Boşandım lütfen destek olur musunuz 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de çevre dediğin o kadar pislik kadınlar var ki. Ben boşandıktan sonra yakın çevremden instagram takibine alan oldu eski eşimi. Bunu da gördü bu gözler. Kadın kadının düşmanı diye boşuna demiyorlar. O yüzden orda kalmayı düşünmüyorum yeni bir şehir yeni bi hayat olsun.
Kesinlikle dikkat etmek gerek benim eski eş kişisi sürekli benım telefonumu eline alır sen kümle konuştun kümle mesajlaştın adam da güven yoktu .,tayinini iste canım o zaman ama memleketine değil

Ben hamile oldugumu bilmiyodum yine evde kıyamet koomustu. Ailesine gtti evi terk edip. Hamile oldugumu öğrendim döndü eve ailesiyle ama. Aleisnşn yanında ister doğursun ister aldırdın ben bosanıyorum dedi. Ben aglaya Aglaya hadi anamın evine geldim. Bu sürede ailem aldır dedi doğurma eş ve eş ailesi de almaya gelmiyor beni derken yiyemedim içemedim. Sonra yalvardım resmen cocuk grmesin nolur gel al biziz diye. Gittim geri neyse sonra burdayken iyi olan hamilelik bu üzücü sürecte onlar beni sğründürürken kötüye gitmedi basladı. Kanamaları basladı. En son düştü ama düşemedi de parca kalmıstı kürtaj oldum. Patalojiye gtti sonuclarda da bişiy cıkmadı. Doktora da anlattım ilk 3 ay çok önemli üzüntüden stresten gtti o zaman gecmiş olsun dedi. Şimdi ben sizin gibi değilim gebersin insallah diye dua ediyorum cocugumun katiliydi resmen
İnsanlarda merhamet olmayınca hiçbirşey olmuyor maalesef. Allah hepimize güç kuvvet versin hiçbirimiz boşanmak için evlenmedik. Güzellikler çıksın önümüze inşallah

Allah tan gelen birşey için kulu suçlamak insanlığa yakışmaz. Zannediyormu ki yaptığı yanına kalacak.
kimsenin yaptıgı ynaına kalmıyor eşim 1 ay sonra ağladı pişmanım diye yanımda.. sonra tekra tekrar görüşmek istedi en son tekrar deneyelim dedi gel gitleri oldugu için görüşmeyi kestim boşanıyorsun yine hayatına devam edemiyorsun gel gitleri yüzünden

Kesinlikle dikkat etmek gerek benim eski eş kişisi sürekli benım telefonumu eline alır sen kümle konuştun kümle mesajlaştın adam da güven yoktu .,tayinini iste canım o zaman ama memleketine değil
Benimki umursamazdı kıskançlık sahiplenme vs yoktu kendi havasındaydı. İnşallah öyle yapıcam batı taraflarında bir yerler düşünüyorum da bakalım artık

kimsenin yaptıgı ynaına kalmıyor eşim 1 ay sonra ağladı pişmanım diye yanımda.. sonra tekra tekrar görüşmek istedi en son tekrar deneyelim dedi gel gitleri oldugu için görüşmeyi kestim boşanıyorsun yine hayatına devam edemiyorsun gel gitleri yüzünden
Eğer istiyorsan bir şans ver derim. Terapiste gidin gerekirse kurtarılacak durumdaysa neden olmasın

Çok teşekkür ederim yaşım 32 bu yaştan sonra bir yuva kurma ümidim kalmadı hele de evlenip boşanmış bir kadın olarak
Asıl hayat 30 dan sonra baslıyor gez toz eylen ise gir calıs yeni arkadaslıklar edin . İlerde kafana gore birisini bulur evlenirsin evlatlık alırsınız .annesi olmayan bir cocuklu beyle evlenirsiniz. Siz yasamak istedikten sonra o kadar cok sebeb var ki mutlu olmak icin .. hayaya katıl kitaplar oku filmler seyret müzikten uzak dur. Sosyal medya kullanma bir sure kendi icinde bir mahkeme kur ve bitir bu sonu gelmez negatif duyguları.. siz harika bir es olsaymisiniz bile bu evlilik bitecek mis esiniz size gercek bir es olamamıs anca beraber kanca beraber diyememis zaten.... üzülmeeee artık yeter...canınız sıkıldıkca bana yazabilirsiniz sabırla dinlerim.

