Boşananlar Kulübü...

merhaba arkadaşlar...
bende aranıza katılıyorum galiba...
şuan annemde kalıyorum..kesin bitti diyorum ama eşim istemiyor...
1tane kızım var...karışık bir dönemdeyim...
biraz yardım eder misiniz?
nasıl oluyor..sonrasında zorluk oluyor mu?
sizden destek bekliyorum...
şimdiden teşekkürler...

canım... tabiki hayattaki her dönemecin çeşitli zorlukları oluyor.. ama öncelikle evliliğin ve boşanmanın arasında bir tercih yapmalısın .. bunun için de iki hayatı da bir teraziye koy... evliyken neler yaşadın , boşanınca seni neler bekliyor......

çünkü boşanınca herkesi bekleyen şeyler farklı.....çevren ve maddi bağımsızlığın çok önemli... seni bekleyenleri en iyi sen bilirsin... biz burdan ne kadar akıl versek te azdır.... ben boşandığım için çok mutluyum... ama zorlukları da oluyor tabi.. bunlara hazırlıklı olursan kolay atlatırsın....

senin çocuğun da varmış... onunla alakalı da karar vermen gerekecek... ne olursa olsun en doğru kararı vereceğine inanıyorum..... herşey gönlüne göre olsun.....

dogru söylüyorsun tabiii...
ama düşünemiyorum iştee...resmen beynim durdu...
bana kalsa direk hiç düşünmeden bitsin...
işte kızım oldugu için ikilemde kalıyorum ..nasıl yapsam bilemiyorum..
neyse tşk ederim...sagol..
a.s.

canım eşinle aran düzelmemişmiydi senin:uhm:
tekrar sorun mu çıktı canım
eğer öyleyse hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
arada çocuk olunca kolay kolay bişey söylenmiyo

canım eşinle aran düzelmemişmiydi senin:uhm:
tekrar sorun mu çıktı canım
eğer öyleyse hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
arada çocuk olunca kolay kolay bişey söylenmiyo

düzeltmeye çalıştık ama olmadı canım ...
şimdi kesin bitiriyorum...
sende mi burdasın yoksaa:)
a.s.

şimdi geldim canım
ne söylenebilir ki böyle durumda canım
hakkında hayırlısı olsun hem senin hemde kızın için canım

inşallah amin canım...
sonrasını düşünüyorum...
çok kötü anlatıyorlar boşandıktan sonrayı ikinci evliliği falan...
biraz korkuda var aslında..
:sinifsinif:

inşallah amin canım...
sonrasını düşünüyorum...
çok kötü anlatıyorlar boşandıktan sonrayı ikinci evliliği falan...
biraz korkuda var aslında..
:sinifsinif:

Umarım herşey yoluna girmiş evliliğini rayına oturtmuşsundur canım.
Dilerim her evlilik huzur - uyum içinde bir ömür sürer. :Saruboceq: opuyorumnanaktan

hanımlar selamlar
bişey merak ediyorum. boşanırkenki süreç nasıl işliyor
boşandıktan sonra neler değişiyor
aileniz sizi destekledi mi yoksa çatışma yaşadınız mı
merak ediyorum

ben cevap yazayım soruya...kız aileleri için çocukalrının boşanması öyle kolay kabul edilebilecek bişey değil, hele de ekonomik anlamda ayaklarınızın üstünde durmuyorsanız...bi gerzek ortamdan çıktım başka bi saçma ortama düştüm diyebiliyorsunuz...yani yine mücadele işi...
özellikle babalar daha gergin oluyor ve hayatınızı daha fazla kısıtlama yoluna gidiliyor.
tüm bunlara rağmen asla ve asla boşandığım için pişman olmadım,tersine nasıl rahatladığımı kaybettiğim yıllarımı geri almak için nasıl hayata bağlandığımı anlatamam...adeta 2. bir dirilişti benim sürecim. evliyken kendimi mahkum ettiğim bir sürü kezbanlıktan kurtuldum, yaşam tarzımı, arkadaş çevremi yeniledim; gündemlerim değişti...daha fazla kitaplara daha fazla entellektüel uğraşlara verdim kendimi...etrafımda daha çok böyle insanlar oldu...şimdi bazı ufak tefek dertler dışında hayatım eskisinden on kat daha fazla memnun ediyor beni...
eşiyle ciddi sorunları olan arkadaşlara açık açık yazıyorum; kendinize güveniyorsanız bi ızdırabı uzatmanın hayatınızdan çalmanın hiç bir anlamı yok!!!

merhab arkadaşlar, yazdıklarınızn hepsini okudum tek tek,
hepsi de çok güzel paylaşım olmuş, hepinize teşekkür ediyorum..

Konuyu ilk açtığım yazıyı okuyunca canım aynen o zamanki gibi yandı, aradan bir seneye yakın bir zaman geçti, şimdi daha iyiym ama demekki içimde hala bişeyler acıyor, zamanla geçecek ama biliyorum.
15 seneden sonra tabiiki kolay olmasını beklemiyorum, ama tek bildiğim şu ki, asla bişman değilim.

