- 19 Mart 2008
- 1.316
- 26
- 318
- Konu Sahibi animamundi
-
merhaba arkadaşlar...
bende aranıza katılıyorum galiba...
şuan annemde kalıyorum..kesin bitti diyorum ama eşim istemiyor...
1tane kızım var...karışık bir dönemdeyim...
biraz yardım eder misiniz?
nasıl oluyor..sonrasında zorluk oluyor mu?
sizden destek bekliyorum...
şimdiden teşekkürler...
canım... tabiki hayattaki her dönemecin çeşitli zorlukları oluyor.. ama öncelikle evliliğin ve boşanmanın arasında bir tercih yapmalısın .. bunun için de iki hayatı da bir teraziye koy... evliyken neler yaşadın , boşanınca seni neler bekliyor......
çünkü boşanınca herkesi bekleyen şeyler farklı.....çevren ve maddi bağımsızlığın çok önemli... seni bekleyenleri en iyi sen bilirsin... biz burdan ne kadar akıl versek te azdır.... ben boşandığım için çok mutluyum... ama zorlukları da oluyor tabi.. bunlara hazırlıklı olursan kolay atlatırsın....
senin çocuğun da varmış... onunla alakalı da karar vermen gerekecek... ne olursa olsun en doğru kararı vereceğine inanıyorum..... herşey gönlüne göre olsun.....
dogru söylüyorsun tabiii...
ama düşünemiyorum iştee...resmen beynim durdu...
bana kalsa direk hiç düşünmeden bitsin...
işte kızım oldugu için ikilemde kalıyorum ..nasıl yapsam bilemiyorum..
neyse tşk ederim...sagol..a.s.
canım eşinle aran düzelmemişmiydi senin:uhm:
tekrar sorun mu çıktı canım
eğer öyleyse hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
arada çocuk olunca kolay kolay bişey söylenmiyo
düzeltmeye çalıştık ama olmadı canım ...
şimdi kesin bitiriyorum...
sende mi burdasın yoksaa:)a.s.
şimdi geldim canım
ne söylenebilir ki böyle durumda canım
hakkında hayırlısı olsun hem senin hemde kızın için canım
inşallah amin canım...
sonrasını düşünüyorum...
çok kötü anlatıyorlar boşandıktan sonrayı ikinci evliliği falan...
biraz korkuda var aslında..:sinifsinif:
bende mutlu olabilirmiyim acaba kafam ççok karışık...
Neden mutlu olamayacaksın ki? Neden bukadar ümitsizsin? Anlatmak ister misin?
aldatıldım hemde 10 yıldır sevdiğim 4 yıldır aynı yastığa baş koyduğum kocam tarafından ona göre onun hiç bir suçu yok ama ben biliyorum artık beynimde parçaları birleştirince anlıyorum uzun zamandır kandırılmışım hemde hamileyim 4 aylık bi oğlum olacak ama korkuyorum onsuz mutlu olamamaktan nefes alamamaktan korkuyorum ona ayrılmak istediğimi söyledim ama şimdilik kabul etmedi evde çok soğuk davranıyoruz birbirimize unutamıyorum ne yapsamda bi türlü aklımdan çıkmıyor.bunu arayan kız evli olduğunu biliyorum ama yinede senle beraber olmak istiyorum demiş ne biçim bi ahlak anlamadım gitti yazıklar olsun insanlığa inancım kalmadı gerçekten bebeğim dün hareket etti sanki hissetti annesinin ağladığını onada üzülüyorum...çalışıyorum ona iyi bir gelecek verebilirim ama babasızlığın ne demek olduğunu ona yaşatmakta istemiyorum...işin en kötüsü kocamı hala seviyorum...anlıycan iki ucu çoklu denklem çıkamadım içinden.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?