ALLAH kahretsin öyle bir adamı ulan çocugun olmasa olmuyor diye dert yanarlar cocugu olanada sahip çıkmazlar Allah hepsinin belasını versin çok geçmiş olsun :KK43: diyecek kelime bulamıyorum Allahım bu sınamaysa senden gelen herşeye şükür ama dayanma gücü ver kullarına
Amin canım bnm Amin inşallah. Hersey insanlar için ama ben 8 aylık evliydim hamileyim diorum adama hani bırak kavgayı gel çocugu muz olcak diorum. Adam dikildi karsıma ister aldır ister doğur bosanıyorum dedi. Vicdansız Allah sız. Ben ondan sonra hiç cesaret edip te hamile kalamadım kaldıki benim kardesleirm bekar, annemi kaybettim. Annem hep torun görmedim kzım derdi, annemin de gözleri acık gitti. O serefsizin yüzünden. Yani canlarım bnm sözüm ona bakın bnm sağlık sorunum yoktu cocugum oluyordu, noldu kendi yaptıgın sahip cıkamadı cocuk gtti. 31 yasındayım benim de cocugum yok yeni de bosandım. Üzülmeyin nolur ama Allah böylelerine cocuk nasip etmesin. Rabbim hepimize de hayırlı eserden saglıklı evlatlar nasip etsin insallaj

Asıl hayat 30 dan sonra baslıyor gez toz eylen ise gir calıs yeni arkadaslıklar edin . İlerde kafana gore birisini bulur evlenirsin evlatlık alırsınız .annesi olmayan bir cocuklu beyle evlenirsiniz. Siz yasamak istedikten sonra o kadar cok sebeb var ki mutlu olmak icin .. hayaya katıl kitaplar oku filmler seyret müzikten uzak dur. Sosyal medya kullanma bir sure kendi icinde bir mahkeme kur ve bitir bu sonu gelmez negatif duyguları.. siz harika bir es olsaymisiniz bile bu evlilik bitecek mis esiniz size gercek bir es olamamıs anca beraber kanca beraber diyememis zaten.... üzülmeeee artık yeter...canınız sıkıldıkca bana yazabilirsiniz sabırla dinlerim.
Ya ne kadar güzel insanlar var bu sitede çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🏻 Çok şükür çalışıyorum hemşireyim burda yazan bütün tavsiyeleri not alıp değerlendiricem inşallah🙏🏻

Simdiye kadar akli nerdeydi eski esinin. Senin cocugun olmayacagini ogrenincemi dank etti. Birak kendini kandirmayi. Hersey bahane. Cocuk olmayacagini ogrenince bosandi senden

Merhaba kesinlikle pişman olmayın hayırlısı doğrusu buymuş bence . Hata dediginiz yaptığınız şeyleri de iyiki yapmışsınız bencil sevmeyen bir adammış. KK da o kadar çok zor zamandan geçip anne sahibi olan bayanlar var Eşinde sıkıntı olup ona destek olmus çocuk sahibi olmuşlar da var . Böyle bir sebeple sizden hemen soğumuş. O insanin size gereği yok . Kendinizi hiç suçlamayın. Hayatta yeni meşgaleler arayın atanmadiysaniz sınava çalışın bundan iyi vakit ayıracağınız uğraş mi var . Gezin eğlenin gidene ne yalvarın nede düşünüp bunaltmayin kendinizi . Herseyde bir hayır var diyin yolunuza devam edin .

Amin canım bnm Amin inşallah. Hersey insanlar için ama ben 8 aylık evliydim hamileyim diorum adama hani bırak kavgayı gel çocugu muz olcak diorum. Adam dikildi karsıma ister aldır ister doğur bosanıyorum dedi. Vicdansız Allah sız. Ben ondan sonra hiç cesaret edip te hamile kalamadım kaldıki benim kardesleirm bekar, annemi kaybettim. Annem hep torun görmedim kzım derdi, annemin de gözleri acık gitti. O serefsizin yüzünden. Yani canlarım bnm sözüm ona bakın bnm sağlık sorunum yoktu cocugum oluyordu, noldu kendi yaptıgın sahip cıkamadı cocuk gtti. 31 yasındayım benim de cocugum yok yeni de bosandım. Üzülmeyin nolur ama Allah böylelerine cocuk nasip etmesin. Rabbim hepimize de hayırlı eserden saglıklı evlatlar nasip etsin insallaj
valla ben burdaki dertleri okudukça şükrediyorum Allah sana sabır versin iyiki boşanmışsın

