Boşandım lütfen destek olur musunuz 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten ilk zamanlardaki tartışmalardan sonra başladı ben sana ısınamıyorum soğudum olmuyor diye. Hep olumsuz şeyler söylemiş insanlara benimle ilgili. Çevresi de beni kötülediğinde diyebilirdi uyum sürecinde daha alışacak diye. Ama tabi ki ben kendi hatalarımı kendime itiraf ettim. Ders çıkardım kendime düşen paydan
Bak Duymuşsun arkadan, senide kötülemiş. Bu adam için üzülmek ne kadar mantıklı? Cık Gez dolaş eğlen coş seni mutlu edebilecek şeylerle meşgul olmalısın. Bol bol sosyalleş. Sen bunu hak ediyorsun =)

Çok teşekkür ederim yaşım 32 bu yaştan sonra bir yuva kurma ümidim kalmadı hele de evlenip boşanmış bir kadın olarak
Sen bi sus bakim.
Ne varmis 32 yasinda !
Bosanmis , 11 yasinda kizi olan 39 yasindaki bölüm şefimiz gecen sene evlendi. Simdi ikinci cocuguna hamile. Evlendigi kisi de hic evlenmemis ve tam bir beyfendi.

Ikinci evliligimi yaptim. 30 yasindayim.

Bahsettigin seyler 100 sene öncesinde kaldi.

Akıl sagligi yerinde olan, kariyerli, olgun erkekler bekaret, bosanmis, v.s gibi seylere takilmazlar. Onlar icin onemli olan kisiliktir. Namus iki bacak arasinda degildir.

Şimdi sekerim senin karsina kötü erkekler cikacak bir sure. Bu erkekler yobaz ve ilkel beyin yapisina dahip sen bosandigin icin seni kullanmak isteyecekler. Bunlara karsi bastan tavrini ciz.

Kesinlikle bir erkegin karsisinda bosandigin icin ezik buzuk durma. Helalinden evlenip ayrilmissin ne var. Ona ne, kime ne?!

Hobiler ugraslar bul. Edebiyat kultur sanat etkinliklerine katil.

Negatif dusunceleri bir kenara birak. Gulumsedigin zaman emin ol hayatinda birseyler degisecek.

Hic kimseye ama hickimseye de eyvallahin olmasin...

Sadece aklıma şu geliyor arada. Dava süresini uzatsaydım değişir miydi acaba onları öfkeyle mi söyledi yoksa gerçek duyguları düşünceleri onlar mıydı hep bu takıldı kafama. Dava hemen olmasaydı da öfkesi geçer miydi
Konu sahibi eski esiniz muhtemelen sizden genc gelin adaylari ile gorusuyor. Artik bitirin kafanizda hem bu kisiyi hem de evliliginizi. Sizi uyduramamis kendi hayatina,cocuk konusu da bitirmesini hizlandirmis. Beni istemeyeni ben hic istemem lafi hayat gorusunuz olsun lutfen. Bir de erkekten ozur dilemek,yalvarmak onun gozunde degerinizi daha da dusurur. Sizin de evlilikten beklentileriniz olsun. Destek,vicdan,merhamet ve huzur gibi. Eski esiniz adam degilmis,adam sayarak bu bitmis evliligi acabalarla diriltmeye calismayin lutfen.

Üşenmedim tüm sayfaları okuyup geldim. Kuzum siz iyi misiniz? Hırçındım hırçındım deyip durmuşsunuz pardon da durup dururken mi hırçınlaştınız. Adam kahveden eve gelmesin bazı zaman sabaha karşı gelsin, bi sohbeti paylaşımı olmasın sen hırçın olmayacaksında kim olacak. Kendini suçlamayı bırak lütfen çocuk için bu evlilikten vazgeçmiş vicdan azabı çekmemek içinde seni ve pskolojini bahane etmiş. Hadi diyelim o haklı siz mahvettiniz evliliği, özrünüzü dilediniz düzeltmek için çabaladınız yani elinizden geleni yaptınız. İçiniz rahat olmalı ve önünüze bakmalısınız. Ve nacizane tavsiyem memlekete dönmeyin ev arkadaşı falan düşünebilirsiniz belki bir kedi. Lütfen kendinizi suçlamayı bırakın ve toparlanın. Burada sizi tanımayan sizin için üzülen bu kadar insan yanılıyor olamaz dimi.

Eski esiniz suçlayıcı bir dil kullanmış senin yüzünden çocuğum olmayacak diye. Bu çöm kırıcı bir durum. Eşler arasında evliligin ilk zamanları tartışma olur. Senin esin yapıcı yaklaşmamis ayrılmak istemiş üzülmeye değmez önünüze bakın

Canım kardeşim boşanma depresyonu tetikleyen olaylardan biridir. Uzman yardımı almalisin. Buradan yardimci olunmaz.

Konuşabilmek iletişim kurmak o kadar önemli ki. Ben de çocuk konusunun büyük bir etken olduğunu düşünüyorum. Ne güzel çok sevindim senin adına Allah sağlıklı hayırlı bir şekilde bebeğinle ailenle mutlulukla huzurla yaşatsın seni
Senin?amh degerin kac. Ve fsh degerin. Hic olmayacak deme boy boy?cocuklarim olacak diye olumlu dusun. Ben doktorlara da cok itimat etmiyorum. Sadece bu degerlere bakip coxugun olmaz dememeliler.
Eski es kisisinden de kurtulduguna sevin ve sana tavsiyem az cok deme sadaka ver birine. Madem senden sogumus bastan evlenmeseymis. Adam resmen bahane aramis. Senin evlendigini ve cocuklarin oldugunu duysa surunur seninki de merak etme.

