- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 37
- Konu Sahibi greengirll
Green geçmişler olsun. Bir güzel sefanı sür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun. Yüzünüz dünyada ahirette hep gülsün inşaallah bundan sonraMerhaba arkadaşlar, öncelikle yazan, merak eden herkese çok teşekkür ederim :)
Hayatımın en yoğun, hızlı günlerini yaşadım..Bu sabah da işe döndüm, izin alamadım malum...
Cuma duruşma vardı, kardeşimle buluşup gittik. Asansöre bindik, tam mahkeme katına çıkarken orta katta durdu ve kapı açıldı, ex eş kişisi elinde telefon iş konuşuyor...Kardeşim de yanımda bizi gördü ama bir tepki vermedi, biz de hiç tepki vermedik. Mahkemeyi beklerken ben kardeşimle ayrı durdum, o tek başına duruyordu, sonra orda davacıyı bekleyen bir avukatla sohbet etti sanırım, hiç ilgilenmedim. Mahkemeye girdik hakime hanım okudu, yazdırdı, sordu kararınız geçerli mi diye ben evet dedim ondan ses çıkmadı ama işlem devam etti, karar verildi. İmzalar atıldı, çıkışta mübaşir 15 gün sonra gelin kararı alın dedi. Hiç yüzüne bile bakmadan ayrıldık oradan. Hemen koli vs bulma işine giriştik kardeşimle, koşar adım eve geçtik toplanmak için. Akşama kadar toplandık ama bitmedi, çıktığımı yarın geleceğimi mesaj attım. Sabah kalkar kalkmaz geliyorum yarım saate dedim, bana attığı mesaj şu; bugün bitirir misin taşınmayı, benim de işlerim var,akşamüstü usta çağıracağım.(6 senedir eve tek bir usta çağırmayan, aylardır bozuk musluğu bile tamir ettirmeyen, sen çağır usta diyen adam) Sinirlendim, halledeceğim merak etme, meraklı değilim kıymetli evin sana kalsın dedim. O sinirle koşar adım çıktık kardeşimle, nasıl toplandım nasıl ettim Allah biliyor. Sonra dayanamadım yengemi çağırdım çünkü takatim kalmamıştı. O arada taşımacı vs ayarlamaya çalışıyoruz. Site giriş kapısı kapalı, anahtarı bırakmamış, komşulardan anahtar dileniyorum. Kapı açık diyor bana kapı kapalı ve araba giremiyor. Sonunda çıktım yöneticiye ben eşimden ayrıldım bana anahtar bırakmadı, anahtar bulur musunuz taşınacağım dedim, şok oldular.
Öğleden sonra araba geldi, bir fırtına yağmur başladı, adam dedi kapalı arabam akşam hazır olacak dedim hayır olsun taşınacağım ben. Apartmandaki yaşlı amcalar bile yardımcı oldu. Acil taşındık yağmur fırtına nasıl ayrıldım evden Allah biliyor...Anahtarı bıraktım çıktım diye mesaj attım ve ayrıldım...
Bu arada annesi teyzeme gitmiş ve "ben böyle olmasını istemezdim, onlar kendi aralarında anlaşamadı benim suçum yok " demiş...Bu cümleleri bile tahmin etmiştik biliyorsunuz :) Kimse yemedi tabi, insanlar çok kızgın onlara, hatta sizinle anlaşamayan kimseyle anlaşamaz onlar kendi kalitesini belli etti, yuva yıktılar yazık dendi, konu kapandı.
Gelen giden, arayan bitmedi, kardeşim de 2 güne gideceğinden ziyaretçimiz çoktu, gece 1 de yattım ve sabah geldim işe, dolayısıyla yazamadım kusura bakmayın. Zaten beni hiç tek bırakmadılar, sağolsunlar. Aile, dost, arkadaş hepsi yanımda oldu ve tabi ki sizler...Allah hepinizden razı olsun...
Şimdilik annemlerde kalıp biraz kafa dinleyeceğim. Bir yandan da ev bakacağız...Sanırım 3 haftaya da soyadım değişmiş olur.
Durum böyle...
hayırlı olsun canim hakkinda , ayni aşamaları geçirmişiz .Hic üzülme çok mutlu olacaksın, iyi haberlerini burdan duyacaz canim arkadaşım :))Merhaba arkadaşlar, öncelikle yazan, merak eden herkese çok teşekkür ederim :)
Hayatımın en yoğun, hızlı günlerini yaşadım..Bu sabah da işe döndüm, izin alamadım malum...
