Boşananlar Kulübü...

kaydirigubbakcemile3 sorun orada işte canım, inşallah mümkün olduğunca geç olur, ben böyle de iyiyim de, erkek arkadaşımın ilk evliliği oalcak, keşke diyorum o da boşanmış olaydı ama ne yapayım adamı evlendirip boşatıp sonra mı alsam nikahıma :tomato: tamam kaçtım

:roflol: :roflol: allah iyiliğini versin, boşver hertürlü mutluluğun sırası gelmiş senin için artık :sm_cool: :sm_cool:

Arkadaşlar 6 senelik evliyim evlendiğimiz günden itibaren kedi köpek misali didişip durduk 2 gün iyiysek 5 gün küs geçirdik defalarca valizler toplandı tekrar yerleşdi şimdi 3 yaşında bir kızım var işsizim eşim kariyerinin zirvesinde maddi durumu oldukça iyi yaklaşık 1 senedir çalışmıyorum, sanki bana karşı davranışları iyice değişdi gibi geliyor bana kızımla aynı muameleyi yapıyor çocukmuşum gibi onun arzu ettiği şeyleri yapınca hi sorun yok bir tekine itiraz ettiğim zaman dünya başıma yıkılıyor pisikolojik yardım alıyorum ne yapacağımı bilemiyorum kızım babasına çok düşkün ben bu saatten sonra ailemin yanına dönemem tek başıma yaşamaya mali gücüm yetmez kendimle birlikde kızımıda maceraya atmak istemiyorum iş arıyorum yok kpss ye girdim 70 den de yukarıda aldım atama falan yok ailem herkes eşime tapıyor çünkü onların yanında bildiğin bir melek eğer ayrılırsam herkes bana cephe alacak ömür boyu bu vıdı vıdıyı çekebilirmiyim ayrılmak için illa kötümü olmak gerek geceyle gündüz kadar başka insanlarız biz ve anlaşamıyoruz kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum hergün kendimden daha çok nefret ediyorum böyle aşağılanmaya boyun eğdiğim için, eşime sorarsan ben herşeyin sorumlusuyum ne iyi bir eş ne anne olabildim her hareketime ağzımdan çıkacak her lafa dikkat eder oldum ben benden gittim artık boşanamayacağım herhalde ölsemde kurtulsam, bende bu şans varken ölmemde 100 yaşıma kadar yaşarım sayısaldan falan bir para çıksın yarın avukatı arayacağım :)) ne yapalım artık iş bunlara kaldı :)

özlemcim çok üzüldüm :1hug:
ablamı gördüm sanki sende, o da kpssye çalışıyo, atamasının olması için dua ediyoruz, tek şansı bu kızıyla bi hayat kurabilmek için
o da asla aile evine dönmez bu saatten sonra, biz onun yanında olmamıza rağmen dönmez...

zor işler ya, ben evli değilim uzaktan ahkam kesiyo olmak istemem ama ablamdan dolayı içindeyiz bu durumun, zor bi süreç, herşeyin hayırlısı olsun herkes için... :Saruboceq:

para çok önemli bir konuymuş bunu anladım eşimle eskidende kavga ederdik ama şimdi konuşmasındaki ses tonu bile farklı resmen 3 yaşındaki çocukla beni aynı kefeye koyuyor ben salak biri değilim 14 senedir çalışıyorum 1 senedir evdeyim ama bir 14 sene daha çalışsam bu donanımla onun geldiği noktaya gelmem çok zor bir bayan olarak bayanların yükselmesi için tam donanımlı olması gerek ama erkekler öyle değil ağızları laf yapsın yeter (

evet bayanları iş hayatında fazla yükseltmiyolar malesef, yani biyere kadar
ama bizim için, yani ablam için kızıyla yaşayabilecek kadar kazanması yeterli... mesleği var zaten...
o da çocuktan sonra bırakmıştı.
bilemiyorum özlemcim, insan bi noktaya gelince artık yeter diyo sanırım, gözü bişey görmüyo
mesela ben ablamın tam olarak sıkıntısını bilmiyorum, aldatma içki kumar böyle şeyler yok
ama dediğin gibi hiç anlaşamıyolar, annem de zamanında çektiğinden hep
kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsiniz der, destek verir...

