Lütfen ikiniz de beni yanlış anlamayın, lütfen. Benim ayrıldıgım eşim sürekli bosnaıcam bosancam derdi, hep ıyarırdım yapma etme söyleme diye, evde avukatla konusur kararım kesin bosanıyorum diye, ev arar emlakvılarla görüşür ben bekarım tek kalıcam evde diye.e sonra noldu imzaladım protokolu ayrıldım evden. En son boşandık dava gününe kadar, ee ben tamam bosanalı diye hep dedim ama gercekten demedim niyetim bosanmak değildi, ee tamam ben avukatla konustum ama blöf yaptım, ee tamam ev aradım ben ama gözün korksun istedim. Yavv biz cocuk muyuz. Aynı sizin eşlerinizin dediği GB ya ben ha bosandım ha bosnaıcam diye yasayamıyodum. Nolur yanşıs anlamayın ben bosanalı dedim ama gerek niyetim değildi, yok blöf yaptım. Bunun şakası mı olur agza sakız edilir mi. Ben şu an eşinin gözünden anlayabiliyorum insanda güven kalmıo yaa ha bosandım ha bosnacamla insan yasayamıyo. Duruşma günü anlasmalı davayla anasıyla gelmiş. Ben tek basıma girdim sacımı basımı fönlettim gydm elbisemi, hep gülümsedim, o ise zayıflamış celimsizleşmiş zenci GB olmuş bitik durumdaydı dürtsem ağlayacaktı.bana dior sen nasıl bu kadar iyisin ee dedim yıllardr bosancam diye kafama öle Bi işledin ki hazırlamıştım ben kendimi bu duruma, al düzeltmek yerine bosandı, iyi aldı sana dedim. Bosancam diye diye bosandı neden üzgünsüznki dedim, istediğin oldu