- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
-
- Konu Sahibi greengirll
Arkaşlar merhaba sizi sormak danismak istediğim bir konu var ben 8 yıldır evliyim 2 tane çocuğum var kızım henüz 3 aylik ve dün gece eşimin telefonuna msj geldi ve ben tam okuyacağım zaman elimden hırslı ve panik halinde elimden aldı ve sildi kim olduğunu sorduğum da da kimse diye söyledi ve gece boyunca ağladım ben esimi seviyorum ama içime doğuyor eşim beni aldatıyor şımdı ne yapacam eskiden de böyle şeyler vardı tam yakalıyorum ama kanıtla yamiyorum ne olur sunuz bana bi akil bi yol verin 23 yaşındayım
Evet 16 yaşında evlendim18 yaşında oglum olduSen 23 yaşında 8 yıldır nasıl evlisin ya
Nasıl açılır bilemedim yeni uyu oldumCanım yeni konu aç istersen ordan yardımcı oluruz
Evet 16 yaşında evlendim18 yaşında oglum oldu
Ayrılık anında belli olurmuş zaten insanlar
İyi gündeki tavra bakılmaz
Gerçi seninkinin iyi gün tavrına da bakılmaz
Genel olarak bakılmaz artık onlara bakma sen
Ama çok sevindim
Resmen bekarsın artık
Ayağından tutmuşlardı bağlamışlardı seni
Şimdi özgürlüğüne ve doğru adamla tanışma yoluna doğru ilerleyebileceksin yavaş yavaş
Kajmerynin dediğine de katılıyorum ben
Eğer 2 hafta sonra hazır hissedeceksen 2 hafta sonra görüşürsün
2 yıla ihtiyacın varsa 2 yıl sonra
Millete de dıdıt yemek düşer
Çünkü milletin hayatında 5 snlik dedikodudan fazla önemimiz yok
Bak canım,bu sayfanın başlığının üzerinde "bir derdim var" yazısı var,ona tıkla.Açılan sayfanın üst kısmında"yeni konu aç"yazıyor,ona tıklayarak yapabilirsin,bir dene yaparsınNasıl açılır bilemedim yeni uyu oldum
Sağol canım ya senin yorumlara da bitiyorum hem gülüyorum hem hak veriyorum, çok iyi moral oluyor bana sağolasın.
Ben hep kul hakkına girmeyeyim, kimseden acımı çıkarmayı çalışmayayım derdindeyim, yoksa süre önemli değil ben zaten aşk insanıyım aşkı arıyorum:
G greengirllKajmery34 kızlar çok mutlu olun bol şanslar.
Boşverin toparlanma filan dağılan toparlanır.
Sizin mutlu yuvanız mı dağıldı,çok sevgili eşiniz kazada mı öldü?
Akrabaları da boşver kajmery,bir yazar demişti ki"başarılarınızdan,mutluluklarınızdan en mutlu olanların yakın çevreniz olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz"
Bu söz beni kendime getirdi ve senin iyiliğin için diye başlayan cümleleri daha iyi anlamlandırabildim.
Yolunuz açık ve güzel olsun.
Her zaman buradayız ne demek
Dertleşiriz de gülüşürüz de inşallah bi' gün güzel haberlerle geliriz de
KK halayı yaparız
En başından beri konularını takip ediyordum. Sonucu şimdi okudum,açıkçası üzüldüm diyemem çünkü cok cok güzel bir hayatının olacağı cok daha güzel şeylerle karşılaşacağını düşünüyorum:) o yüzden yeni hayatının ilk günü bugün,herşey gönlünce olsun ki olacağına inancim tam.
Amin. Allah razı olsun sizden de inşaallah
Ay ne kadar içten güzel yazmışsınız, bilmukabil sizlerin de öyle, destekleriniz çok çok önemliydi benim için, çok çok sağolun, ne yazacağımı bilemiyorum inanın duygularımı buraya aktaramıyorum yeteri kadar belki de, iyi dilekleriniz kat be kat dönsün sizin ve diğer arkadaşların
@greengirl hoşgeldin günlerdir merak ettim durdum neler oldu diye kurtulmuşsun çok sevindiiimAllah herkese layık olduklarını versin annen ve baban da ferahlarlar umarım senin de mutlu konularını okuyacağız inş
Canım benim evrene olumlu mesajları yolla bak bakalım sana nasıl dönecek. Bizim hayattan alacaklarımız var bize borçlu , böyle düşün.Ya ne tatlı nişanlınız, ne kadar iyi bir insan, böylesi ile yıla çıkılır işte, nazarlar değmesin, çok mutlu olun hep. Darısı başıma tabi :) Ohh iyi yapmışsınız valla, aile konusunda da çok haklısınız, insanlar iki konuşur üzülür gibi olur sonra kendi hayatına döner, bir tek aile kalır yanında...
Zaman koyamam, onu Allah bilir ama siz dedikten sonra kısmetlerimi değerlendirmek konusunda daha açık fikirliyim:)
Orta yaşlı sosyal bey ve mükemmel annecigi de ne halleri varsa görsünler şimdiden sonra .Yalniz kalmamış olman kalabalık bi yönden de senin için iyi olmuş kafan dağılmıştır. Artık KEŞKE den çok IYI KI diyeceğimiz günler olsu hayatında
Canım benim evrene olumlu mesajları yolla bak bakalım sana nasıl dönecek. Bizim hayattan alacaklarımız var bize borçlu , böyle düşün.
Bak ben 7 yıl evvel yapmıştım bir nişan , şimdi yeniden daha iyisini yaptım. Sakın üzme kendini. Senin de olsun bak daha nice güzellerini yapacaksın.
Sakın kimseyi sallama . Boşanan kadının kalbinde de , kafasında da bitmiş olması gerekiyor bence.
inan green nişanlık diktirirken nasıl mutluydum sana anlatamam. Sanki ilk kez oluyor. Hani sen sanıyorsun ki heves etmemİLK PARAGRAFA BAYILDIMMMM
Bir şey diyeyim mi, ben hep gelinliklere bakardım evliyken, sonra derdim green sen evlisin
İçimizi dinlemek lazım hep, kimseyi değil...