boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

Dün hastalandım çok:KK43: Acil iyileşmem lazım kızlar, yeni bir aday olabilir :KK70:

çok geçmiş olsun green :KK43: umarim hemen toparlarsin.

aday miiiii :) :) valla senin için erken falan değil senelerce olmayan evliliğin içinde evliyim diye oturmussun. o yüzden nasil istiyosan öyle yap. umarim çok çok mutlu olursun :)

Dün hastalandım çok:KK43: Acil iyileşmem lazım kızlar, yeni bir aday olabilir :KK70:
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Kapattığınız konuya istinaden yazacağım,.sonradan gördüm onu. Kısmetinizi tepmek değil ama bence tanışmak için bir süre müsade isteyin adaydan. Çünkü farkında olmasanız da kalben hata yapmaya, yanlış karar vermeye çok müsaitsiniz şuan

Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Kapattığınız konuya istinaden yazacağım,.sonradan gördüm onu. Kısmetinizi tepmek değil ama bence tanışmak için bir süre müsade isteyin adaydan. Çünkü farkında olmasanız da kalben hata yapmaya, yanlış karar vermeye çok müsaitsiniz şuan

Şöyle aslında, resmi bir tanıştırılma değil, arkadaşım, eşi ve 2 küçük çocuk yanında geçerken uğradım tarzında bir şey. Tam da bilmiyorum inanın, onlar ayarlayacakmış.

Yani flört amacıyla bir tanışma değil, ama ucu açık. Yani bilmiyorum konumda da çok abartı tepki oldu, biriyle tanışmanın nesi kötü? Erkekleri tanımadan, benim için en iyisi olduğuna nasıl karar vereceğim? Tanışmakta ne zarar var? Dediğim gibi belki hiç elektrik almayacağız.

Bu işler kısmet işi hiç belli olmaz.Beni de'' ben evlenmeyi falan düşünmüyorum daha, onun için kimseyle tanışmak istemem''dediğim bir zamanda,''amaan evlenmek zorunda değilsin bir tanış ne olacak sanki'' diyen arkadaşların ricasıyla tanışmıştık eşimle.Öylesine bir sohbet edip kalkmıştım.Hiç evlenme niyetim yoktu çünkü.Ama,eşim benim peşimi bırakmadı evlenmeye razı edene kadar.Sizin içinde herşeyin hayırlısı neyse o olur inşallah.

Şöyle aslında, resmi bir tanıştırılma değil, arkadaşım, eşi ve 2 küçük çocuk yanında geçerken uğradım tarzında bir şey. Tam da bilmiyorum inanın, onlar ayarlayacakmış.

Yani flört amacıyla bir tanışma değil, ama ucu açık. Yani bilmiyorum konumda da çok abartı tepki oldu, biriyle tanışmanın nesi kötü? Erkekleri tanımadan, benim için en iyisi olduğuna nasıl karar vereceğim? Tanışmakta ne zarar var? Dediğim gibi belki hiç elektrik almayacağız.
Tanışmak kötü değil elbette. Ama şuan içten içe yaşanamamışlıkların hasretini çektiğiniz için karşı cinsle bir bağ kurma gereği duyabilirsiniz. yanlış kişi bile olsa, size yanlışları görünmeyebilir. Çünkü bir kadının geçirebileceği en hassas dönemdesiniz. Benim endişem bu yönde. Reddetmeyin ama erteleyin derim. Hakkınızda en hayırlısı olsun

Arkadaşlar, herkese öneri, destek ve yardımı için teşekkür ederim. Hayatımda yeni bir sayfa açacağım inşallah.

Geçmişe takılı kalmamak, yaşadıklarımdan ders almak tek amacım. Konu burda durdukça üzüldüğümü farkettim. Konuyu kapatalım o yüzden lütfen Mune Mune .

Arkadaşlar, herkese öneri, destek ve yardımı için teşekkür ederim. Hayatımda yeni bir sayfa açacağım inşallah.

Geçmişe takılı kalmamak, yaşadıklarımdan ders almak tek amacım. Konu burda durdukça üzüldüğümü farkettim. Konuyu kapatalım o yüzden lütfen Mune Mune .
Benim yüzümden değildir inşaallah :KK43:üzmek en son isteyeceğim şey zira..