ah ah aynisi iste.bencr bahane bu.seven erkek birakmazdi bizi birakmamalilardi gercekten demedik bosanalim diye.benimki de bir kez soyledi ve yapti
Lütfen ikiniz de beni yanlış anlamayın, lütfen. Benim ayrıldıgım eşim sürekli bosnaıcam bosancam derdi, hep ıyarırdım yapma etme söyleme diye, evde avukatla konusur kararım kesin bosanıyorum diye, ev arar emlakvılarla görüşür ben bekarım tek kalıcam evde diye.e sonra noldu imzaladım protokolu ayrıldım evden. En son boşandık dava gününe kadar, ee ben tamam bosanalı diye hep dedim ama gercekten demedim niyetim bosanmak değildi, ee tamam ben avukatla konustum ama blöf yaptım, ee tamam ev aradım ben ama gözün korksun istedim. Yavv biz cocuk muyuz. Aynı sizin eşlerinizin dediği GB ya ben ha bosandım ha bosnaıcam diye yasayamıyodum. Nolur yanşıs anlamayın ben bosanalı dedim ama gerek niyetim değildi, yok blöf yaptım. Bunun şakası mı olur agza sakız edilir mi. Ben şu an eşinin gözünden anlayabiliyorum insanda güven kalmıo yaa ha bosandım ha bosnacamla insan yasayamıyo. Duruşma günü anlasmalı davayla anasıyla gelmiş. Ben tek basıma girdim sacımı basımı fönlettim gydm elbisemi, hep gülümsedim, o ise zayıflamış celimsizleşmiş zenci GB olmuş bitik durumdaydı dürtsem ağlayacaktı.bana dior sen nasıl bu kadar iyisin ee dedim yıllardr bosancam diye kafama öle Bi işledin ki hazırlamıştım ben kendimi bu duruma, al düzeltmek yerine bosandı, iyi aldı sana dedim. Bosancam diye diye bosandı neden üzgünsüznki dedim, istediğin oldu

Benimki umursamazdı kıskançlık sahiplenme vs yoktu kendi havasındaydı. İnşallah öyle yapıcam batı taraflarında bir yerler düşünüyorum da bakalım artık
Benım ki kıskançdı da ne oldu yalvarmalarıma rağmen gidip davayı açtı açtığını bile e devletten öğrendim insaanlar cok acımasız merhametsiz

Lütfen ikiniz de beni yanlış anlamayın, lütfen. Benim ayrıldıgım eşim sürekli bosnaıcam bosancam derdi, hep ıyarırdım yapma etme söyleme diye, evde avukatla konusur kararım kesin bosanıyorum diye, ev arar emlakvılarla görüşür ben bekarım tek kalıcam evde diye.e sonra noldu imzaladım protokolu ayrıldım evden. En son boşandık dava gününe kadar, ee ben tamam bosanalı diye hep dedim ama gercekten demedim niyetim bosanmak değildi, ee tamam ben avukatla konustum ama blöf yaptım, ee tamam ev aradım ben ama gözün korksun istedim. Yavv biz cocuk muyuz. Aynı sizin eşlerinizin dediği GB ya ben ha bosandım ha bosnaıcam diye yasayamıyodum. Nolur yanşıs anlamayın ben bosanalı dedim ama gerek niyetim değildi, yok blöf yaptım. Bunun şakası mı olur agza sakız edilir mi. Ben şu an eşinin gözünden anlayabiliyorum insanda güven kalmıo yaa ha bosandım ha bosnacamla insan yasayamıyo. Duruşma günü anlasmalı davayla anasıyla gelmiş. Ben tek basıma girdim sacımı basımı fönlettim gydm elbisemi, hep gülümsedim, o ise zayıflamış celimsizleşmiş zenci GB olmuş bitik durumdaydı dürtsem ağlayacaktı.bana dior sen nasıl bu kadar iyisin ee dedim yıllardr bosancam diye kafama öle Bi işledin ki hazırlamıştım ben kendimi bu duruma, al düzeltmek yerine bosandı, iyi aldı sana dedim. Bosancam diye diye bosandı neden üzgünsüznki dedim, istediğin oldu
Kesinlikle yanlış anlamadım hak ta veriyorum sana sonuna kadar sadece ben o kelimeyi ağzıma aldığım zamanlarda psikolojik olarak hiç iyi değildim çocuk konusundan dolayı kafam karmakarışıktı. Bunların çok etkisi oldu. Tabi ki o kelimeyi ağza almamak en iyisi haklısın canım.

Ve ben son iki buçuk yılda ağzıma almadım o kelimeyi aldığım zamanlar için de her zaman özür diledim

Çok teşekkür ederim yaşım 32 bu yaştan sonra bir yuva kurma ümidim kalmadı hele de evlenip boşanmış bir kadın olarak
Evlenip boşanmış bir kadınım.
2.ye evlendim hemde bekar bir adamla. Çok mutluyum.
Nasip deyin.. herşeyin hayırlısı hakkınızda. Hatalarınız olsa bile kendinizi suçlamayın, yaşamanız gerekiyormuş; yaşadınız ve bitti. Önünüze bakın gerekirse psikolojik destek alın. Yeni arkadaşlar edinin, yeni yerler keşfedin.

Evlenip boşanmış bir kadınım.
2.ye evlendim hemde bekar bir adamla. Çok mutluyum.
Nasip deyin.. herşeyin hayırlısı hakkınızda. Hatalarınız olsa bile kendinizi suçlamayın, yaşamanız gerekiyormuş; yaşadınız ve bitti. Önünüze bakın gerekirse psikolojik destek alın. Yeni arkadaşlar edinin, yeni yerler keşfedin.
Kaç sene sonra 2.evliliğinizi yaptınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X