- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
-
- Konu Sahibi greengirll
inan green nişanlık diktirirken nasıl mutluydum sana anlatamam. Sanki ilk kez oluyor. Hani sen sanıyorsun ki heves etmemama öyle asla olmuyor.
Rabbim doğru insanla karşılaştırsın canım benim.
Bundan sonrası için mutluluklar.
Çok sevindim kolaylıkla atlatıyorsun..
Teşekkür ederim. Aslında çoktan bitmiş bir şeyi dibine kadar didik didik ettiğim için belki de...Yani tüm umutlarımı bitirdiğim içindir...
Haklısın.
İnsan evliliğinde kafasında defalarca duruşma kurunca
reeli akıp gidiyor olsa gerek..
Eve habersiz kilit vurmak suc degil mi? Dava dilekcesinden önce mi bilmiyorum üstüne olan arabayı paylasmamak icin başkasının üstüne geçirmiş.resmen savas başlatmış.midem bulandi yeminle green. Bunlar hep kayinpederin akli sanki ben oğlundan değilde ondan bosaniyorum.Kadın olsun bence, kadınların halinden daha iyi anlıyorlar
Eve habersiz kilit vurmak suc degil mi? Dava dilekcesinden önce mi bilmiyorum üstüne olan arabayı paylasmamak icin başkasının üstüne geçirmiş.resmen savas başlatmış.midem bulandi yeminle green. Bunlar hep kayinpederin akli sanki ben oğlundan değilde ondan bosaniyorum.
Evet boşanmada iyi olan bir avukata gittim.hayırlısıCanım sen avukata gittin mi? Bunların hepsi kanıtlanır merak etme. Burda vakit kaybetmeden acil avukata başvur derim.
Hayırlı olsun umarım bundan sonra güzel bir hayatın olur
Eşinin değil de o kvnin başına birşey gelir de duyarsan bizle de paylaş olur mu kadından tiksiniyorum.
Evet boşanmada iyi olan bir avukata gittim.hayırlısı
greengirll rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin güzel günler gör inşallahhh
Halanız sizin hayatınızda söz sahibi olmaya veya kendi annesinin bakım ve sorumluluğunu sizin üzerinize yıkmaya çalışıyor.Boşandınız diye öksüz yetim kalmadınız ya.Başınıza bekçide lazım değil.İnsanlara akrabada olsa yaşamınıza ipotek koydurtmayın.Sıkıntılı bir evlilikten sonra şimdi birde bunlarla uğraşmak zorunda değilsiniz diye düşünüyorum.Günaydın kızlar, dün iyiydim ama yorgundum. Eve gitmem zaten 8 e doğruydu yolum çok uzun, yorulmuşum, eve gider gitmez masaya oturduk annemlerle hemen kavgaya başladılar. Mesele de şişede zeytinyağı mı varmış Ayçiçek mi? O kadar kırıldım ve gerildim ki ne oluyor size dedim, dakka 1 gol 1, daha ilk akşamımız beraber, bu kadar mı istemiyorsunuz, kavganızı ben yokken yapın dedim. Tüm moralim sıfırlandı, adeta çöktüm. Ben zaten huzursuzluktan kaçmışım, anne baba yanına sığınmışım...Tüm gün berabersiniz kavga edecekseniz de ben yokken yapın. Akşam zaten 2 saat maksimum görecekler beni, sonra yatıyorum.
Ben zaten başka eve çıkacağım ama, önce biraz kafa dağıtırım dinlenirim acele etmem, içime sinen bir yer bulurum diyordum. Koştur koştur anne evinden de kaçtı derler kesin zaten. Sonra babam geldi üstüne alınma her zamanki halimiz dedi ama alındım kusura bakma 1 gece bile dayanamadınız dedim, gittim banyoda ağladım sonra da yattım. Kendimi çökmüş ve sığıntı gibi hissediyorum.
Halam bir yandan sıkıştırıyor, kendi evine geç, babaanneni sana bırakayım. 90 yaşındaki kadın, ben tüm gün evde yokum , ne yedirip ne içirir nasıl bakarım. Herkes kendini düşünüyor aşırı derecede bunaldım.
Halanız sizin hayatınızda söz sahibi olmaya veya kendi annesinin bakım ve sorumluluğunu sizin üzerinize yıkmaya çalışıyor.Boşandınız diye öksüz yetim kalmadınız ya.Başınıza bekçide lazım değil.İnsanlara akrabada olsa yaşamınıza ipotek koydurtmayın.Sıkıntılı bir evlilikten sonra şimdi birde bunlarla uğraşmak zorunda değilsiniz diye düşünüyorum.
Çok yerinde konuşmuşsunuz bencede.Her zaman her ortam ve şartta bizim duruşumuz belirliyor insanların bize yaklaşımını zaten.Biz ne kadarına müsade edersek, o kadar karışabilir insanlar.Bu arkadaşta olsa,ailede olsa,akrabada olsa böyledir.Hiç değişmez.Kendine olan güven önemli.Sizde kendine güvenen akıllı mantıklı bir insansınız.Herşeyin üstesinden geleceksiniz.Mutlu ve huzurlu bir hayata adım attınız diye düşünenlerdenim.Evet güzel bir dille yazdım, başımın üstünde yeriniz var ama şu an değil...Bu psikoloji ve düzensizlikle, günde 12 saat evde yokken yaşlı bir insanın bakımını alabilecek durumda değilim anlayışınızı bekliyorum dedim.