boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

Canım yeni konu aç istersen ordan yardımcı oluruz

Sağol canım ya senin yorumlara da bitiyorum hem gülüyorum hem hak veriyorum, çok iyi moral oluyor bana sağolasın.

Ben hep kul hakkına girmeyeyim, kimseden acımı çıkarmayı çalışmayayım derdindeyim, yoksa süre önemli değil ben zaten aşk insanıyım aşkı arıyorum :

G greengirll Kajmery34 kızlar çok mutlu olun bol şanslar.
Boşverin toparlanma filan dağılan toparlanır.
Sizin mutlu yuvanız mı dağıldı,çok sevgili eşiniz kazada mı öldü?
Akrabaları da boşver kajmery,bir yazar demişti ki"başarılarınızdan,mutluluklarınızdan en mutlu olanların yakın çevreniz olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz"
Bu söz beni kendime getirdi ve senin iyiliğin için diye başlayan cümleleri daha iyi anlamlandırabildim.
Yolunuz açık ve güzel olsun.

Her zaman buradayız ne demek
Dertleşiriz de gülüşürüz de inşallah bi' gün güzel haberlerle geliriz de
KK halayı yaparız

Çok doğru ...

En başından beri konularını takip ediyordum. Sonucu şimdi okudum,açıkçası üzüldüm diyemem çünkü cok cok güzel bir hayatının olacağı cok daha güzel şeylerle karşılaşacağını düşünüyorum:) o yüzden yeni hayatının ilk günü bugün,herşey gönlünce olsun ki olacağına inancim tam.

Yaaa beni duygulandırıyorsunuz çokkk sağolun çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Amin. Allah razı olsun sizden de inşaallah

@greengirl hoşgeldin günlerdir merak ettim durdum neler oldu diye kurtulmuşsun çok sevindiiimAllah herkese layık olduklarını versin annen ve baban da ferahlarlar umarım senin de mutlu konularını okuyacağız inş

Teşekkür ederim, evet yazamadım maalesef herkesi beklettim kusura bakmayın:)

Kim ne yaparsa kendine yapıyor bu hayatta, bunu öğrenmeyen bilmeyen de öğrenene kadar sınanacak:) Ailem çok daha iyi, gelen giden çok, kardeşim burada derken daha rahat atlatıyoruz süreci. Herkes de kimin ne olduğunu anladı, hatta bazıları zaten baştan sevmemiştik şimdi konuşabiliriz modunda içini döktü, özellikle kv ye iyi (!) dileklerini iletenler, ex eş kişisine cık cık cık hiç de olgun değilmiş diyenler...

Çok sağolun iyi dilekleriniz için moralim düzeliyor sayenizde

Canım benim evrene olumlu mesajları yolla bak bakalım sana nasıl dönecek. Bizim hayattan alacaklarımız var bize borçlu , böyle düşün.
Bak ben 7 yıl evvel yapmıştım bir nişan , şimdi yeniden daha iyisini yaptım. Sakın üzme kendini. Senin de olsun bak daha nice güzellerini yapacaksın.
Sakın kimseyi sallama . Boşanan kadının kalbinde de , kafasında da bitmiş olması gerekiyor bence.

Aahahah kahkaha atacaktım çok tatlısınız ya:)

Biliyor musunuz bazı insanlar mutlu olamıyor, mutlu olmayı bilmiyor ya da istemiyor. O kaostan, karmaşadan , sorun yaratmaktan zevk alıyorlar. Bu kişiler de aynı böyle insanlardı. Sorun biriktirmekten zevk alan, drama yaratan...Böyle insanlara yapılacak hiçbir şey yok...

Ay evet ya şuraya mutluyum yazacağım günler de gelecek biliyorum :)

İLK PARAGRAFA BAYILDIMMMM

Bir şey diyeyim mi, ben hep gelinliklere bakardım evliyken, sonra derdim green sen evlisin

İçimizi dinlemek lazım hep, kimseyi değil...

İLK PARAGRAFA BAYILDIMMMM

Bir şey diyeyim mi, ben hep gelinliklere bakardım evliyken, sonra derdim green sen evlisin

İçimizi dinlemek lazım hep, kimseyi değil...
inan green nişanlık diktirirken nasıl mutluydum sana anlatamam. Sanki ilk kez oluyor. Hani sen sanıyorsun ki heves etmem ama öyle asla olmuyor.
Rabbim doğru insanla karşılaştırsın canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…