benim ailem eşimi çok sever ve bana aptalsın diyorlar :) belkide aptalımdır onlara göre her ailede olur susmak gerekir bazen evet her ailede kavga olur susarsın bazende ama karşındaki kusursuz olduğunu idda ediyor ve herşeyden seni sorumlu tutuyorsa en yakın arkadaşları kadar değerin yoksa başkalrının yanında dünyanın en iyi en eğlenceli insanı ama senin yanında sürekli yatan hep suratı asık despot bir tutum içindeyse pazar günleri uyutmuyor diye çocuğuda senide al arabayı istediğin yere git diyorsa seninle hiç ilgilenmiyor ailece birşey yapmakdan keyif almıyorsa durum değişiyor sürekli sizin için çalışıyorum diyor belki öyledir ama erkes çalışıyor çalışmak yaşmanın bir kuralı bu hiçbirşeyin mazereti değilki bilemiyorum sonra pişman olmakdan çok korkuyorum

özlem seni anlıyorum canımda eşine hiç bu sıkıntılarını bize anlatır gibi anlattınmı
ne diyo sana canım merak ettimde
erkekler genelde böyledir hep bay doğrudurlar ama senin eşin bay doğruculuğu biraz abartmış gibi geldi bana.her sorunda sürekli seni suçluyo kendinde hiç kusur bulmuyo galiba.ben anlattıklarından bunu anladım.birde size yeterli zaman ayırmıyo ilgi göstermiyo demi
inşallah evliliğindeki sorunları çözersin ama eğer ayrılmak istiyosan nafaka tazminat hakkın var.kızınıda sana verirler.eşinin durumu iyimiş.ondan alacağın nafakayla hayatını idame ettirebilirsin ilerde işede girersin düzenini tam kurarsın
umarım herşey gönlünce olur

çok konuşuyoruz ben pek olanları içinde tutabilen biri değilim tüm dertlerimi söylüyorum o tamamını aptalca buluyor tabii, aşırı gelişmiş egosu kabullenemiyor kusurlu olduğunu bütün sorunlarımı aptalca buluyor açıkcası şu anda da çok kırgınım yine böyle bir konuşmada aptal aptal konuşduğumu söyledi :) ben aptalım onun gözünde, evet bizimle ilgilenmiyor ayrılsak kesinlikle çocuğuna sürekli ilgi gösterecek babalardan değil 3 yaşındaki kızımı bir kere giydirmiş ağzına bir kaşık yemek sokmuş değildir koca yaz geçdi geçen sene bir kere bir parka bile götürmedi gel diye ısrar ettiğim çoğu gün kavgayla bitti çok yorgunmuş benim aklım fikrim gezmekteymiş tazminat olayına gelince türkiye gerçeği aldığı maaş tabi ki resmi değil hatta bir firmada satış pazarlama müdürüdür her sene pirim alır kesinlikle resmi değil benden hiçbirşey alamazsın diye tehdit etti beni aslında istemiyorumda zaten doğum günümde elime para tutuşturup ne istersen al diyen bir adam onun parasını pulunu hiçbirşeyini istemiyorum ama kızım babasına çok düşkün 2 gün görmese ağlama krizlerine giriyor çocukla oyun falan oynadığı yok niye bukadar düşkün onu da bilmiyorum aslında

