boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

şimdi kuyruğu dik tutma zamanı gösteriş için sacma sapan seyler yapacak. sana telefonda tamirca cagircam demesi gibi işte bunlar hep yerle bir olan ego yüzünden.

hayır insanı da gulduruyolar ben senin ne diyecegini ne yapacağını tahmin edebiliyosam sen cok zeki kurnaz vs de degilsin demekki. israrla bı üstünlük cabasina giriyolar.

belli bir süre oh kurtuldum green yüzünden "eve kapatılmış aslan gibiydim" hiç bir "sosyalligim" kalmamisti modunda fildir fildir gezebilir. gül geç ciddiye alma hepsi yarali egosu olan aslan taktiği sadece

o kafada insanlarin mutlu, ic huzuruyla yasayan kisiler olmasi imkansiz bence. sen mutlu oldukca dibe cekilecek o. sonra bi bakacaksin senle evliyken seni dibine cekmeye çalıştığı kuyuya düşmüş çıkmak yerine daha da derini kazip sokuluyo icine.

Benim gibi birini bulamazlar çünkü yaptıklarının bedeli benim gibi biri değil, onu da Allah çıkarır karşılarına

Ayy allahım korusun böyle tiplerden, resmen imtihan bu tarz insanlar.

Evet tatlım:)

Annem çok hevesli, en sevdiği şey ev dekorasyonu falandır, içinde bir iç mimar yatıyor kadının, ona bırakacağım tabi ki atarım resimleri canım benim
Bende cok severim oyle seyleri hic üşenmem de yani en sevdigim şeylerden biri annen eger oyleyse cok şanslısın canim

Gözünaydın.
Büyük bir yükten kurtuldun.
Ex eşin seni pişman etmemek için her odunluğu yapmış.
Rabbim güzel kapılar açsın :)

Aynen resmen son dakika gölünü de attılar, inan beklediğim her şeyi yaşadım hiç beni yanıltmadılar her zamanki gibi :)

Şu karar aşaması, kimlik vs de bitsin iyice kurtulacağım bu yükten, çünkü dava bitti ama itiraz olmaması, tebliği vs lazım kesinleşmesi için.

Sanırım konuya hiç yorum yapmadım ama takip ediyordum yazılanları ve yasadiklarinizi.
Gözünüz aydın hayırlı olsun
Çevrenizdeki herkesin destek olması çok çok güzel.
Bundan sonraki hayatınız eminim çok güzel olacak.
Size gönülden mutluluklar dilerim.
Dimdik bir duruş sergilediniz helal olsun!

the palu time
bunlar bize atilan cok büyük iftiralar müge hanim. yarin mahserde bu iftiralarin hesabini nasil verceksiniz de dedi mi kadin. cidden bazıları beynini aldirmis da barsaklarindan yonetiliyo gibiler inanamıyorum.

Çok haklısın, insan kendi seçimlerini yaşıyor hayatta. Allah akıl vermiş fikir vermiş vicdan vermiş, nasıl kullanacağımızı bize bırakmış.

Ben ona demiştim zaten, sen asla mutlu olamazsın bu kafayla diye. Ama artık inan beni hiç alakadar etmiyor, ailecek ne yaparlarsa yapsınlar. Tüm komşular da nasıl taşındığımı gördü işte hiçbiri ortada yok yağmur çamur içinde taşındım :)

Bende cok severim oyle seyleri hic üşenmem de yani en sevdigim şeylerden biri annen eger oyleyse cok şanslısın canim

Annem de senin gibi ben daha çok kıyafet ayakkabı çanta hastasıyım, ev dekorasyonu da severim de annem bayılıyor o işi ona bırakacağım

Ya çok teşekkür ederim, çok mutlu oluyorum okudukça çok sağolun

Hayırlı uğurlu olsun, şimdi bazı günler yapılan haksızlıkları düşünüp, canınız sıkılabilir ama endişe etmeyin hepsi zamanla geçiyor. Kesinleşmeden bir süre sonra soy ismi değişikliği için başvurusunuz. Üç hafta içinde olmayabilir ama önünde sonunda kendi soy isminize dönüyorsunuz, endişe etmeyin. Güzel günler gelecek hatta fırsat yaratabilirseniz mini bir tatile bile gidebilirsiniz. 23 Nisan gibi mesela. Çok çok mutlu olun

Bu arada kadın avukat mı erkek avukat mı denilmiş ya, aslında bu hiç fark etmez. Doktor gibi düşünmek gerek bunuiyisine geldikten sonra cinsiyet fark etmiyor.

Canım hayırlısı oldu inşallah sen içini ferah tut olur mu?
Beni boşanmadan daha tanıştırmak istediler ama ben o dönem (boşanmadığım için) sıcak bakmamıştım.
Hani diyorlar ya kendini toparlamak vs için zaman lazım diye ben inanmıyorum.
Zaten evli olduğumuz dönemde de hep tek başımıza olduğumuz için , düşünmeye ve dinginleşmeye çok vaktimiz oluyor.
Umarım hiç ummadığın anda sana çok aşık bir adam olur

Yok canımı sıkmıyorum, hepsi tecrübe oldu benim için...15 güne kararı alın dediler, nüfusa da bildirilir bir haftaya diye düşündüm. Önemli değil geç olsun güç olmasın:)

Evet 23 nisan düşündüm, ah ama bizim sektör ve izin sorunu, ama olsun 2 gün bile yeter bana:)

Bu arada kadın avukat mı erkek avukat mı denilmiş ya, aslında bu hiç fark etmez. Doktor gibi düşünmek gerek bunu☺iyisine geldikten sonra cinsiyet fark etmiyor.

Ben kadın avukatla görüşmüştüm, kadın kadının halinden anlıyor diye tavsiye ettim arkadaşa. Tabi ki cinsiyet önemli değil.

İçim ferahlıyor gitgide, katkılarınızı inkar edemem , çok çok destek oldunuz inanın siz ve diğer arkadaşlar...Hayırlı olsun nişanınız da, çok sevindim adınıza.

Aslında bu kişiyi arkadaşım boşanma kararı aldığımda söylemişti, beni çok iyi tanıyan biri, ona güvenim sayesinde tanışacağım yoksa hiç düşünmüyordum.

Evet sormak istediğim şeylerden birini yazmışsınız, kimisi hiç düşünme dedi mesela, bir yandan da diyorum ben zaten yıllardır aşkı arıyorum, huzuru arıyorum, 2 kişilik evlilik adı altında zaten yalnızdım ve ev arkadaşı gibiydik. Dolayısıyla ön yargıyla bakmamaya karar verdim ama bir yandan da eskiyi unutmak için kimseyi kullanmak istemem. Ama zaten içimde yara yok, bitmiş bir şey sadece bu evlilik.

Ayyy ağzınızdan bal damlıyor çokk sağolunnn amin Allah kısmet ederse olsun tabi çok isterim

neden olmasın ki? Herkes her zaman bir şeyler der canım benim.
Bak ben nişan yaptım içlerine oturdu. Elbiseme verdiğim paradan tut takılarıma kadar laf ettiler. İnanılmaz hasetlendiler. Ben aile hariç kimsenin çok üzüldüğüne inanmıyorum:)
Bu arada benim de 1 sene üzerinden geçtikten sonra oldu. Ama sevdiğim hep bana diyor ki ben sen boşanma arefesinde olsan bile umursamazdım:)
emin olun 10 sene geçse bu seferde unutamadı diyecekler. Allah o diyenleri nası biliyorsa öyle yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…