Cuma duruşma vardı, kardeşimle buluşup gittik. Asansöre bindik, tam mahkeme katına çıkarken orta katta durdu ve kapı açıldı, ex eş kişisi elinde telefon iş konuşuyor...Kardeşim de yanımda bizi gördü ama bir tepki vermedi, biz de hiç tepki vermedik. Mahkemeyi beklerken ben kardeşimle ayrı durdum, o tek başına duruyordu, sonra orda davacıyı bekleyen bir avukatla sohbet etti sanırım, hiç ilgilenmedim. Mahkemeye girdik hakime hanım okudu, yazdırdı, sordu kararınız geçerli mi diye ben evet dedim ondan ses çıkmadı ama işlem devam etti, karar verildi. İmzalar atıldı, çıkışta mübaşir 15 gün sonra gelin kararı alın dedi. Hiç yüzüne bile bakmadan ayrıldık oradan. Hemen koli vs bulma işine giriştik kardeşimle, koşar adım eve geçtik toplanmak için. Akşama kadar toplandık ama bitmedi, çıktığımı yarın geleceğimi mesaj attım. Sabah kalkar kalkmaz geliyorum yarım saate dedim, bana attığı mesaj şu; bugün bitirir misin taşınmayı, benim de işlerim var,akşamüstü usta çağıracağım.(6 senedir eve tek bir usta çağırmayan, aylardır bozuk musluğu bile tamir ettirmeyen, sen çağır usta diyen adam) Sinirlendim, halledeceğim merak etme, meraklı değilim kıymetli evin sana kalsın dedim. O sinirle koşar adım çıktık kardeşimle, nasıl toplandım nasıl ettim Allah biliyor. Sonra dayanamadım yengemi çağırdım çünkü takatim kalmamıştı. O arada taşımacı vs ayarlamaya çalışıyoruz. Site giriş kapısı kapalı, anahtarı bırakmamış, komşulardan anahtar dileniyorum. Kapı açık diyor bana kapı kapalı ve araba giremiyor. Sonunda çıktım yöneticiye ben eşimden ayrıldım bana anahtar bırakmadı, anahtar bulur musunuz taşınacağım dedim, şok oldular.
Öğleden sonra araba geldi, bir fırtına yağmur başladı, adam dedi kapalı arabam akşam hazır olacak dedim hayır olsun taşınacağım ben. Apartmandaki yaşlı amcalar bile yardımcı oldu. Acil taşındık yağmur fırtına nasıl ayrıldım evden Allah biliyor...Anahtarı bıraktım çıktım diye mesaj attım ve ayrıldım...
Bu arada annesi teyzeme gitmiş ve "ben böyle olmasını istemezdim, onlar kendi aralarında anlaşamadı benim suçum yok " demiş...Bu cümleleri bile tahmin etmiştik biliyorsunuz :) Kimse yemedi tabi, insanlar çok kızgın onlara, hatta sizinle anlaşamayan kimseyle anlaşamaz onlar kendi kalitesini belli etti, yuva yıktılar yazık dendi, konu kapandı.
Gelen giden, arayan bitmedi, kardeşim de 2 güne gideceğinden ziyaretçimiz çoktu, gece 1 de yattım ve sabah geldim işe, dolayısıyla yazamadım kusura bakmayın. Zaten beni hiç tek bırakmadılar, sağolsunlar. Aile, dost, arkadaş hepsi yanımda oldu ve tabi ki sizler...Allah hepinizden razı olsun...
Şimdilik annemlerde kalıp biraz kafa dinleyeceğim. Bir yandan da ev bakacağız...Sanırım 3 haftaya da soyadım değişmiş olur.
Durum böyle...
neden olmasın ki? Herkes her zaman bir şeyler der canım benim.
Bak ben nişan yaptım içlerine oturdu. Elbiseme verdiğim paradan tut takılarıma kadar laf ettiler. İnanılmaz hasetlendiler. Ben aile hariç kimsenin çok üzüldüğüne inanmıyorum:)
Bu arada benim de 1 sene üzerinden geçtikten sonra oldu. Ama sevdiğim hep bana diyor ki ben sen boşanma arefesinde olsan bile umursamazdım:)
emin olun 10 sene geçse bu seferde unutamadı diyecekler. Allah o diyenleri nası biliyorsa öyle yapsın.
Kızlar bu arada şimdi aklıma geldi, bizim evde 4 tane kirli sepeti vardı, birini kendime ayırıp çamaşırlarımı atmış kenara koymuştum. Almış içinden çamaşırlarımı kenara atmış yerine koymuş sepeti. Ben de geri aldım :)
Ne saçma ve düşük bir hareket...
