Boşananlar Kulübü...

sana bundan sonraki hayatında kızınla birlikte mutluluklar dilerim canım

benim çocuğum yok canım bende boşandım herkes bana diyorki çok şükür çocuğun olmamış felan ama ben çok isterdim bir çocuğum hele ki bir kızım olsun,çok korkuyorum anneme babama bişey olursa ben ne yaparım diye,başıma onca şey gelmesine rağmen evlenemicem diyemiyorum kesip atamıyorum çünkü çocuğum yokki,olsa aklımın ucuna getirmezdim ama şimdi acabalarım oluyor

neden kimsecikler uğramıyor topiğimize kızlar benim dertleşmek sormak istediğim şeyler var oysa

merhaba kızlar bende boşanma aşamasındayım inşallah buraya yazdım gibi kimliğimede bekar olarak geçicem

benim iki tane çocuğum var bir oğlum birde kızım oğlum 7 kızım 3.5 yaşında oğlan babasıyla kalıyon kız şuan için benimle bi gün oda babasıyla kalmaya başlıcak....

ben atlatamadım bilmiyorum 5 yıl oldu ayrılalı hala psikolg,psikiyatr tedavisi görüyorum,ilaçlarla duruyorum ayakta hala toparlanamadım

nedenki canım seviyormuydun eşini yoksa onun yaptıklarınımı hala unutamıyorsun ama bence yaşanması gerekiyomuş ve yaşandı bitti demek lazım arakaya bakmadan yola devam etmek lazım yoksa bu hayat geçmezki her yaşadığımız kötü şeyleri kafaya takarsak dimi bak 5 yıl olmuş az bir zaman değil bu gibi durumların en güzel tadavisi sevgidir sevmek sevilmek yalnızsan yalnızlığı bırak derim sana.......

yaşananlar yapılanları unutamıyorum canım ya hayatıma birileri de girdi ama daha kötü oldum yani beni üzmek için herkes elinden gelen herşeyi yapıyor sanki bende salak gibi hala insanlara güveniyorum,eski eşim değil sorun anlatamıyorum işe bunu mesela sokakta bir çift görüyorum çok mutlu bebekleride var kıskanıyorum durup sokağın ortasında bakakalıyorum onlara ,neden ben neden herkes mutlu,neden nerde bi salak varsa benim karşıma çıkıyor hayatımı annem için sürdürüyorum daha önce intihar ettim 2 kez ama ölmedim ölemedim işte şimdi annemin üzülmeyeceğini bilsem anında öldürürüm kendimi yaşıyorumda ne oluyor sani hata üstüne hata yanlış üstüne yanlış iyi kötü bir işim var birde annem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…