Boşandım ama pişmanım

Bence yanlış davranmışssın kusura bakma ama ben de bu arada boşanmış bir kadınım Ama bizim evlilğimizde bir sürü sorun vardı onun ailesi de bizim her şeyimize karıştı, laf söyledi vs ama bir gün bile ben ona aileni unut demedim sürekli haftasonları gidiyorduk . Hiç bir zaman ailesine saygısızlık yapmadım, onlarla görüşme vs demedim. Aile bu silmek zor hataları olabilir ama bence fevri davranmışsınız. Ben olsam böyle bir durumda ayrılmazdım anladığım kadarıyla eşiniz anlayışlı, olgun birisiymiş, keşke bitmeseymiş bilmyorum hakkınızda hayırlısı olsun.

Zaten farklı şehirdeymişssiniz idare edebilirdiniz eğer gerçekten seviyorsanız onun hayatında kimse yoksa mesaj atabilirsiniz ama adamın yerinde olsam dönmezdim.

Psikologla görüşmeyi ben de düşünüyorum çünkü kıskançlık durumları da baş göstermeye başladı. Boşanali daha iki ay oldu. Hemen birkaç kadın kendisiyle görüşmek istemiş bu sürede. Arkadaşın dedigine göre daha yeni boşandım görüşmem doğru olmaz hatıralara saygısızlık olur en başta demiş ama mutlaka bir yerden sonra başka kadınlarla iletişim kuracak. Bunu düşündükçe ayrı bir ağrı giriyor göğsüme
Eşiniz gerçekten de saygılı biriymiş tekrar belki kazanabilirsiniz çok fazla ayrılıp tekrar evlenen var bilmyiroym

Eski eşinizin yüzüne de annesine karşı hakaret etmemeliydiniz.Kayınvalideniz hak ettiği için değil,kendinize olan saygınız için.
Sonuç olarak o kadının ekmeğine yağ sürmüşsünüz.
Önünüze bakmalısınız.
Annesine anlatmamış söylediğim şeyleri. Eğer anlatırsam o da kendisini rahatlatacak yaptığı yanlisi hep aklında tutsun ama ben de değerin bitti dedi daha doğrusu çok azaldı bunlari duymak istemezdim senden dedi

Adam aşırı olgun hem kavga sürecini güzel yönetmeye çalışmış, hem boşanma aşamasında çok doğru davranmış. Bu kadar doğru davranış varken ne esti size de böylesine fevri ve saçma davrandiniz anlamadim. Neyin egosunu yaptınız bu kadar. Kaybetmeyi çok kolay goze almışsınız adam yalvarıp yakarmayinca da kıymete binmiş şimdi. Kusura bakmayın ama anlattığınız gibiyse konuşmalar eski eşinizle denk değilsiniz. Adami takip etmeyi haber almayı bırakın. Kararınızın arkasında durun ve olgunlasmaya çalışın biraz. Bu kadar olgun olan eşe bunu yapan azicik gozune batan insanlara nasıl davranıyordur emin olamadım ben.

Hanımlar mesele beyfendinin ailesi değil zaten.En ufak bir sorunda böyle davranıyorsan,ileride daha büyük sorunlarda beni yalnız bırakırsın demiş.
Mesele adamın güveni kırılmış.
Burada ne konular okuyoruz,ailesi hatalı olduğu halde ailesine destek veren kocalar var.Eski eşiniz öyle olsaydı boşanmazdınız bence.
Evet işte ben bunu yaşadım annesinin bana soyledigi sözler için hak ettin tarzında sözler söyledi eski eşim. Ve onları haklı buldu hep. Üstelik terbiyeszden daha beter şeyler söylendi.

Seni eşten aileden saymayıp, sana sahip çıkmamış, üstüne annesinin saygısızlığını yut otur demiş. Üstelik sen eşiydin !! Tekrar okurmusun

!!!SEN EŞİYDİN !!! Ailesi sendin.

Bundan pişmanlık duyuyosan sen daha bu hayatta çok ezilir büzülürsün.
Konuyu nasıl okudunuz acaba?

Adamla iletişim kurmayı deneme . Önüne gerçekten kıymet değer veren biri çıkarsın . Sizde kendinizi geliştirin beni ailenin önünde tut ne demek ne biçim cümle . Yarın birgün çocuk olacak bayram düğün var ne demek konuşma . İdare edeceksin . Böyle direkt gitmenin ardında maddi olarak özgürlüğün elinde olduğundan, ne uğraşıcam boşarım demişsin . Bence sen ilişki falan deneme olgunlaş biraz

Adamla iletişim kurmayı deneme . Önüne gerçekten kıymet değer veren biri çıkarsın . Sizde kendinizi geliştirin beni ailenin önünde tut ne demek ne biçim cümle . Yarın birgün çocuk olacak bayram düğün var ne demek konuşma . İdare edeceksin . Böyle direkt gitmenin ardında maddi olarak özgürlüğün elinde olduğundan, ne uğraşıcam boşarım demişsin . Bence sen ilişki falan deneme olgunlaş biraz
Bundan sonra ben onun seçtiği kurduğu ailesi oluyorum ya hani. Tabi ki beni önde tutacak

Beni ailenin önünde tutma konusunda haklı değil miyim? Sonuçta yeni bir aile oluyoruz. Diğer konularda pişmanım
Ailenin önünde tutmaktan kastınız tam olarak nedir bu önemli. Mesela bu olayı bugün yaşamış olsaydınız eşinizin nasıl bir tepki vermesini isterdiniz ne yapsaydı sizi ailenin önünde tutmuş olurdu? Veya mevcut tepkisiyle sizi ailenin önünde tutmamış mı size göre?

