- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
-
- Konu Sahibi greengirll
Sasirdim desem?
Var benVe bence en önemlisi...Boşandıktan sonra daha mutlu oldum, ruh eşimi buldum, iyi ki boşanmışım diyen var mı? Buna çok ihtiyacım var...
Merhabalar .
Benim konularımı okuyanlar bilirler . 1,5 yıl oldu boşanalı. Benimde eski evim o pisliğin ailesinindi. Ve bana bir ton baskı yaparak 1 ayda evi boşalttırdı. Satacağım , kiraya vereceğim bilmem ne diyerek hemde . 1,5 yıldır da evi ne kiraya veriliyor ne bişey :) Yani Allah yanına bırakmadı çok şükür.
Ben boşanırken altınlarımı aldım ve banka da bir miktar ortak para vardı onu da aldım. Ailem baskıcıdır normalde ama boşanınca pek üzerime gitmediler. Ve ben artık asla olmaz derken 7 aydır biriyle birlikteyim..Hatta ve hatta 2 haftaya kadar nişanım var.
Şimdilik çok mutluyuz. Umarım hep böyle devam eder.
Ben düzeltirsiniz diye düşünüyordum açıkcası. Gerçekten hiç umut yok mu?
Konularından biliyorum sizi düzeltebilirsiniz gibiydi yaa bence iş ciddiye binince eşiniz toparlayacaktır herşeyi
Altinlariniz neredeyse alin .Verdi vermedi ugrasmazsiniz .
Arkadaşlar, şok etkisi şeklinde yaşadıklarımdan sonra, yavaş yavaş aklım kendime geliyor ve boşanmak için adım atıyorum. Aysonunda kardeşim gelecek, ailemle birlikte oturup karar vereceğim yapacaklarıma. Haftasonu da biraz anlatırım belki...
Bir yandan kendimi güçlü hissediyorum, çalışıyorum, çok şükür birikimim var, eşimle bütçe ayrıydı, iyi ki de ayrıymış şimdi bir ton mal bölüşümü, para pul uğraşacaktım...
Eşimin ailesinin evinde oturuyorduk, ben mi gitmeliyim o mu bilmiyorum. Ailemle aynı şehirdeyim ama onlarla kalamam, istemiyorum da, çok baskıcılar, ev tutmak istiyorum, o zamana kadar o mu gitmeli evden? Eşyalarımı almalı mıyım? Düğünde takılan altınlar duruyor onları istemeyi düşünüyorum. Başka da ortak bir şeyimiz yoktu zaten.
Anlaşmalı olursa avukata gerek var mı?
Ve bence en önemlisi...Boşandıktan sonra daha mutlu oldum, ruh eşimi buldum, iyi ki boşanmışım diyen var mı? Buna çok ihtiyacım var...
Ne olur desteklerinizi esirgemeyin..
kardeşinize verin mutlaka alınnOrtak kasada. Alıp nereye koyacağım ki.
çünkü seviyor yüzüne karşı konuşamıyor yumuşuyo hemen oyüzden uzak duruyo bende eski eşimi heryerden engelledim cevap vermicem diyorum her seferinde ama her telefon çalmasında o arıyo diye koşuyorum şimdi engelledim rahatım arama ihtimali de yok msj atma ihtimali yokÖnceki konuya cvp yazamadım burdan devam edeyim. Binlerce kere haklısınız kesinlikle ama nacizane sizde iletişim sorunu var bence güçlü durup yüzyüze konuşun. Belliki konuşunca sizi bastırıyor o yüzden hep mesaj yada tel yoluyla iletişim kurmaya çalışıyorsunuz ama böyle yapmayın dik durun ve net olun lütfen. Yanlız benim anlamadigim birsey var siz bu noktayı tam olarak nasıl geldiniz? bu tayin konusunu falan kendisinden öğrendiniz anladım ama nasıl öğrendiniz yani şunu demek istiyorum o zaman onun karşısında tepkisiz sakin mi kaldınız ? Beni sizinle ilgili bu durum.rahatsız ediyor açıkçası bu kadar iletisime kapatmayın kendinizi. Alttan alma yada sessiz kalma halinde olmayın şu adama ve lütfen tel yerine yüzüne söyleyin tüm dusuncelerinizi