her istediğini yapdığımda hiç sorun yok inanın ama bende ilgi görmek istiyorum benim hakkım değil mi insan yerine konulmak ara sıra poh pohlanmak hem nasıl bir insan karşısındakinin her dediğine evet diyebilir gerçekden kendi özümden çok şey kaybettim şu 6 sene boyunca hatırladığım güzel an sayısı bir elimin parmaklarını geçmiyor ya da kötü anılar o kadar çok ki güzel olan herşeyi süpürüyolar evlenmeden önce bana tapardı ama sadece yüzüme aşıkmış sanırım bende sevdiği hiçbir özelliğim yok sürekli değiştirme çalışıyor değişmemek için çok direndim yıllar kavgayla geçdi sonra yoruldum kavga etmekden direnmeyi bırakdım sussun diye onun istediği gibi olmaya çalışdım. Bu seferde o değişdi ben sessiz kaldıkça üzerime basmaya başladı hangisi daha kötüydü bilmiyorum, ayrılmaya karar verirsem de beni hiç kolay günler beklemiyor ailem karşı çıkacak eşim her türlü zorluğu çıkaracak kızmı asla vermem dedi gerçi o kuru sıkı hiçbir aklı başında hakim kızımı ona vermez senenin yarısını şehir dışında geçirir götürüp babanesine atacak kızımı asla izin vermem kafam çok karışık bütün bunlarla uğraşacak yinede herkese karşı dik durup tek başıma bir hayat kuracak sabıra ve güce sahipmiyim bilmiyorum henüz 29 yaşındayım tam 6 sene gitti hayatımdan daha da gitmesini izliyorum uzakdan, bana ait olmayan bir hayatı film karesinden izler gibi :)

suprensesi canım sen de dertleşmek istersen gel yaz canım benim...... bak burda bu konularda dertleşiyoruz......

özlemcim bütün yazdıklarını okudum, benim hayat tecrübem sana şunu yap demeye yetecek kadar değil sanırım.
yani sonuçta bi yuva söz konusu,
ama genel olarak düşüncem beni mutlu etmeyen şeyi hayatımdan çıkarmak yönündedir,
hem çok da gençsin, karşına başka fırstalar mutlaka çıkacaktır, ömür boyu kimseyi çekmek zorunda değilsin annemin dediği gibi....
ama karar senin kararın, elbette kolay değil,
benim yeğenim de 4 yaşında, babasına çok bağlı, neyi nasıl anlatıcaz şu an hiçbi fikrim yok...
allah hepimize kolaylık versin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

özlemcim eşimde beni biraz eleştirecek olsa tabi haksız yere bende çok kırılırım asla dayanamam.beni sürekli övsün demiyorum ama bana sürekli aptal sen bişeyden anlamazsın diyen bir eşede asla tahammül edemem.çünkü ben aptal bir kadın değilim
ama erkeklerde genelde eşlerini ne kadar mükemmelde olsalar değiştirmeye çalışıyolar.benim eşimde ilk yıllarda bazı yönlerimi çok eleştirdi haklı olduklarında kendimi yeniledim ama haksız bulduklarımda hep ben olarak kaldım sonrada o bana sesini çıkarmaz oldu.beni olduğum gibi kabul etti
senin eşin gibi kendini bay mükemmel sanan kendinde hiç hata aramayan bir erkekle anlaşmak çok zor senin yerine kendimi koyunca seni çok iyi anlıyorum.benim eşim benden gizli bir iş yapsa deliririm.o da bunu bilir.
sen eşine derdini bile anlatamıyosun çünkü seni dinlemiyo bile
tabi sen en iyisini bilirsin ama boşanma durumunda eşinden nafaka alabilirsin.kimse destek olmasada o nafakayla idare edebilirsin bence.
hakkında hayırlısı olsun canım

merhabalar kizlar

kizlar bende bosandim benide araniza alin.

10 yasinda bir kizim var ve kizimla yalniz yasiyorum,

bosanali cok oldu,,
burda hanimlar ya evli yada hic evlenmemis,,
benim durumumda olan bayanlarla arkadas olmak istiyorum,,,
topigi acan arkadas cok güzel düsünmüssün tebrik ederim,,

bu arada ben almanyadan 31 yasindayim aslan burcuyum,
ve bosandigim icin cok mutluyum
ohh koca derdi yok artikkk -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…