Tanışmak kötü değil elbette. Ama şuan içten içe yaşanamamışlıkların hasretini çektiğiniz için karşı cinsle bir bağ kurma gereği duyabilirsiniz. yanlış kişi bile olsa, size yanlışları görünmeyebilir. Çünkü bir kadının geçirebileceği en hassas dönemdesiniz. Benim endişem bu yönde. Reddetmeyin ama erteleyin derim. Hakkınızda en hayırlısı olsun
Hayatınızda kaç kez boşandınız acaba?
Emin olun boşanan kadınlar sizin bu dediklerinizi zaten düşünüyor.
Green sadece destek arıyor. Dediklerime üzülme diyorsunuz ama kadına sürekli hassasınız, üzgünsünüz vurgusu yapmasanız?
Emin olun herkes aynı şekile yaşamıyor. Boşandım 3 gün 3 gece kutlama yaptım. Ailemi aldım yemeğe götürdüm , kurban kestim. Sizce böyle bir evlilik için üzülür müyüm?
Sürekli akıl veren insanlardan nefret ediyorum.
Kadın konuyu kapattırdı hala burada devam ediyorsunuz.
Çok ayıp cidden ya.

Hayatınızda kaç kez boşandınız acaba?
Emin olun boşanan kadınlar sizin bu dediklerinizi zaten düşünüyor.
Green sadece destek arıyor. Dediklerime üzülme diyorsunuz ama kadına sürekli hassasınız, üzgünsünüz vurgusu yapmasanız?
Emin olun herkes aynı şekile yaşamıyor. Boşandım 3 gün 3 gece kutlama yaptım. Ailemi aldım yemeğe götürdüm , kurban kestim. Sizce böyle bir evlilik için üzülür müyüm?
Sürekli akıl veren insanlardan nefret ediyorum.
Kadın konuyu kapattırdı hala burada devam ediyorsunuz.
Çok ayıp cidden ya.
Nefret ediyorsanız görmezden gelin

Nefret ediyorsanız görmezden gelin
yazmayı verseniz mesela?
Kadın konusunu kapattırmış hala buraya gelip ay söylemesem olmaz diyorsunuz.
Biraz empati bu kadar zor olmamalı:)
Ama tabi sizde haklısınız . Söyleyeceksiniz ki , kendi hayatınızı unutasınız:)

yazmayı verseniz mesela?
Kadın konusunu kapattırmış hala buraya gelip ay söylemesem olmaz diyorsunuz.
Biraz empati bu kadar zor olmamalı:)
Ama tabi sizde haklısınız . Söyleyeceksiniz ki , kendi hayatınızı unutasınız:)
İyi misiniz siz ya. Muhatabım konu sahibiNOKTA

Benim yüzümden değildir inşaallah :KK43:üzmek en son isteyeceğim şey zira..

Siz ya da bir başka üye değil, sadece kajmery nin de yazdığı gibi sürekli üzgünsün, yanlış karar verebilirsin vurgusu yapıldığı için. Ben evliliğimi bitirene kadar milyonlarca kez düşündüm, üzüldüm, elekten geçirdim zaten. Mutlu olmak için bitirdim, üzülüp ağlamak için değil.

O nedenle daha fazla geçmişte kalmamak için kapattırıyorum. Derslerimi alıp bu konuyu uğurlamak istiyorum hayatımdan, sonsuza kadar.

Siz ya da bir başka üye değil, sadece kajmery nin de yazdığı gibi sürekli üzgünsün, yanlış karar verebilirsin vurgusu yapıldığı için. Ben evliliğimi bitirene kadar milyonlarca kez düşündüm, üzüldüm, elekten geçirdim zaten. Mutlu olmak için bitirdim, üzülüp ağlamak için değil.

O nedenle daha fazla geçmişte kalmamak için kapattırıyorum. Derslerimi alıp bu konuyu uğurlamak istiyorum hayatımdan, sonsuza kadar.
Peki hakkınızı helal edin. Buradaki hiç bir üyeye yapmadığım gibi size de art niyetli yaklaşmamıştım. İstediğim iyi olmanızdı. Diğer gamlık da dozunda olmalı demek. Benim amacım vurgu yaparak acınızı hatırlatmak değil, sizi anladığımı ifade etmekti sadece.

________
Hoppa

X