15 senden sonra kocaya değil giden en güzel yıllara yazıklanıyor insan...hayatımın en güzel yıllarını doya doya yaşayamadım diyorsun...bu yüzden zararın neresinden dönersen kar diyeceksin ve hayatını yaşayacaksın tam gaz

nefes alamıyorum içim yanıyor nasıl yaptı bunu bana oysaki ben ona dünyanın en güzel hediyesini vermiştim karnımda yavrum varken nasıl yaptı bunu bana . ben şimdi nasıl onsuz uyuyacam nasıl onun kokusu olmadan yaşayacam ben bittim ama karnımdaki yavrum için ayakta kalmam lazım yazık bana hala insanlara güvenebiliyorum yazıkki onu hala çok seviyorum...

Kızlar ben de geldim, daha önce nasıl görmemişim sizi. Artık buradayımmmm. 2 aylık çiçeği burnunda bir bekar olarak, yeni hayatımı kurmama 15 gün var ve şimdiden çok mutluyum.

Neden mutlu olamayacaksın ki? Neden bukadar ümitsizsin? Anlatmak ister misin?

aldatıldım hemde 10 yıldır sevdiğim 4 yıldır aynı yastığa baş koyduğum kocam tarafından ona göre onun hiç bir suçu yok ama ben biliyorum artık beynimde parçaları birleştirince anlıyorum uzun zamandır kandırılmışım hemde hamileyim 4 aylık bi oğlum olacak ama korkuyorum onsuz mutlu olamamaktan nefes alamamaktan korkuyorum ona ayrılmak istediğimi söyledim ama şimdilik kabul etmedi evde çok soğuk davranıyoruz birbirimize unutamıyorum ne yapsamda bi türlü aklımdan çıkmıyor.bunu arayan kız evli olduğunu biliyorum ama yinede senle beraber olmak istiyorum demiş ne biçim bi ahlak anlamadım gitti yazıklar olsun insanlığa inancım kalmadı gerçekten bebeğim dün hareket etti sanki hissetti annesinin ağladığını onada üzülüyorum...çalışıyorum ona iyi bir gelecek verebilirim ama babasızlığın ne demek olduğunu ona yaşatmakta istemiyorum...işin en kötüsü kocamı hala seviyorum...anlıycan iki ucu çoklu denklem çıkamadım içinden.mafoldumben

Kızlar, eşimede söyledim boşanmak istediğimi. Anlaşalım dedim yanaşmadı.İyi sen bilirsin ne kadar sürerse sürsün, bitirecem dedim. Elinden geleni ardına koyma dedi.

2 çocuğum var okul çağındalar.Çalışıyorum. 2 ev ve bir araba var ama hepsi eşimin üzerine. Sanırım yarı yarıya mal paylaşımı oluyor. 5 parasız ortada bırakmak istiyorum onu. Çocuklarımın ikisinide alabilirmiyim bilmiyorum. Büyük bir boşluk var içimde, eşimden yana değil ama çünkü hiçbirşey hissetmiyorum ona artık.Tek düşündüğüm çocuklarım. Çocukları almak için yapmayacağı yoktur.:umursamaz:

bizimde kendi aramızda problemlerimiz var. daha 1,5 yıllık evliyiz.

eşimin eski kız arkadaşının resimlerini buldum, aldatıldım! hemde hamileyken..

unutamıyorum bu yaptıklarını.yaptığı herşey gözüme batar oldu.mutsuzum.

boşansam ailem beni öldürür zaten onların ısrarıyla evlenmiştim. 2 yıllık mezunuyum iyi bir işim yok.

üstelik kızımda var.kendi ayaklarım üzerinde durabilir miyim kimseden destek almadan. bilemiyorum..

kafam çok karışık..

En doğru karaı kendin vereceksin. Şu anda hamileliğin de etkisi ile daha duygusalsın. Çalışıyorsun memursun kendi ayakların üstünde duruyorsun. Boşanınca sadece eşinle sen boşanacaksın, bu çocuğunuzu etkilememeli. Tabi ki bir çocuğun anne ve babası ile aynı evde yetişmesi çok daha güzel. Ama huzursuz bir ev ortamında yetişmesindense ayrı evlerde olsun anne babası daha iyi. Yanlış anlama seni boşanmaya ikna etmek gibi bir niyetim yok. Gurun kırık şu anda anlıyorum. Bence şu anda eşine hissettiğin sevgi değil, belki kıskançlık, öfke, hırs, intikam duygusu adını ne dersen de ama bu kadar kırgınken onu hala nasıl sevebilrsin bir düşünsene? Ayrıca senin her üzüntünü bebeğinde hissediyordur. Yalnız anlamadığım bişey var. Eşin boşanmak mı istemiyor şimdi mi boşanmak istemiyor, daha sonra deyip zaman mı istiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…