi cikacagini dusunuyorum. Tum bosanmis erkekler kotu degil.

Size 50 yasindaki erkekleri öneren cahil kisilerden uzak durun. Bosandiniz diye niye sizi hicbir seye layik gormuyorlar?

Toplum yavas yavas degisiyor. Umutsuz olmayin.

Adam seni kazanmak için çabalamamış
Bence herkes hatalı davranabilir ama eşin seni affedebilirdi, af edecek kadar ne olgun, nede empati sahibiymiş
Sende artık üzülme olanları kabullen hayata sıkı sarıl, bu artık tekrar evlenmiyeceğin anlama gelmiyor,
Kendinle barış, kendini sev

Boşanmayıp ne yapacaktım ki eninde sonunda bitecek bu iş diyen birinden? Davayı açmış avukatı ayarlamış protokole kadar. İlk işim tayin istemek olacak seneye bulunduğum yerden.. umarım hayat güzellikler getirsin herkes için

Tayin isteyemesen bile bişeyler ypmaya başla ,Allah da bunların yanına koymasın mutsuz ettikler kadar mutsuz olsunlar daha fazla hatta

Keske biraz dik dursaydin.21 yasinda evlendim ben de evliligimin basinda cok hatalar yaptim adam benden borek istedi diye bir suru tavir yaptim dusun ama bosanmayi hic agzima almadim 4 yillik evliyiz cok da mutluyuz esim ayriligi bir jez olsun dusunmedi bile ki ayrilsak hemen birini bulabilirdi cunku iyi bir isi maasi evi arabasi var ve cok donanimli bir insan ama hic dusunmedi ayriligi cok sukur

Benim hatam boşanma kelimesini çok fazla ağzıma almam oldu maalesef. Artık adamın aklında boşanma yoksa bile belki de aklına yerleşti. Sen bu konuda olması gerektiği davranmışsın tebrik ederim. Ben şuna da inanıyorum birşeyi çok dillendirirsen oluyor özellikle olumsuz anlamda.

Hayır hiç çabalamadı beni kazanmak için. Empati yeteneği zaten çok azdı. Ben hep yetiştirilme tarzı olsun diyordum onun suçu değil öyle görmüş öyle büyümüş. Kesinlikle affedemiyorum dedi ki ne hakaret etmişliğim var ne bir defa sesimi yükseltmişliğim var. Ne de ahlaksızlık yaptım.

Sen harika bir es olsanda belkide cocuk icin ayrilmak isteyecekti bilemezsin .. ayrica o da istemis ayrilmayi seven insan birbirine tahammul eder duzeltir emek verir sende sonucta deli degilsin demekki senide uzmuslerki sende uzesin... senin suan yasadigin acaba ben boyle davranmasam ayrilmazmiydik korkusuydu... sen bosanma davasi acmamisin o acmis ... bazi seyler kader... 35tr insanlar evleniyor hic uzme kendini ayrica tip ilerledi insallah cocugunda olur ama kendini üzme hayat cok guzel oyle dusun rabbin icin yasa sevdiklerin icin yasa bosver gecmisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…