Geçmiş olsun. Yüzünüz dünyada ahirette hep gülsün inşaallah bundan sonra
şimdi kuyruğu dik tutma zamanı gösteriş için sacma sapan seyler yapacak. sana telefonda tamirca cagircam demesi gibi işte bunlar hep yerle bir olan ego yüzünden.
hayır insanı da gulduruyolar ben senin ne diyecegini ne yapacağını tahmin edebiliyosam sen cok zeki kurnaz vs de degilsin demekki. israrla bı üstünlük cabasina giriyolar.
belli bir süre oh kurtuldum green yüzünden "eve kapatılmış aslan gibiydim" hiç bir "sosyalligim" kalmamisti modunda fildir fildir gezebilir. gül geç ciddiye alma hepsi yarali egosu olan aslan taktiği sadece
o kafada insanlarin mutlu, ic huzuruyla yasayan kisiler olmasi imkansiz bence. sen mutlu oldukca dibe cekilecek o. sonra bi bakacaksin senle evliyken seni dibine cekmeye çalıştığı kuyuya düşmüş çıkmak yerine daha da derini kazip sokuluyo icine.
hayırlı olsun canim hakkinda , ayni aşamaları geçirmişiz .Hic üzülme çok mutlu olacaksın, iyi haberlerini burdan duyacaz canim arkadaşım :))
5 yaşında zihni olanlarla evlenmek de yasak halbu ki ülkede ama
Hareketlere bak ya pasif agresif
Çok haklısın, insan kendi seçimlerini yaşıyor hayatta. Allah akıl vermiş fikir vermiş vicdan vermiş, nasıl kullanacağımızı bize bırakmış.
Ben ona demiştim zaten, sen asla mutlu olamazsın bu kafayla diye. Ama artık inan beni hiç alakadar etmiyor, ailecek ne yaparlarsa yapsınlar. Tüm komşular da nasıl taşındığımı gördü işte hiçbiri ortada yok yağmur çamur içinde taşındım :)
Green geçmişler olsun. Bir güzel sefanı sür
Yav adamın da bi' sosyalliği olsa dimi
Yav adamın da bi' sosyalliği olsa dimi
Bence herkes anlamıştır green suçlunun onlar olduğunu
Çünkü hiçbir medeniyet yok taşınmada
Bir kadın da böyle apar topar, yağmurda çamurda kaçar gibi gidiyorsa kurtulmak için gidiyordur
Kimbilir naptı kadına diyorlardır
Ben öyle düşünürdüm yani
Gerçi elalemin ne düşündüğünün önemi yok da için rahat olsun yani aklındaysa bile :)
aaaa velvette okumadin mi kirli sepetindeki çamaşırları tahliye edip kirli sepetine de terapi yapmis eve tamirci de cagircakmis.
green gidiyo diye ev tesisati ve kalan esyalar isyan cikardi bence. o da onlarla sosyallesip düze çıkaracak herseyi
Allah akıl fikir versin pizza kutusuyla mac izler sonraac yorumu yapan TV programlarindaki adamlarla evden muhabbet eder. o kadar sosyallik bile cok. ay bunyem yoruldu sosyallik karsisinda
Arkaşlar merhaba sizi sormak danismak istediğim bir konu var ben 8 yıldır evliyim 2 tane çocuğum var kızım henüz 3 aylik ve dün gece eşimin telefonuna msj geldi ve ben tam okuyacağım zaman elimden hırslı ve panik halinde elimden aldı ve sildi kim olduğunu sorduğum da da kimse diye söyledi ve gece boyunca ağladım ben esimi seviyorum ama içime doğuyor eşim beni aldatıyor şımdı ne yapacam eskiden de böyle şeyler vardı tam yakalıyorum ama kanıtla yamiyorum ne olur sunuz bana bi akil bi yol verin 23 yaşındayım
Geçmiş olsun arkadaşim kurtuldun bu adamdan şükür gençsin, çocuğunda yok kısmetlerini değerlendir gez, toz bundan sonra hep iyi insanlarla karşilaşip mutlu olmani dilerim.
Canım benim düşün 80 yaşındaki komşu dede yardım etti bana...Böyle apar topar herkes bakakaldı, o kendilerini harika tanıttıkları komşular falan şok geçirdi. komşu diyor niye boşandın kızım, dedim onlara sorun benim acil çıkmam lazım:)
Yok hiç önemli değil düşündükleri ama onlara çokkk iyi oldu, hepsi eski komşuları mutlaka laf edeceklerdir gelinini nasıl gönderdi diye, ne kendi ne oğlu ortada yok kız apar topar gitti demişlerdir:)