boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

Geçmiş olsun. Yüzünüz dünyada ahirette hep gülsün inşaallah bundan sonra

hayırlı olsun canim hakkinda , ayni aşamaları geçirmişiz .Hic üzülme çok mutlu olacaksın, iyi haberlerini burdan duyacaz canim arkadaşım :))

Ya ne tatlı nişanlınız, ne kadar iyi bir insan, böylesi ile yıla çıkılır işte, nazarlar değmesin, çok mutlu olun hep. Darısı başıma tabi :) Ohh iyi yapmışsınız valla, aile konusunda da çok haklısınız, insanlar iki konuşur üzülür gibi olur sonra kendi hayatına döner, bir tek aile kalır yanında...

Zaman koyamam, onu Allah bilir ama siz dedikten sonra kısmetlerimi değerlendirmek konusunda daha açık fikirliyim:)

5 yaşında zihni olanlarla evlenmek de yasak halbu ki ülkede ama
Hareketlere bak ya pasif agresif

Geçmiş olsun. Yüzünüz dünyada ahirette hep gülsün inşaallah bundan sonra

Ay ne kadar içten güzel yazmışsınız, bilmukabil sizlerin de öyle, destekleriniz çok çok önemliydi benim için, çok çok sağolun, ne yazacağımı bilemiyorum inanın duygularımı buraya aktaramıyorum yeteri kadar belki de, iyi dilekleriniz kat be kat dönsün sizin ve diğer arkadaşların

Yav adamın da bi' sosyalliği olsa dimi

Bence herkes anlamıştır green suçlunun onlar olduğunu
Çünkü hiçbir medeniyet yok taşınmada
Bir kadın da böyle apar topar, yağmurda çamurda kaçar gibi gidiyorsa kurtulmak için gidiyordur
Kimbilir naptı kadına diyorlardır
Ben öyle düşünürdüm yani
Gerçi elalemin ne düşündüğünün önemi yok da için rahat olsun yani aklındaysa bile :)

Yav adamın da bi' sosyalliği olsa dimi

aaaa velvette okumadin mi kirli sepetindeki çamaşırları tahliye edip kirli sepetine de terapi yapmis eve tamirci de cagircakmis.

green gidiyo diye ev tesisati ve kalan esyalar isyan cikardi bence. o da onlarla sosyallesip düze çıkaracak herseyi

Allah akıl fikir versin pizza kutusuyla mac izler sonraac yorumu yapan TV programlarindaki adamlarla evden muhabbet eder. o kadar sosyallik bile cok. ay bunyem yoruldu sosyallik karsisinda

Arkaşlar merhaba sizi sormak danismak istediğim bir konu var ben 8 yıldır evliyim 2 tane çocuğum var kızım henüz 3 aylik ve dün gece eşimin telefonuna msj geldi ve ben tam okuyacağım zaman elimden hırslı ve panik halinde elimden aldı ve sildi kim olduğunu sorduğum da da kimse diye söyledi ve gece boyunca ağladım ben esimi seviyorum ama içime doğuyor eşim beni aldatıyor şımdı ne yapacam eskiden de böyle şeyler vardı tam yakalıyorum ama kanıtla yamiyorum ne olur sunuz bana bi akil bi yol verin 23 yaşındayım

Canım benim düşün 80 yaşındaki komşu dede yardım etti bana...Böyle apar topar herkes bakakaldı, o kendilerini harika tanıttıkları komşular falan şok geçirdi. komşu diyor niye boşandın kızım, dedim onlara sorun benim acil çıkmam lazım:)

Yok hiç önemli değil düşündükleri ama onlara çokkk iyi oldu, hepsi eski komşuları mutlaka laf edeceklerdir gelinini nasıl gönderdi diye, ne kendi ne oğlu ortada yok kız apar topar gitti demişlerdir:)

Sırf hasetten ya
Yıllarca usta musta ilgilenmeyen adam usta çağırmış bir de bunu söylüyor bak inat için
Ya sen o küçücük aklınla kimi kekliyorsun
Yer miyiz bunları

Sen 23 yaşında 8 yıldır nasıl evlisin ya

Ayrılık anında belli olurmuş zaten insanlar
İyi gündeki tavra bakılmaz
Gerçi seninkinin iyi gün tavrına da bakılmaz
Genel olarak bakılmaz artık onlara bakma sen

Ama çok sevindim
Resmen bekarsın artık
Ayağından tutmuşlardı bağlamışlardı seni
Şimdi özgürlüğüne ve doğru adamla tanışma yoluna doğru ilerleyebileceksin yavaş yavaş

Kajmerynin dediğine de katılıyorum ben
Eğer 2 hafta sonra hazır hissedeceksen 2 hafta sonra görüşürsün
2 yıla ihtiyacın varsa 2 yıl sonra
Millete de dıdıt yemek düşer
Çünkü milletin hayatında 5 snlik dedikodudan fazla önemimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…