- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.466
- 32
- Konu Sahibi Gokyuzummm
Yemin ederim bütün sayfaları okudum. Her yorumunuzda tepkim şu oldu ""
1) her kadının isteği yuva filan değildir . Yuva olursa güzel ama olmasa da hayat çok güzel .
Deneyimlenecek o kadar muhtesem sey sevilecek o kadar cok canli insan varken 1 erkege boyle takilmaya , 1 imzaya bu derece değer atfetmeye gerek var mı?
27 yaşındayım evlilik umrumda değil . Çocuk asla ve asla istemiyorum .
Olabildiğince sevgi istiyorum , sevmek istiyorum. Iliskinizde aşk ve şefkat göremedim . Iletişim zaten yok .
Ne var konu sahibi ? Bu hayatta bunları yaşamayacaksınız ne zaman yaşayacaksınız?
Kanepe de oturup 4 5 saat sohbet edemediğim adamı ne yapayım?
Birbirimizi gülmekten öldürmediğimiz adamı ne yapayım?
Öfkemi kaldıracak adamı ne yapayım ? Siz eşim diyorsunuz benim arkadaşlarım var bazen çok bağırıp sinirleniyorum onlar kaldırıyorlar . Bakım arkadaşım . Çünkü beni seviyorlar . Sevgi bu zaten.
Ama ne yazsak boş gibi geliyor. Kendi dramınız içinde boğulmayı seçmişsiniz bir kere. Yakın zamanda bunu asasacaginizi sanmıyorum. Çünkü aşmak istemiyorsunuz .
Çocuk gibi ayağınızı yere vurup ağlayinca isteginiz olsun istiyorsunuz.
Maalesef hayat böyle değil .
Ve hayat isteklerimiz olmadığında da çok çok güzel .
1) her kadının isteği yuva filan değildir . Yuva olursa güzel ama olmasa da hayat çok güzel .
Deneyimlenecek o kadar muhtesem sey sevilecek o kadar cok canli insan varken 1 erkege boyle takilmaya , 1 imzaya bu derece değer atfetmeye gerek var mı?
27 yaşındayım evlilik umrumda değil . Çocuk asla ve asla istemiyorum .
Olabildiğince sevgi istiyorum , sevmek istiyorum. Iliskinizde aşk ve şefkat göremedim . Iletişim zaten yok .
Ne var konu sahibi ? Bu hayatta bunları yaşamayacaksınız ne zaman yaşayacaksınız?
Kanepe de oturup 4 5 saat sohbet edemediğim adamı ne yapayım?
Birbirimizi gülmekten öldürmediğimiz adamı ne yapayım?
Öfkemi kaldıracak adamı ne yapayım ? Siz eşim diyorsunuz benim arkadaşlarım var bazen çok bağırıp sinirleniyorum onlar kaldırıyorlar . Bakım arkadaşım . Çünkü beni seviyorlar . Sevgi bu zaten.
Ama ne yazsak boş gibi geliyor. Kendi dramınız içinde boğulmayı seçmişsiniz bir kere. Yakın zamanda bunu asasacaginizi sanmıyorum. Çünkü aşmak istemiyorsunuz .
Çocuk gibi ayağınızı yere vurup ağlayinca isteginiz olsun istiyorsunuz.
Maalesef hayat böyle değil .
Ve hayat isteklerimiz olmadığında da çok çok güzel .