- Konu Sahibi animamundi
-
sessizce hoşbuldum,dediğin gibi o kadar çok konuştumki, ve beni aramamasına rağmen ben onu aradım telf açmadı, ve beni aramadı. ve ben onun küfürlerine hakaretlerine bunca zaman katlandım, ama o sadece annesinim yanında değilim diye bunu bana yaptı ben anladımki benim değerim hiç yokmuş, keşke oda evliliğimizi kurtrmak için biraz çabalasaydı ben çok yoruldum artık, dilerim sende en kısa zamanda atlatırsın bu durumu. hayat ne gösterecek daha bize bilemiyoruz malasef umarım bundan sonra güzel şeyler yaşayalım...
arkadaşlar tecrübeli olnalr wardır aranızda yardımcı olurmusnuz tedbir nafakası bağlandı ama adam ödemio işsiz gösterio kendini babasınn yanında çalışıo normalde maaşına haciz olmuo malarada olmuo kendine ait hiç bir şey yok bu hakim kararı sonuçda neye güwenip ödeme yapmıo bunun sonu ne olucak ne olur yardım edin
Ayyyyyyy yerimsenibenburda bosananlar kulbu varmıs aman dagcicegimde burdaymısŞeniz
eee kızlar bende bosananlardanım yanicimesengözlerimebaksanab ben biraz kıdemliyim valla sizlere göre 18 yıl oldu 18 de evlendim 27 de ayırıldım iki kücük cocuk büyüttüm 18 yılda ayrıldığmda cocuklarım biri 2 biri 7 yasındaydı simdi buyuduler. ama ben inanın sıfırdan hic birsey olmadan bugunlere geldim aile akraba destegiyle ayakta kalmayı basardım ama bos durmadım gün oldu evden iş yaptım gün oldu temizlik bile yaptım yılmadım kendi ayaklarınım üzerinde durdum. girmedim iş kalmadı . simdi cocuklarımı büyüttüm ikinci bir evliligi bile düsünmeye basladım ama cokkkkkkk korkuyorum . ilerye bakınca yalnızlıkta korkutuyor cıkmazdayım yani . bu yaslarda yalnızlıkta zormus . 2 . kere evlenenlerin tecrübelerinden yararlanabilirim neler tavsiye ederler paylasırsanız sevinirim.
hakkımızda ne hayırlıysa o olsun canım:teytey:Bizde ayrildik ve basvuruda bulunduk oh be Adamin kaprislerini ceke ceke dert küpü olmustum.keske 10 sene önce karar verseydik. en güzel yillarim gitti.
Simdi cok daha Mutluyum bende Cocuklarimda.
Canım,ne güzel seni burda görmek.ŞenizAslında en güzelini yapmışsın,bizim gibi yıllarını geçirmeden vermişsin kararını.Şimdiki aklım olsa çok daha önce ayrılırdım ben de.Tabiki yeni bir evlilik senin hakkın.Çocuklarını da büyütmüşsün.Bence kendin içinde bi şeyler yapmalısın.Yeni bi mutluluk senin hakkın.İnşallah bundan sonra yaşam sana hakettiklerini versin.Sevgiyle kal.a.s.Ayyyyyyy yerimsenibenburda bosananlar kulbu varmıs aman dagcicegimde burdaymısŞeniz
eee kızlar bende bosananlardanım yanicimesengözlerimebaksanab ben biraz kıdemliyim valla sizlere göre 18 yıl oldu 18 de evlendim 27 de ayırıldım iki kücük cocuk büyüttüm 18 yılda ayrıldığmda cocuklarım biri 2 biri 7 yasındaydı simdi buyuduler. ama ben inanın sıfırdan hic birsey olmadan bugunlere geldim aile akraba destegiyle ayakta kalmayı basardım ama bos durmadım gün oldu evden iş yaptım gün oldu temizlik bile yaptım yılmadım kendi ayaklarınım üzerinde durdum. girmedim iş kalmadı . simdi cocuklarımı büyüttüm ikinci bir evliligi bile düsünmeye basladım ama cokkkkkkk korkuyorum . ilerye bakınca yalnızlıkta korkutuyor cıkmazdayım yani . bu yaslarda yalnızlıkta zormus . 2 . kere evlenenlerin tecrübelerinden yararlanabilirim neler tavsiye ederler paylasırsanız sevinirim.
Ben 2 yıl evli kaldım ve 1 oğlum oldu.Beni aldattı ve şiddet vardı.Boşandık ve aradan 5 yıl geçti.Kapılarımı herkeze kapatmıştım asla diyordum, ama karşıma biri çıktı.Şuan çok mutluyum ya sonrasını bilmiyorum çünkü o hiç evlenmemiş,benim se 1 oğlum var.Ne yapıcam ben hiç evlilikten bahsetmiyoruz ikimizde ama sanırım ben aşık oluyorum.Mutluyum,gülmeyi unutmuştum ben,artık gülüyorum ya.Bana akıl verin arkadaşlar ne yapmalıyım.Benimle evlenemez çünkü o bekar o kabul etse ailesi kabul etmez.Yeniden mutsuzluğa dönmek istemiyorum.Şimdiden teşekkürler.
şekerler merhaba !... Bende yeni boşandım. 10 yıllık bir birliktelik ve evlilikti
bişeyler bitmişti ben istedim boşanmayı ayrıldık eşim istemedi hala rahat vermiyor.Zaten boşanma başlı başına bir sorun inasan depresyona giriyor
onun yaptıgı bu şeylerde beni çok sıkıyor ciddi anlamada depresyona girdim
hayattan zevk almıyorum yüzüm gülmez oldu.Bir arkadaşımla oturup bir yerde bişey içnme özgürlüğüm bile yok hep rahatsız ediyor sözle tel karşımıza çıkıyor
savcılıga başvurdum darf izi istiyor şiddet görmem gerekliymiş
türkiyede kadın olmak ne kadar zor bende buraya yazarak belki bir nebze olarak manevide olsa sizlerden destek almak istedim inanın insanın bu günlerde herkese o kadar çok ihtiyacı oluyorki..Hepinizi çok seviyorum şekerler hepiniz allah herkesi dogru insanlarla karşılaştırsın Allaha emanet olun!.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?