- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
-
- Konu Sahibi greengirll
Günaydın kızlar, dün iyiydim ama yorgundum. Eve gitmem zaten 8 e doğruydu yolum çok uzun, yorulmuşum, eve gider gitmez masaya oturduk annemlerle hemen kavgaya başladılar. Mesele de şişede zeytinyağı mı varmış Ayçiçek mi? O kadar kırıldım ve gerildim ki ne oluyor size dedim, dakka 1 gol 1, daha ilk akşamımız beraber, bu kadar mı istemiyorsunuz, kavganızı ben yokken yapın dedim. Tüm moralim sıfırlandı, adeta çöktüm. Ben zaten huzursuzluktan kaçmışım, anne baba yanına sığınmışım...Tüm gün berabersiniz kavga edecekseniz de ben yokken yapın. Akşam zaten 2 saat maksimum görecekler beni, sonra yatıyorum.
Ben zaten başka eve çıkacağım ama, önce biraz kafa dağıtırım dinlenirim acele etmem, içime sinen bir yer bulurum diyordum. Koştur koştur anne evinden de kaçtı derler kesin zaten. Sonra babam geldi üstüne alınma her zamanki halimiz dedi ama alındım kusura bakma 1 gece bile dayanamadınız dedim, gittim banyoda ağladım sonra da yattım. Kendimi çökmüş ve sığıntı gibi hissediyorum.
Halam bir yandan sıkıştırıyor, kendi evine geç, babaanneni sana bırakayım. 90 yaşındaki kadın, ben tüm gün evde yokum , ne yedirip ne içirir nasıl bakarım. Herkes kendini düşünüyor aşırı derecede bunaldım.
Çok yerinde konuşmuşsunuz bencede.Her zaman her ortam ve şartta bizim duruşumuz belirliyor insanların bize yaklaşımını zaten.Biz ne kadarına müsade edersek, o kadar karışabilir insanlar.Bu arkadaşta olsa,ailede olsa,akrabada olsa böyledir.Hiç değişmez.Kendine olan güven önemli.Sizde kendine güvenen akıllı mantıklı bir insansınız.Herşeyin üstesinden geleceksiniz.Mutlu ve huzurlu bir hayata adım attınız diye düşünenlerdenim.
anne babanın ki hadi tamam da green halan abartmis ya
sen sadece kendine odaklan. biraz da sakaya vurabiliyosan o sekilde ikaz et anneni babanı. ciddi sekilde üzülerek soylemen onlari etkilemeyebilir.
evin düzenin için de acele etme. sen ne zaman hazır olursan o zaman gecersin. herkes kendi anne babasına bakmak zorunda senin bi yükümlülüğün yok. sen isteyken bisey olsa Allah korusun. zaten izin vs alamiyosun. belki anahtar da vermek istemiceksin kimseye.
bı sure kulaklarını kapatman lazim sanırım
ama bugunler hep geçici üzülme olur mu hepsi biticek
Sağol canım ya. İnsanın acısına bile saygısı yok kimsenin, herkes kendini düşünüyor. Dün gerçekten çok üzüldüm ve kırıldım yalan yok. Geçtim duşta ağladım, 1 gün bile rahat yok mu bana diye.
Halam bana destek oluyordu bu süreçte, meğer planları farklıymış. Alacağım evi bile ta ordan öğrenmiş kendince bana akıl veriyor. İnsanlar ne kadar bencil ya.
valla hiç şaşırmadım. ben de senin durumunda olsam benzer seyler duyar yasardim green.
hele halana hic sasirmadim ayni benim halalarimla. herkes kendi sorumlulugunu birilerine yıkıp rahat etme peşinde.
annenle baban da yaslilik işte onlar yıllardır öyleyse yapacak bisey yok. benim annem babam da sacma sapan mevzulari uzattikca uzatir bazen. ben mudahale ederim. ama sakayla karışık söylerim alinmasinlar diye. tabi sen su durumda böyle yaklasamazsin. dün bir bugün iki bosanali.
icinde de tutma tabiki aglayacaksin iyi yapmışsın. desteğe ihtiyacının olduğu bi donemdesin. destek görmemek insani yaralıyo.
idare edebilir misin bilmiyorum ama biraz idare etmeye çalış canim. babaanneyi de alma yanına. dedigim gibi bisey olsa greenin sucu olur yine. bosanirken izin vermeyen mudur babaaannem hasta deyince de vermez... kimseye gebe kalma kuzum.
burda yaz dök içini bizle dertles. diğerlerini de bosvermeye çalış
resmen babaneni atmaya yer arıyor ya ay çok sinir oldum.boşandın diye milletin hizmetçisi bakıcısı mı olmak zorundasın.Halam bir yandan sıkıştırıyor, kendi evine geç, babaanneni sana bırakayım. 90 yaşındaki kadın, ben tüm gün evde yokum , ne yedirip ne içirir nasıl bakarım. Herkes kendini düşünüyor aşırı derecede bunaldım.
Haklısın canım, yazdıklarına katılıyorum tamamen.
Zaten siz olmasanız kimbilir nasıl kötü geçecektiKk, birkaç dost arkadaş sayesinde ayakta duruyorum.
Deminki cevaptan sonra halamdan bir ters dönüş geldi. Ay bizimki hayal canımmm falan filan. Yersen:) Cidden açık ve net ciddi duruş gerekiyormuş.
Biraz idare edeceğim , güllük gülistanlık olmayacak belki ama yapacak bir şey yok..
Halan da tuhaf.Haklısın canım, yazdıklarına katılıyorum tamamen.
Zaten siz olmasanız kimbilir nasıl kötü geçecektiKk, birkaç dost arkadaş sayesinde ayakta duruyorum.