Ama çok özür diledim cahillik ettim saygısızlık ettim ne yapabilirim düzeltmek için dedim tek duyduğum ben unutamıyorum o günleri oldu.
Emin olun sizi bir parça seviyor olsaydi ve kaybetmeyi goze almasaydi çoktan unuturdu..Geçmıse takilmayi birakip gelecek yeni guzelliklere kapilarinizi açin sevgiler..⚘⚘⚘

Hiçbir şey tek taraflı olmaz neden kendini suçluyorsun. Biteceği varmış bitmiş. Yaşın daha genç bu kadar çabuk ümidi kesme hayattan.

Üşenmedim tek tek okudum hepsini. Ve sende hiç bir şekilde suç görmedim. Lütfen kendini suçlamayı bırak. Adam resmen sana deli muamelesi yapmış. Anladığım kadarıyla duygusal birisin o ağlamalara sızlamalara seven bir insan nasıl bu kadar duyarsız kalabilir aklım almıyor gerçekten. Bu adam seni hiç ama hiç sevmemiş. Sevgisini gösterse insan gibi davransa o depresyon döneminde desteğini esirgemeseydi sen daha kolay atlatmazmıydın? Ayrıca bu hırçınlık olayını hem değişen hormonlara hem strese depresyona hem yeni bir şehre adaptasyona bağlıyorum. Ve bu çok çok normal. Diğer arkadaşların da dediği gibi adam çocuk için boşanmış seni hiç sevmemiş sana deli muamelesi yapmış kendi ailesine de öyle tanıtmış seni. Elbette güzel anılarınız olmuştur ama sürekli onları hatırlamak sanki sürekli öyleymişsiniz gibi düşünmek psikolojine ciddi zarar verir. Onun yerine sana yaşattıklarını düşünsen kendini artık suçlamasan daha çabuk toparlarsın. Ayrıca memursun ne güzel ailenin yanına değil de batı da başka yerlere tayin isteyebilirsin. İstanbul çevresi illere mesela boşananların tayinini devlet istediği yere çıkarıyor. Orada yeni insanlarla tanış yeni çevre edin boşandığını söylemek zorunda da değilsin herkese. Belki yüzünü güldürecek hayatına yeni birileri de girebilir kim bilir. İyi düşün iyi olsun. Hayatına gerçekten seni sen olduğun için seven seni mutlu etmek için çaba sarfeden biri çıktığında bu evliliği asıl bitirenin kim olduğunu da görmüş olursun. Bende çok kötü günler yaşıyorum sabahlara kadar ağlıyorum unutamıyorum bazı yaşadığım şeyleri yediremiyorum kendime. Bu umutlarla toparlamaya çalışıyorum kendimi. Allah iyi kapılar açsın bize yüzümüzü güldürsün inşallah.

Hassas bi konu olduğu için seni üzmek istemiyorum ama boşanmak için gıtsatbkollöasının yek nedeni senin çocuğununun olmayacağını düşünmüş olması bana göre...

Diğer tüm anlattıkları laf kalabalıpına getirip seni suçlu göstermek.yaşınız ufak değil keşke ayrılma sebebinizin yamamen sizin üstünüze kalmasına an be an izin vermeseydiniz.ilmek ilmek ilmek işlemiş sizi adam

Ha bir de böyle sinsi tipler bir dalı bırakmadan önce başka bir dalı tutmuş olurlar genelde..özellikle o çocuk olayındaki negatif durumu öğrendiği andan sonra üstünden çok geçmeden bu dediğimi yapmıştır..emin olun yapmıştır..ki kolladığı ilk fırsatta da manevi olarak yani duygusal olarak kendini dolu hissettiği için şak diye boşanma davasını açıvermiş..uyanık ya çok!

Kendinizi suçlamayın, tamamiyle eski eşiniz suçlu bu iliskide. Iliskinin ilk yılları herzaman sancili geçer, bosanma laflari havada uçuşur.
"Cocugum olmayabilir" deyinde, bi bahane bulmus bosanmis adam, hala kendinizi suçluyorsunuz, özür diledim diyorsunuz.
Bu kadar iyi niyetli olmayın lütfen.

Üşenmedim tüm sayfaları okuyup geldim. Kuzum siz iyi misiniz? Hırçındım hırçındım deyip durmuşsunuz pardon da durup dururken mi hırçınlaştınız. Adam kahveden eve gelmesin bazı zaman sabaha karşı gelsin, bi sohbeti paylaşımı olmasın sen hırçın olmayacaksında kim olacak. Kendini suçlamayı bırak lütfen çocuk için bu evlilikten vazgeçmiş vicdan azabı çekmemek içinde seni ve pskolojini bahane etmiş. Hadi diyelim o haklı siz mahvettiniz evliliği, özrünüzü dilediniz düzeltmek için çabaladınız yani elinizden geleni yaptınız. İçiniz rahat olmalı ve önünüze bakmalısınız. Ve nacizane tavsiyem memlekete dönmeyin ev arkadaşı falan düşünebilirsiniz belki bir kedi. Lütfen kendinizi suçlamayı bırakın ve toparlanın. Burada sizi tanımayan sizin için üzülen bu kadar insan yanılıyor olamaz dimi.
Evet ben de düşünüyorum bir kedi. Şu an hala aynı yerdeyiz ve ben biliyorum ki yakın zamanda evlendiği haberini de alıcam hem de ailesinin istediği biriyle. Düzeltmek için şans istediğimde soğudum olmaz dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X