- Konu Sahibi animamundi
-
ilk evliliğimi 1,5 sene ancak sürdürebildim 22 yaşındaydım boşandığımda uzun süren bekarlıktan sonra çocukluğumdan beri ailece tanıdığımız babamın bir ahbabının kardeşiyle evlenmeye karar verdim
tanıdığımız kişiler ya güvenilir diye düşündüm iyi bir insandır dedim ama sorumsuz, ev hayatı olmayan biri çıktı karşıma
şu aralar boşanma aşamasındayız
slmlar .Beni de kulübe alır mısınız?
Tekrar evlenmeyi hayal edersiniz, eski hatalarınızdan ders almışsınızdır, ama korkarsınız. Yeniden sevmek zor gelir, yeniden mutsuz olmak paronayasına kaptırırsınız kendinizi. Hem seçeneğiniz de daralmıştır artık. Sizin kategoriniz farklıdır, bekar erkekler grubu size uzak bir hayal olarak el sallar.
İşte böyle.Çok mu karamsar oldu bilmiyorum ama ben bunları yaşıyorum.20li yaşlarımın sonlarına geldim, umudumu kaybetmek istemiyorum, Allahtan, tekrar evlenip mutlu olan, boşanmış bayanlara rastlıyorum da arada, o zaman biraz moral buluyorum.
Allah hepimizin karşısına adam gibi adamlar çıkarsın insallah. Yine de kaybetmeyelim umudumuzu. :Saruboceq:
yorgun savaşcı umarım mutluluğu bu ilişkide yakalarsın
senin de herkesin de hakkında hayırlısı olsun :Saruboceq:
evet yaşını yazmayı unutmuşum, 4 yaşında.
çok haklısın, yeğenim diğer türlü daha çok yıpranır bencede
zaten sinirli olmaya başladı, bazı şeylere çok tahammülsüz davranıyo, sanırım evdeki kavgalar psikolojisini böyle etkiliyo.
çok haklısın exorcistcim, senin çocuğun varmı ?
aslında geçmişe dönüp yaşananları anlatarak tekrar onları yaşayıp üzülmek istemiyorum eşimden ayrıları bir yıl oldu resmi olarak boşanalı 2 ay oldu ama bana acı gelen şey ayrılmak değil toplumdan almadığım dulsun kendine dikkat et psikolojisini en yakınlarımdan akrabalarımdan almak oldu beni üzen bu sen dulsun sen iki çocuklusun kendine dikkat et davul bile dengi dengine sözleri beni çok üzüyo aslında insanlarımız bu konuyu aşmışken ve dediğim gibi ben dışardaki toplumdan bu psikolejik baskıyı hissetmezken en yakınlarımın bana bunu enpoze etmeye uğraşması oldukça canımı sıkıyo ve ben bunu kendimi ve sinirlerimi oldukça sağlam tutmaya çalışarak aşmaya çalışıyorum ve allahın izni ilede aşacağım ve insanlara karşı kaybettiğim güven duygusunu tekrardan kazanmak istiyorum.....
benim bir kızım var şu anda 18 yaşında üniversitede okuyo ben kızım 2 aylıkken boşandım
merhaba bayanlar bekar bayanlar bende bekar oldum artıka.s
4.5 sene öncesine döndüm yorumları okuyuncaönceden bende sizin gibiydim. çok şükür ilk eşimden boşandım. çocuğum da yokdu üstelik...akıllı bir kadındım çünkü babalığa layık olmayan insanı tabiki de baba yapmadım...boşandıktan sonra bir göbek attım bir göbek attım anlatamam :teytey: hayata 1-0 yenik başladım sil baştan yaparak. sendeledim yıkılmadım ama psikolojik çöküntü yaşadım..onu da zamanla yendim .etrafımdakilere aldırmadım, çünkü ben millet için yaşamam... herkez umrum dışıydı ailem hariç çünkü ailem çok destek oldu bana. sositososito ayrıldıktan 4.5 sene sonra 2.evliliğimi yaptım eşim yüksek mühendis ve daha önce hiç evlenmemeş yani bekardı...şimdi çok huzurluyum çok mutluyum.kocamı çoookk seviyorum Allahıma binlerce şükür olsun.:Saruboceq: bugün arkama dönüp baktığımda sadece gülüyorum delikafadulden
sevgi_burak, beyaztoprak, yorgun savaşçı süpersiniz kızlar :lepi: :lepi:
inşallah herşey gönlünüzdeki gibi olsun, hem ne derler ikincisi ilkinden daha iyi olurmuş :lepi:
merhaba arkadaşlar,, beni de kabul edermisiniz aranıza..ben yeni boşanmış biriyim ve yaşadıklarımı düşündükçe doğruyu yaptığımı düşünüyorum,,tabi bi tarafı kırgın oluyor insanın,kolay değil büyük bir hayalkırıklığıdan kurtulmaya çalışıyor insan,,Allahım herkese mutlu huzurlu evlilikler versin..herkes mutlu olsun...
sevgi_burak, beyaztoprak, yorgun savaşçı süpersiniz kızlar :lepi: :lepi:
inşallah herşey gönlünüzdeki gibi olsun, hem ne derler ikincisi ilkinden daha iyi olurmuş :lepi:
Şeniz Çok teşekkürler Çenebazcım a.s. Ablan nasıl şimdi? Umarım o da bu durumları fazla zarar görmeden atlatır :Saruboceq:
2. evlilik için ne kadar geç o kadar iyi diye düşünüyorum şimdi ne yalan söyleyeyim, insan hiç evlenmeyince içinde ümit oluyor da şimdi nelerin beklediğini bilince :jeyyar: çıkma dönemini maraş dondurması gibi uzatmak geliyor içimden cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?