Deminki cevaptan sonra halamdan bir ters dönüş geldi. Ay bizimki hayal canımmm falan filan. Yersen:) Cidden açık ve net ciddi duruş gerekiyormuş.
Biraz idare edeceğim , güllük gülistanlık olmayacak belki ama yapacak bir şey yok..
Yok artık halaniza .sakin kabul etmeyin babannenizi herkes baksın anasına babasına . Olumsuz düşünmeyin sakin hiç .evinize geçin ferah ferah özgür olmanın tadını çıkarın. Gönlünuze göre ev döşeyin.çok mutlu olursunuz inşallahGünaydın kızlar, dün iyiydim ama yorgundum. Eve gitmem zaten 8 e doğruydu yolum çok uzun, yorulmuşum, eve gider gitmez masaya oturduk annemlerle hemen kavgaya başladılar. Mesele de şişede zeytinyağı mı varmış Ayçiçek mi? O kadar kırıldım ve gerildim ki ne oluyor size dedim, dakka 1 gol 1, daha ilk akşamımız beraber, bu kadar mı istemiyorsunuz, kavganızı ben yokken yapın dedim. Tüm moralim sıfırlandı, adeta çöktüm. Ben zaten huzursuzluktan kaçmışım, anne baba yanına sığınmışım...Tüm gün berabersiniz kavga edecekseniz de ben yokken yapın. Akşam zaten 2 saat maksimum görecekler beni, sonra yatıyorum.
Ben zaten başka eve çıkacağım ama, önce biraz kafa dağıtırım dinlenirim acele etmem, içime sinen bir yer bulurum diyordum. Koştur koştur anne evinden de kaçtı derler kesin zaten. Sonra babam geldi üstüne alınma her zamanki halimiz dedi ama alındım kusura bakma 1 gece bile dayanamadınız dedim, gittim banyoda ağladım sonra da yattım. Kendimi çökmüş ve sığıntı gibi hissediyorum.
Halam bir yandan sıkıştırıyor, kendi evine geç, babaanneni sana bırakayım. 90 yaşındaki kadın, ben tüm gün evde yokum , ne yedirip ne içirir nasıl bakarım. Herkes kendini düşünüyor aşırı derecede bunaldım.
bak bahar da geldi :) ohhh mis gibi havalar. al bi bisiklet haftasonlari surersin. araba alirsan kisa geziler yaparsin. kendine bi dilek feneri al uçur bi aksam. kendini mutlu et green hayat senin için yeni başlıyo :) :)
resmen babaneni atmaya yer arıyor ya ay çok sinir oldum.boşandın diye milletin hizmetçisi bakıcısı mı olmak zorundasın.
onunki tamamen hayal bence de
kaynanani kocani o kadar idare ettin yuvam diye. anneni babani hayli hayli edersin. sen çok güçlüsün green. sadece biraz yoruldun çokça kırıldın. bugünlerde geçecek ama. az kaldı canım benim.
sen durusunu bozma istemediğin hic biseye de yumusak durma. kim ne derse desin senin hayatin....
bak bahar da geldi :) ohhh mis gibi havalar. al bi bisiklet haftasonlari surersin. araba alirsan kisa geziler yaparsin. kendine bi dilek feneri al uçur bi aksam. kendini mutlu et green hayat senin için yeni başlıyo :) :)
Halan da tuhaf.
Sen evde yokken kadına kim bakacak?
Hem bencil, hem vicdansız.
Ben sana diyorum, tayin iste ancak öyle rahat edersin. Şu anki şehre yakın bir yere git. Hem karışamazlar, hem beklentileri azalır.
Bu kısmı ben de üzerime alınabilir miyim
Elbette kimseyi kırmayalım.180 derece döndü zaten söylediklerimden sonra:) Olabilir neden olmasın. Oh be yük kalktı içimden açıkça söyledim, bundan sonra böyle olmak lazım demek ki. Ben kırılıp üzüleceğime onlar kırılsın üzülsün. Zaten en büyük hatam da buydu ya, kimseyi kırmayayım üzmeyeyim diye kendimi kırmak üzmek.
Bu kısmı ben de üzerime alınabilir miyim
Canım benim yaaa
Çok güzel fikirler çok sağol kuzum.
Ex eş kişisi bir kere ağzından kaçırmıştı sen çok güçlüsün zaten diye. Allah söyletti herhalde
Evet yoruldum ve kırıldım ama zamanla düzelirim....
Kendi için yaşamalı insan en başta.
aynen öyle green önce kendin icin yasamalisin.
kendi yasadigim ve gozlemledigim kadariyla güçlü insani ayakta tutan da zorluklar, yogun bi is yasami, kosturmaca...
biraz rahatlasan depresyona girersin belki de. o yüzden ufacik seyleri hayatina sıkıştırmayi bilmeli insan. o an ufacik onemsiz biseydir ama boşluk oluştuğunda sudan çıkmış balik gibi olmani engeller
tatil zamanında sıkıntı olmicaksa yurtdışı turlarına bak. genelde 5 gün zaten. yazın Isparta'ya gidebilirsin lavanta hasadina. paraya kiyarim dersen bi kac arkadasinla tekne gulet kiralayin koy koy gezin.
dik dur egilme kk seninlekimseyi de takma sen ufak ufak planlar yap. valla hayat çok kısa kendini paralamak için
Aynen benimde böyle planlarım var, aslında o kadar uzun zamandır var ki hep ertelenen...Şimdi hepsini tek tek gerçekleştirme zamanı inşallah:)
ayyy lütfen yaptıkça bize de anlat green. ben çok severim böyle şeyleri