Ailenin önünde tutmaktan kastınız tam olarak nedir bu önemli. Mesela bu olayı bugün yaşamış olsaydınız eşinizin nasıl bir tepki vermesini isterdiniz ne yapsaydı sizi ailenin önünde tutmuş olurdu? Veya mevcut tepkisiyle sizi ailenin önünde tutmamış mı size göre?
İnanın bilmiyorum o kadar karışık yoğun duygular yaşıyorum ki. Ama o dönem öfkeden başka hiçbir şey görmedi gözüm. İş arkadaşlarim da şimdiden kendini ezdirme sakin gençsin güzelsin filan dedi. Onların da gazına geldim sanki. Eşimin her dediği her yaptığı gözüme battı

Kok aile icin kendi aileni geri plana atmak nasil oluyor hic yasamamissiniz siz, ben ornek vereyim isterseniz;

Kok ailenin kendi keyfi harcamalari icin yaptıkları borcu odemek adina karindan habersiz karinin evlilik oncesi ve evlilik sonrasi biriktirdigi tamamen kisisel birikimini alip goturmektir, bunu yaparkende cocuklarinin olmasidir ustelik.

Sizin esiniz, annesinin size terbiyesiz demesi karşısında annesiyle kavga etmis, sizi korumus biri, bu adam zaten yeni cekirdek ailesinin fazlasiyla farkindaymis, bunu idrak edemeyen sizmissiniz.

Uzgunum.

İnanın bilmiyorum o kadar karışık yoğun duygular yaşıyorum ki. Ama o dönem öfkeden başka hiçbir şey görmedi gözüm. İş arkadaşlarim da şimdiden kendini ezdirme sakin gençsin güzelsin filan dedi. Onların da gazına geldim sanki. Eşimin her dediği her yaptığı gözüme battı
Siz bence eşinizi sevmiyorsunuz ve evlilik için de henüz olgun değilsiniz. Size bunu diyen arkadaşlarınıza dikkat edin, bu cümleler pek de iyi niyetli gelmedi bana.
O zaman anlık tepkiler verip bir hırsla bosanmissiniz ama bence simdi de anlık tepkiler verip barışmak istiyorsunuz. Çünkü gerek konudaki ilk mesajinizda gerek yorumlarınızda haksız olduğunuzdan ziyade ya başkasını bulamazsam endişeniz var gibi görünüyor. Siz şu an kendi hatanizi fark etmekten ziyade yalnızlığın ve belirsizliğin verdiği duygular karşısında kötü hissediyorsunuz gibi geliyor.
Bu süreçte mümkünse bı uzman desteği alın. Önce ne istediğinize karar verirsiniz, düşünceleriniz şekillenir. Ondan sonra ne istediğinizden emin olursaniz duruma göre bakarsınız.

Bundan sonra ben onun seçtiği kurduğu ailesi oluyorum ya hani. Tabi ki beni önde tutacak

Erkekler dengeyi kurmak zorunda. Nasil siz ailenizi atamazsaniz o da atamaz. Hala ayni kafa devam ediyorsunuz. Tabi ki ayri bir aile kuruyorsunuz, ama esiniz dengeyi tutmaya calisirken, siz evliligi bombalamissiniz resmen. Hala ne gerek vardi diye düsünüyorum..kimse sizi uyarmadi mi?
Ve elbette esiniz bahsettiginiz kadar iyise yakinda birileri ile görüstürmeye calisacaklar. Heleki haksizliga ugradigini düsünüyorlarsa

Siz bence eşinizi sevmiyorsunuz ve evlilik için de henüz olgun değilsiniz. Size bunu diyen arkadaşlarınıza dikkat edin, bu cümleler pek de iyi niyetli gelmedi bana.
O zaman anlık tepkiler verip bir hırsla bosanmissiniz ama bence simdi de anlık tepkiler verip barışmak istiyorsunuz. Çünkü gerek konudaki ilk mesajinizda gerek yorumlarınızda haksız olduğunuzdan ziyade ya başkasını bulamazsam endişeniz var gibi görünüyor. Siz şu an kendi hatanizi fark etmekten ziyade yalnızlığın ve belirsizliğin verdiği duygular karşısında kötü hissediyorsunuz gibi geliyor.
Bu süreçte mümkünse bı uzman desteği alın. Önce ne istediğinize karar verirsiniz, düşünceleriniz şekillenir. Ondan sonra ne istediğinizden emin olursaniz duruma göre bakarsınız.
Yok gerçekten seviyorum. Şimdi şikayetçi oldugum şeyleri bile gözüme çok hoş gelmeye başladı. Mesela bana az hediye alırdı ama aldığında da çok zarif estetik hediyeler alırdı. Herkes çok sasirirdi bunu nereden bulmuş diye. Agresif bir yapısı vardı ama kizdiktan sonra gözlerimden öperdi. Bunların hepsi aklıma geldikçe aslında beni ne kadar derin ve saf sevdiği aklıma geliyor. Sürekli özlüyorum. Yanımda ariyorum

Back
X